Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
31
329
325
0
2
3937

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 329.- békebeli klasszikus -

Krúdy Étterem (Villa Hotel) Debrecen

2019. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 16.
Megint szombat,azért választom a Krúdy éttermet,mert esedékes már egy jó húsleves amire innen emlékszem. Kert alól közelitünk sikerül parkolni a sétány felöl. Az étterem tele van,óvatosságból az alsó szintre pályázunk,eredménnyel, van szabad asztal. Érkezünk 14,00-kor. Emberünk,ezúttal asszonyunk,rögtön hozza az étlapot,majd felveszi az italrendelést.
Megosztom
Étterem teszt 327.- szerencsés választás -

Hotel Medián étterme Hajdúnánás

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 9.
Mivel a Magyaros étteremben csak az éhkoppot meg a mérgünket nyeltük,körülnézünk hol lehet itt enni,az ittjartam. hu oldalairól tájékozódunk mindig idegen városban. A Medián hotel étterme a második helyezett,mikor megyek a kocsihoz,kiszúrom az utca végén. Ez a kisváros előnye. Érkezés 13,55-kor. Étlap és innivaló azonnal jön.
Megosztom
Étterem teszt 326.- van nég mit tanulni -

Magyaros Étterem Hajdúnánás

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 9.
Hajdunánáson van dolgunk,helyi ismerősünk ajánlja az éttermet. Megnézem az étlapot a neten. Ujházi tyúkhúsleves? Uccu szaladjunk. Csak a pultig,mert asztal nincs,a pincír sajnálsttak közli,hogy nincs szabad asztaluk. Kérdésemre közli,kb. egy óra mulva próbálkozzunk. A kolleganőjének emlitem a sarokban van egy asztal 2 székkel,és mi pont ketten vagyunk.
Megosztom
Étterem teszt 325.- listavezető ..... -

Anna Cukrászda Debrecen

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 9.
. . . . a városban az Anna cukrászda,mi, a város másik végéből járunk ide. Sok előnye közül az egyik hogy mindig lehet találni parkolót. Ismerősök vagyunk régóta,sok évtizede járunk a cukiba,még a Laktanya utcai helyükre is. Gyorsan,készségesen dolgoznak,tovább tart a sütik kiválasztása,mint a kiszolgálás/csomagolás.
Megosztom
Étterem teszt 325.- ....a tavalyi jobb volt... -

Melange Pizza Debrecen

2019. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . . mint a Rádiókabaré. A Melange kávéház a város egyik legjobb étterme volt,mig az Egyetem Tower épitése miatt be nem zárták. A belvárosban a volt Vespa pizza helyén nyilt meg a Melange pizzéria,ami csak névben utód,szinvonalban nem. A hely fel lett újítva,új berendezés van,és egy szál személyzet. Érkezés 14,58-kor. Étlapot kapunk két percen belül, van időnk válogatni.
Megosztom
Étterem teszt 322.- Gyors:l,pontos,alapos -

Grande Bosco Debrecen

2019. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Vége az ünnepeknek,visszatérünk a szokásos szombati ebédekhez. A közelben van dolgunk,ezért kézenfekvő az étterem választása. A legnagyobb gond a parkolás,csak a mélygarázsban tudjuk letenni az autót. A teraszon senki,6 fok van,bent telt ház,de akad nekünk egy asztal. Érkezés 14,32-kor. A személyzetet tavaly is dícsértem,ezt most is kiérdemli emberünk,azonnal jön az étlap,mire visszajön,hogy ,,mit innának?
Megosztom
Étterem teszt 321.- ékszerdoboz -

Tar Pizzéria Debrecen

2019. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Debrecen minden éttermét teszteltük,már csak a giroszos talponállók és néhány pizzéria maradt ki a szórásból. Ezért ma a Tar pizzériát választjuk. Közel a város egyik főutvonalához,egy kis mellékutcában helyezkedik el,előtte könnyen le tudunk parkolni. Semmit nem tudunk róla,először járunk itt. Meglepő kép fogad,mediterrán hangulatu trattoria amit a kialakitás is tükröz.
Megosztom
Étterem teszt 321.- születésnap -

Belga Étterem & Söröző Debrecen

2019. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. november 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi ünnepség van,a tavaly kitűnően bevált helyszínt választjuk ismét. Foglalt helyünk van, 13 órára,pontosan érkezünk. Személyzet fürgén mozog,étlap jön,kétféle papiralapú és digitális formában,utóbbi Samsung tablet képében. Nagy előnye,hogy minden étel fotója is látható. Rendelünk italokat,leveseket,a főételeken még rágódunk.
Megosztom
Étterem teszt 323. - megszokott szinvonal -

Flaska Vendéglő Debrecen

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. október 31.
Még mindig szűletésnap,ezúttal hármasban. Este 6-ra van foglalt asztalunk,meg is van,pont a sarokban. Étlap pár perc múlva érkezik,mire az italokat felveszi az ételeket is kiválasztjuk. Az étlap megfelelő,lehet választani. A húsleves daragaluskával a 11. percben érkezik. Finom leves,kissé lehetne melegebb. Kérek még egy adagot,mert jólesik!
Megosztom
Étterem tesz 319.- kiváló ebéd -

Halászcsárda Étterem Szolnok

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 29.
Szolnokon van dolgunk,és mivel hamar végzünk,belefér egy ebéd. Idegen helyen mindig ax ittjartam. hu olvasóinak,pontosabban íróinak véleményére támaszkodunk. Ennek alapján a helyi éllovast keressük fel. A Halászcsárda étterem nehezen megközelithető,csak az Arany János utcában tudunk parkolni. Érkezés 15,05 perckor. Nincs tömeg,azonnal asztalt és étlapot kapunk.
Megosztom
33 oldalon / 329 találat


TérképX