Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 328.- ... a második esély

Nádas Csárda EbesNádas Csárda Ebes a térképen

Kiváló 2019. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. november 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Legutóbb nem sikerült tesztelni az éttermet,mert felújitás miatt zárva volt. Az csak jó,de a gond ott van,hogy ez sehonnan nem derült ki! Még egy kitett tábláról sem.
A kommunikáció továbbra sem erős oldala a csárdának,illetve a menedzsmentnek. Közel 10 oecig tartott mig kideritettük a csárda telefonszámát,a régi megváltozott,ami a nrten van nem jó,csak a F.bookon elérhető. Már akinek van. Jelezzük a kommunikációs hibát.
Óvatosságböl - most már mindig -asztalt foglalunk és pontosan érkezünk 13.00-ra. Azonnal étlapot kapunk,emberünk rögtön felveszi az italrendelést is,ezután szétnézünk. A csárda megújult,letisztultabb lett a belső forma. Eltüntek a hagymakoszorúk és a petróleumlámpák.
Az étlap is megújúlt,és pozitivan. Levesből 10,ismétlem TÍZ féle levesből lehet választani. Nem is tudok most példát mondani hol láttam legutóbb ennyiféle levest étlapon.
Fél ház van,de egyre többen jönnek,ebédidő van.
.
Leveseink 13,24-kor érkeznek meg kb.12 percre a rendeléstől. Focinyelven szólva ez kapufa,de a kipattanót már gólra váltja a személyzet. Na,az van,hogy rákérdezek szokás szerint mennyi a leves űrtartalma. Emberünk szerint 3-3,5 deci? Jó,akkor kérek dupla adagot,mert az Újházi tyúkhúsleves a kedvencem,és kérek zöld erős paprikát is. Megérkezik a leves kis piros lábaskában társamnak szitén ugyanez a lábaskában. Jelzem a zöld erős paprikát elfelejtette,azonnal hozza. A leves kb.fél liter. Egy perc múlva megjelenik emberünk,hoz egy tál!! levest,jelzi,hogy ''kommunikációs hiba van ismét'' mert én dupla adagot kértem,ezért hozott egy tállal. Legalább egy liter! Lásd fotók.
.
A leves a szezon királya !
.
Nem is emlékszem hol ettem utoljára ilyen jó levest !
.
A kanál megáll benne,több benne a hús mint a zöldség,tele van tartalommal,forró és ízletes! Család szerint el kell csomagoltatni a maradék levest. Szerintem meg jell enni,így benyomom a 3 adag Újházi húslevest. Kiváló!
A főételek érkeznek dekorativ tálalásban 13,58-kor. Közben zajszintet mérünk,átlag 51 decibel,a zenével együtt,nem zavaró.
A főétel emberes adag,a sajttal-sonkával töltött rántott csirkemell 4, azaz 4 szelet hús! Ezért is szeretem a csárdákat,mert azokban általában nem spórolnak az adagokon,mint a flancos belvárosi helyeken. A köretekkel nincs gond,a sült krumpli ehető,a rízs rendben.
A hús jól van megsűtve,nem rágós,kellően puha és ízletes. Elég nehezen nyomom le a végét,3 leves után de sikerült.
.
Desszertet nem kérünk,nem férne belénk,de kávét igen. Én óvatosságból egy dupla espressot. Átfut az agyamon ha ez is jó lesz, akkor érik a kiváló értékelés.Sikerült
beletrafálnom! A kávé a kedvenc márkám,
Piazza d'oro! Otthon csak ezt fogyasztom.
Kiváló kávé,pontosan olyan erős és aromás ahogy szeretem.
Számla jön,19,810 ft,
3 főre italokkal nagyon barátságos összeg.
A két lyoni libamáj 8,300 ft,az én cordon bleu-m 2,350 ft köretekkel együtt!
A kiváló kávé 320 ft. A harcsa halászlé 1,950 ft .
Na. Itthon szoktam megnézni a számlát,és vettem észre,hogy a 4,5 adag levesre 3 adagot számitottak fel. A 3 sörből csak a Heinekent számlázták,a 2 búzasört és a 4 kólából kettőt nem!
Szerencsére bőséges borravalót adtunk,igy nem kárositottuk meg a csárdát. Távozunk 14,37-kor,étkezési idő 90 perc.
.
Összegzés:
Hát kellemes meglepetés volt a Nádas csárda,főleg azok után,hogy legutóbb be sem jutottunk.
.
Kissé feledékeny,de jóindulatu segitőkész személyzet,viszonylag fürge konyha. Tisztasággal semmi gond,hangulatos hely,ár+érték arány szerintem kiváló!
Kötekedni mindenhol lehet,
de mivel (hús)levesfüggő vagyok,a gyomrom feszülésével egyenes arányban lágyul meg a szivem. Étterembe enni és jóllakni járunk,ez itt maximálisan megvalósult.
A tál leves kedves gesztus volt,csak egy adagot számoltak rá. A levesre adok egy jutalompontot.Ezuttal bíztatásként felfelé pontozok.
Minősités:
különösen ajánlott
Értékelés: 10/10 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (26)
Nádas Csárda Ebes - EgyébNádas Csárda Ebes - EgyébNádas Csárda Ebes - EgyébNádas Csárda Ebes - EgyébNádas Csárda Ebes - EgyébNádas Csárda Ebes - EgyébNádas Csárda Ebes - EgyébNádas Csárda Ebes - EgyébNádas Csárda Ebes - EgyébNádas Csárda Ebes - EgyébNádas Csárda Ebes - Külső képNádas Csárda Ebes - BelsőNádas Csárda Ebes - BelsőNádas Csárda Ebes - BelsőNádas Csárda Ebes - BelsőNádas Csárda Ebes - BelsőNádas Csárda Ebes - BelsőNádas Csárda Ebes - BelsőNádas Csárda Ebes - Külső képNádas Csárda Ebes - EgyébNádas Csárda Ebes - Étel/italNádas Csárda Ebes - Étel/italNádas Csárda Ebes - Étel/italNádas Csárda Ebes - Étel/italNádas Csárda Ebes - Étel/italNádas Csárda Ebes - Étel/ital

Nádas Csárda további értékelései

2023.09.22a párjával
Kiváló
Nagyon hangulatos hely, többször jártunk már itt, mindig elégedettek voltunk. Az ételek hamar elkészülnek és nagyon finomak. A kiszolgálás kedves, többször érdeklődnek, minden rendben van e. Az árak sem vészesek, viszont hatalmas adagok.
2021.12.06a párjával
Kiváló
Barátunkkal tértünk be ide, aki előre asztalt foglaltatott. Rendben is volt, vártak minket. Szépen hajtogatott szalvéta volt, míg a többi asztalnál csak simán. Többen is étkeztek jöttünkkor. A régi épület szépen felújítva, belül is náddal és régi tárgyakkal. Illatosítással fokozták a hangulatot....
2021.09.25a párjával
Szeretjük a csárdákat. Magyaros ételek,és ami nem utolsó szempont normális adagok jellemzőek rájuk. Ezért választjuk ma a Nádas csárdát. Telefonkérdésünkre az étterem szivesen lát bennünket. Érkezés 14,20-kor. A külső,levegős előtérben ülünk le. Nincs tömeg,a személyzet ura a helyzetnek....
Népszerű szállások a környéken
Anna Vendégház Hajdúszoboszló - Pihentető kikapcsolódás
Pihentető kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Anna Vendégház Hajdúszoboszló
120.000 Ft / 2 fő / 6 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval