Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
35
338
375
0
2
4053

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 338.- meglepő -

Aqua Étterem Debrecen

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 22.
Vendégekkel járunk az élményfürdőben,már dél körűl jár,ennénk valamit. . Eddig nem volt szerencsém az étteremmel,délután jártam itt amikor már bezárt. . Meglepő a választék,még Újházi húsleves is van. Rántott valamiből vagy 10 féle. Több desszert. . Kérek Újházi húslevest,rántott csirkemellet,desszertet. . A meglepetések folytatódnak.
Megosztom
Étterem teszt 337.- magyaros török -

Sever Török Étterem Debrecen

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 22.
Egy éve teszteltük,akkor alaposan kiveséztük,most éppen török család a vendégünk,és kiváncsiak vagyunk hogy értékelik ők az itteni ételeket. Belbecs nem változott,örömmel látom,hogy a török szakácsok még itt vannak,sőt nyelvileg is fejlődnek. . Az átbocsátóképesség nem lett gyorsabb,szervezettebb. Öten vagyunk,elég nehézkes mire leülünk az asztalhoz.
Megosztom
Étterem teszt 337.- idényeleji forma -

Free Gluténmentes Étterem Debrecen

2020. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. január 18.
Régen jártunk erre,ezért választom szombati ebédünk szinhelyéül. Parkolóhely szinte mindig van. Asztalt foglaltunk előrelátásból. Érkezés 13,45-kor. Emberünk hozza a még mindig kuriózumnak számitó digitális étlapot a Huawei tabletek formájában és felveszi az italrendelést. Jó fél ház van lévén ebédidő,a nyitás óta az étterem beépült a köztudatba.
Megosztom
Étterem étterem teszt 236.- drága gyöngyszem -

Anyukám Mondta Étterem Encs

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kb. 3 éve készülök meglátogatni a "a legjobb vidéki éttermet". Mivel a közelben telelünk,Miskolctapolcáról nekivágunk a gasztrotúrának. Nem könnyű megtalálni,egy beugróban hátul leledzik,kivűlről mindössze 2 ajtónyi meg egy tábla jelzi. Az eddigi fotókból nem igazán sokat lehet kivenni,ezért csatolok nagylátószögü és átnézeti képeket is.
Megosztom
Étterem teszt 335.- kicsi a bors... -

Calimbra Wellness & Konferencia Hotel Étterme Miskolc

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . de erős. A hotel vendégei vagyunk,bár továbbra sem írok szállásteszteket,az tény,jó kis hely. Alig 48 szobás hotel,de tökéletesen megvan minden ami kell. Az étterem az 1. emeleten található,a recepció felett. Kitűnő belsőépitész dolgozott itt,nagyon hangulatos az egész,még a karácsonyi díszekkel.
Megosztom
Éttetem teszt 334. - jó hely -

Molnár Csárda Lillafüred

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Wellness hétvégére érkezünk,dél körül ennénk valamit. Idegen helyen mindig az ittjartam. hu olvasóinak/iróinak véleményére hagyatkozunk. Ezért a helyi éllovast,a Molnár csárdát választjuk. Jól tettük. Foglalt asztalunk van 13 órára,ppntosan érkezünk. Asztalunk és az étlap vár bennünket. Mindjárt beírunk egy piros pontot,mert a leves eleve 2 ürméretben úgymint csésze és tál választható.
Megosztom
Étterem teszt 233.- kiszámitható -

McDonald's - Piac utca Debrecen

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 21.
Megint Karácsonyi túra ,s pár kilométer megtétele után esedékes ebédelni valamit. A főutcán a "meki" adott,s az ilyenkor esedékes infláció megállapitás is. Az évek óta változatlan menüm, a dupla sajtburger,nagy adag krumpli ketchup-al,nagy üditő (sprite) és fagylalt. Tömeg van,körözök a teremben,egy készűlődő pár mellett megállok,s megvárom mig felszabadul az asztal.
Megosztom
Étterem teszt 332. - .régi dicsőségünk... -

Melange Kávéház & Étterem Debrecen

2019. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. december 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . . hol késel az éji homályban? Ez szombati ebédünk mottója az ujranyitott Melange étteremben. Amit a fenti fotókon lát a kedves olvasó,abból semmi sem igaz,az étterem bezárt,és a Csapó utcán nyitott újra. Érkezés 15,20-kor. Emberünk azonnal étlapot hoz s felveszi az italrendelést. Mire kihozza. kiválasztjuk az ételeket is.
Megosztom
Étterem teszt 331.- elmegy -

Forst-Ház Étterem és Kávézó Eger

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Osztálytalálkozóra érkezünk,a helyszin könnyen megtalálható a Dobó téren,a közeli utcában még parkolni is lehet. Nem indul jól. A mrnű előre van rendelve,főétel és desszert,de mivel levesfóbiás vagyok,ennék egy - az étlapon szereplő - libalevest természetesen saját költségen. Pincérnő nem tudja,majd a kollega. Kollega jő,semmi akadálya.
Megosztom
Étterem teszt 330.- hazai ízek -

Patkós Csárda Tiszafüred

2019. novemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2019. november 29.
Ismét szülőfalunkba látogatunk,ilyenkor kötelező program a Patkós! Október 23-án nem jutottunk be,akkora tömeg volt,most kong az ürességtől. Igaz,szakad az eső és délután 4 óra van. Érkezünk 15,51-kor. Emberünk és asszonyunk tüsténtkedik körülöttünk,étlapot kapunk,mire kihozza az italokat,addig felszedtük az állunkat a padlóról - az étlap láttán - és rendelünk!
Megosztom
34 oldalon / 338 találat


TérképX