Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
26
233
236
0
2
2877

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 233.- közép(ső)pályás -

Sanse Café & Restaurant Velence

2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 17.
A hotel vendégei vagyunk,bár továbbra sem szándékozom szállásokat értékelni,tény,hogy kellemes hely,szinvonalas családbarát hotel. Az étterem naponta kétszer kerül célkeresztbe,úgymint reggeli és vacsora. Az utóbbi hangsúlyosabb. A hotel 3 épületből áll,közel 200 szobával,ehhez képest,főleg főszezonban az étterem területe kicsi.
Megosztom
Étterem teszt 232.- drága minőség -

Ikon Restaurant & Lounge Debrecen

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 8.
Több mint 2 éve voltunk az Ikonban,nem túl jó tapasztalatokkal,most azért választom szombati ebédünk helyszinéül, mert ,,hirnök jő és pihegve szól,,! Új tulajdonosa van az Ikon étteremnek, új séf,új étlap,magyaros ételek. Lássuk. Foglalt asztalunk vár bennünket 14. 00-kor. Ami meglepő,a bőséges parkolóhely a Piac utcán.
Megosztom
Étteremteszt 231.- ebéd futólépésben -

Leveles Csárda Debrecen

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 30.
Sietünk a repülőre,de mivel éjszaka érkezünk,ajánlatos enni valamit. A Levelest választjuk,mert jó,és régi emlékeink vannak róla. A Simonyin jól és közel lehet parkolni. Azonnal étlapot kapunk,az italrendelést is letudjuk mert sietünk. Az étlap egy csárdához több mint jó,választani bőven lehet. Érkezés 14. 00-kor. A leves kissé nehezen akar megérkezni,de cserében viszont kitűnő.
Megosztom
Étterem teszt 230.- vegyes érzelmek -

Régi Vigadó Debrecen

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szombat és kutya meleg,valami levegős helyet keresünk ebédelni,erre pont megfelelő a Régi Vigadó Grill terasza. A fürdő és a meleg miatt parkolóhely nincs,ezért a fizető parkolóban tesszük le a kocsit. Meglepően sokan vannak,főleg az árnyékos asztaloknál. Mire megkerülöm a teraszt a család már helyet foglalt,ez hiba,mert kerthelyiségben szélső asztalhoz nem ülünk!
Megosztom
Étterem teszt 229.- tartós szinvonal -

Paripa Csárda Debrecen

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ilyen melegben valami levegős helyet keresünk,ezért a Paripa csárda a választásunk. Számitva a szokásos szombati lagzira,korábban érkezünk,s jól tettük,a törzshelyünk kong az ürességtől. Érkezés 14,10-kor. Bent már nem lehet leülni,a lagzira van teritve. Azonnal étlap és a mit hozhat inni kérdés jön emberünktől aki ezuttal hölgy,és fürgén érkezik a megrendelt italokkal.
Megosztom
Étteremteszt 228.- vasárnapi forma,lesz még jobb -

Belvárosi Csülök & Gyros Ház Debrecen

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnap van,ma megnézzük az ujonnan megnyílt csülök és gyrosházat,aminek a szórólapját a hét elején dobták be a postaládába. A szórólap mindent igér,mi szem szájnak ingere,lévén hogy vasárnap is enni kell(ene),ezért nem otthon kotyvasztunk,hanem az Antall József útra kanyarodunk. Első gond,nem lehet megállni az étterem előtt.
Megosztom
Étterem teszt 227.- jó fagyizó -

Csapó Fagyizó Debrecen

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 31.
Ilyen melegben legjobb a belső hűtés,szerencsére bővében vagyunk (a belvárosban) a jó fagyizóknak. A héten dicsértem mrg a konkurrenciát,erre ma zárt ajtót találok. Az a fránya nyugta? Sebaj,50 méter a szomszéd fagyizó. Többször jártam itt,egyetlen kifogásom,hogy nem árulnak diabetikus fagylaltot. Ma sem. A kialakitás egy üzletben,ablakon keresztűl történő kiszolgálással történik.
Megosztom
Étteremteszt 227.- belső hűtés -

Primavera Fagyizó Debrecen

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 30.
Jó meleg van,a legjobb ilyenkor a belső hűtés. Idejét nem tudom hány éve járunk ide,a Zenedével szembeni fagyizóba,de 15 biztosan. A környékre betört a konkurencia is,inkább kevesebb mint több sikerrel. Itt kapható diabetikus fagyi is,ami az egyre több cukorbetegnek nem mindegy. Az országos Levendula lánc boltja is 50 méter,de a taktikai előny itt van.
Megosztom
Étterem teszt 225.- jó maszek -

Maszek - Az utcabár Debrecen

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaly egyik legjobb élményünk volt,ezért a szombati ötletbörzét, ,,hová menjünk ebédelni,,? a Maszek ételbár nyeri. Óvatosságból foglalunk asztalt,de senki nincs az emeleten mikor érkezünk,13,35-kor. Az étlap teljesen új,ez fejlődés,az már kevésbé,hogy emberünk azzal kezdi,hogy ebből mi nincs. Az italokat megrendeljük,az összesen kétféle levesből egyet-egyet.
Megosztom
Étterem teszt 224.- átlagfagyasztó -

Yummy Debrecen

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 21. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Yummi 2 éve nyitott,és még mindig megvan,pedig van konkurrencia bőven a környéken. Ebéd után belépünk egy fagyira. Az ujdonság varázsa mára megkopott ugyan,de a lényeg nem változott. Most is kézi adagolóval kell a tetszés szerint választott ízt a tetszés szerint választott pohárba ,,csapolni,,! A feltétek oldalt sorakoznak,kehet disziteni a pohár tartalmát.
Megosztom
24 oldalon / 233 találat


TérképX