Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
35
349
392
0
3
4133

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 349.- volt jobb is -

Aranypatkó Étterem Debrecen

2020. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. március 7.
Kb. 1 éve jártunk erre,a szombati ebéd helyszínéről szóló tanakodásban ezért választjuk. Kiesik a várostól,ennek ellenére az utolsó parkoló jut nekünk. Érkezés 13,40-kor. Két asztaltársaság van,szokott asztalunk szabad. Emberünk felteszi az étlapot,és a mi hozhatok inni kérdést,mire kihozza tudunk is rendelni. Az étlap Debrecenben egyedülálló!
Megosztom
Étterem teszt 348.- jár a pálma! -

Pálma Söröző Debrecen

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 29. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy éve jártunk itt,esedékes a látogatás. A múlt héten nem jött össze az asztalfoglalás,most igen 13 órára. Korábban érkezünk,telt ház van de asztalunk vár. Az étlap rongyosra lett hajtogatva,mire az italok megérkeznek ki is választjuk a menűt. Az étlap nem változott de más igen. Van fűszertartó és fogpiszkáló az asztalon,emberünk fürgén kapkodja a lábát,és a 9.
Megosztom
Étterem teszt 347.- 4-es találat -

Zöld Angyal Vendéglő és Bowling Club Budapest

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 23.
Véletlenül találtuk meg a helyet a tömbházak között,midőn valami etetőhelyet keresünk. Két fáradt és nyűgös kisgyerekkel, mindegy csak hamar és gyorsan együnk valamit alapon térünk be. Jól tettük. Érkezés 11,50-kor. A ház oszlopa fogad bennünket,még civilben,hogyne, jöjjünk be,megoldjuk a gyerekek elhelyezését,összetolunk 3 széket,azon alhat is a 4 éves.
Megosztom
Étterem teszt 346.- még mindig jó -

Viktória Étterem Debrecen

2020. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. február 16.
Ritkábban járunk erre,ma nosztalgiából (a másik étterem nem tudott fogadni)választom a helyet. Déli 1 óra múlt,van parkolóhely. Az étteremben is,bár sokan ebédelnek. Kapunk jó asztalt, még sok ismerős van a személyzetben. Új tulajdonosok vannak ez hozott változásokat. Az étterem fő erőssége a személyzet,mindenkivel foglalkoznak,sürögnek az asztalok körül.
Megosztom
Étterem teszt 345.- jó hely -

Panoráma Étterem Debrecen Debrecen

2020. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. február 1.
Az egyik kedvenc éttermem. Asztalt foglalunk óvatosságból. Van hely bőven érkezéskor és még a nap is süt. Érkezés 13,15-kor. Sarokasztalt választunk a háromnyelvű étlappal emberünk máris felveszi az italrendelést,addig választunk. Az étlap teljesen jó. Nem egy regény de választék van levesből és főételből is bőségesen.
Megosztom
Étterem teszt 244.- inkább otthon... -

Starbucks - Csapó utca Debrecen

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Több mint egy éve mrgnyilt a Fórumban,azóta sem tudtam megkedvelni. Jogy miért? A kedves pultos fiú és lány lelkes,dolgozik,de nekem szokatlan és nem jön be,hogy a terem tulsó végébe odakiáltanak,hogy espresso elkészült! Akkor battyogjak vissza érte,és hozzam el magamnak. Ugyanigy a süteményt is. Miért nem képesek kihozni és felszolgálni,mikor csak mi vagyunk a helyiségben.
Megosztom
Étterem teszt 243.- változatlan szinvonal -

Marika Lángossütő Debrecen

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Külföldi vendégeink vannak,a lángosról még nem is hallottak,ezért belépünk "Marikához" aki intézmény a városban lángosügyileg. A kis üzletben egész tömeg lett velünk,heten szorongunk a pult előtt. Az 5 db lángos 10 perc alatt elkészül,sajtos változatban. A tejfölös is finom,de külföldön a tejföl ismeretlen fogalom. . Négy lángost elcsomagolunk,az ötödiket máris nyomom befelé.
Megosztom
Étterem teszt 242.- nyugodt vacsora -

Pizza Valentino La Caffé Debrecen

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legutóbb egy éve jártunk erre,tele volt az étterem ezért most asztalt foglalunk és meg is érkezünk este 7 órára. Kong az ürességtől, egy asztalnál ülnek. Igaz január van,hideg és hó vége. Étlap kikészitve minden helyre. Emberünk felveszi az italrendelést majd el. A levesekből csak ketten kérünk,a többiek pizzáznak. A tárkonyos raguleves cipóban és a gyöngytyúkleves a 10.
Megosztom
Étterem teszt 341.- megérdemli a trófeát -

Trófea Grill Étterem - Buda Budapest

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még mindig a külföldi vendégekeket kalauzoljuk a fővárosban,valamit ebédelnénk. A házigazda itt foglalt asztalt csapatunknak. Vidéki emberként először járok a Trófea lánc egyik tagjában,de nem utoljára. Teljesen meglep amit tapasztalok. Ötféle leves van,rengeteg étel,a nyers húst vagy halat ha kiválasztom,a látványkonyhán rögtön elkészitik,s az asztalnál az átadott eszköz csipog,hogy mehetek érte.
Megosztom
Étterem teszt 340.- jókor jó helyen jót -

Korona Cukrászda Budapest

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Éppen elkapjuk az őrségváltást a Dísz téren,s a januári hidegben egy melegedés céljából ülünk be a Koronába. Mióta itt jártam, dicséretesen rendbe van téve az épület és a környék is. Jókor érkeztünk a tömeg előtt,még egy 6-os asztalt is elcsípünk. Ennél jobb helyet nehéz elképzelni a vendéglátásban. Van is vendég rendesen. Mi lehet itt nyáron?
Megosztom
35 oldalon / 349 találat


TérképX