Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
27
250
253
0
2
3128

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étteremteszt - Márton napi ludasságok - -

Csokonai Söröző & Étterem Debrecen

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Márton napján ki libát nem eszik. . . . elv alapján,ülünk be a Csokonaiba,óvatosságból előre asztalt foglalva. Az óvatosság indokolt, telt ház van,parkolni is nehéz a környéken,a család a Piac utcán parkol le,mig én őrzöm az asztalt. Érkezés 14,00-kor. Pincérünk rutinos,nem ma kezdte a szakmát. Ét és itallap azonnal,minden kérdésre tud válaszolni.
Megosztom
Étterem teszt:- fine(szes) finomságok -

Casablanca Étterem Debrecen

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 10.
Libanapok,-Márton nap -közeledvén,mi is készülünk holnapra,hisz tudvalévő ,,ki Márton napján libát nem eszik. . . . . ,,! A libalobby már a középkorban is erős volt. Viszont a szombati ebéd ettől nem marad el. A közeli Casablancát választjuk,régi emlékek alapján,óvatosságból asztalt foglalva. Könnyen parkolunk az udvaron,belépve egészen más kép fogad.
Megosztom
Éttetem teszt 249.- kőnnyüsúly -

Mákvirág Cukrászda Debrecen

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 4.
Szombat lévén rokonlátogatóba indulunk,előtte be kell szereznünk kedvenc pogácsáját,ezért útba ejtjük a legközelebbi cukrászdát. Parkolni nehéz,az udvarban esetleg,de az meg tele van,a feljárón állunk meg 5 percre. Belépve esik le,hogy itt még nem is jártunk. Tiszta üzlet,közepes áruválasztékkal,egyszemélyes ;élőerö; tüsténkedik.
Megosztom
Étterem teszt 248.- pótvizsga -átment -

The Flat Bisztró Debrecen

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Tavaly,miután rendezvényre való hivatkozással ,,kidobtak,, bennünket,elég morózus érékelést irtam a helyröl,most adott a javitás lehetősége. Kezdetben nem úgy tűnik. Érkezés 14,52-kor. Kizárólag mi vagyunk az üres étteremben,4 perc után jelenik meg ,,emberünk; de már étlappal a kezében,inni is kérünk,egy normál és egy zéró kolát.
Megosztom
Étterem teszt 247.- költöző állócsillag -

Anna Cukrászda Debrecen

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 3.
Az Anna cuki elköltözött a Nagyerdőröl,a forgalmasabb Tócoskertbe. A Derék utca 100/b alatti uj épületben,tágas világos helyiségekben,a megszokott széles áruválaszték és az ismerős arcok fogadnak. Előtte hangulatos terasz,és még parkolohely is van a lakótelep közepén. Gondolnak a dolgozók fizikai állóképességének megőrzésére is.
Megosztom
Étterm teszt 246.- olcsón, tegnapi ehető ételek -

Garda Étterem & Pizzéria Debrecen

2018. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. november 1.
A tegnapi ihaj-csuhaj után,ma egy szerény ebéd a cél,erre a Garda tökéletesen megfelel. Tömeg nincs,bent ülünk le,miután sikeresen találtunk parkolóhelyet is. Érkezünk 12,40-kor. Azonnal helyet és étlapot kapunk,ami változott legutóbbi ittlétünk óta. Megfigyelhető,hogy a konkurencia harc, a kiszállitások,a költségkimélő megoldások felé viszi el a debreceni gasztronómiát is.
Megosztom
Étterem teszt 245.- ünneplés -

Belga Étterem & Söröző Debrecen

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 1.
Asztalt foglaltunk 17,30-ra,óvatosságból,mert elég sokan vagyunk,családi ünnepséget tartunk. A személyzet maximálisan segitőkész,a gyerekeknek kifestőt és szines ceruzákat hoznak. Étlapot kapunk,italokat rendelünk,nehezen tudjuk eldönteni ki mit enne. Az étlap hosszu idő után végre arányos az étterem szinvonalával,kellően bőséges,választékos.
Megosztom
Étterem teszt 244.- ,,el classico; -

Krúdy Étterem (Villa Hotel) Debrecen

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hagyományos éttermek divatja múlóban van,a rugalmasabb pub-ok kisebb helyen,gazdaságosabban működnek,s ez számit manapság. A Krúdy olyan ritkaság ahol még - stilszerüen - Szindbád is kanalazhatta a levest. A boldog békeidőket idéző hangulatos berendezés,a klasszikus éttermeket idézi. Érkezés 14,10-kor. Az étlap ,,nem egy Biblia,, az tény.
Megosztom
Étterem teszt 243.- futószalag -

McDonald's - Kishegyesi utca Debrecen

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 24.
Ez nem a mi napunk,a kinézett hely zárva tart,a B terv megbukott,itt meg kiderül,hogy a libamájas szendvics csak egy hétig volt elérhető. Na mindegy,ha már itt vagyunk. . . meg jó lenne enni is valamit. Fejben számolgatom,hogy immár 4 ,,meki,, van kies városunkban,ebből háromban már voltam,itt még nem.
Megosztom
Étterem teszt 242.- javitóvizsga 5-ös -

Jack Pub Restaurant & Café Debrecen

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kb. 1 éve jól lehúztam a helyet,miután nem birtuk kivárni hogy ételt kapjunk. Ma ismét ide jövünk. Még parkolóhely is akad. Mint előretolt felderitő,stoppolok egy asztalt,és behivom a családot,hogy van hely. Kedves hölgy fogad,étlappal ,,rögziti a helyszint,,. Az étlap érdekes,egy pub esetében több mint elég. Hat! féle leves van,ez mindenhol az étterem mércéje!
Megosztom
25 oldalon / 250 találat


TérképX