Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
22
181
140
0
2
2025

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 181.-. A ló másik oldala......... -

Hunguest Hotel Nagyerdő Étterem Debrecen

2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. december 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . . . . . . ahová átestünk a mult szombati vacsora után. Biztosra akarok menni,ma nem kisérletezünk,ezért a Hotel Nagyerdő éttermét választjuk. Parkolás viszonylag könnyen megoldódott. Senki nincs az étteremben,egy körasztalt választunk. Érkezünk 14. 00-kor. Azonnal jön az étlap és a kérdés,addig mit innánk? Az étlap elég karcsú egy hotel étterméhez,alig 5 oldal.
Megosztom
Étterem teszt 180. Gyors étterem és etetőhely -

Leroy Cafe - Újbuda Budapest

2017. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. december 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A gyors étterem alatt nem gyorséttermet kell érteni,hanem az Allé bevásárlóközpont földszintjén lévő Leroy Cafe éttermet. A lánc egyik tagját Debrecenben már teszteltük,most a családdal ülünk be ünnepelni,foglalt asztalunk van,ami okos előrelátás volt,mert a hely tömve van. Érkezés 18. 00-kor. Azonnal étlapot kapunk,az elmaradhatatlan kérdés is jön,mit kérünk inni.
Megosztom
Étterem teszt 179.- mentőöv -

Café de Paris Budapest

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 3.
Embertelen tömeg,karácsonyi vásár a téren. Már a Metro aluljáróból feljövet látom,hogy nem tudok gáláns lenni,hogy a Gerbeaud cukrászdában kávézunk. Nem hiszem el,de azért kell(ene) sorba állnunk,hogy bejussunk. Inkább nem. Jó lenne egy kávé,de hol. Cafe de Paris. Ide legalább bejutunk. Hely nincs,marad a talponálló. A pultos jó fej,némi türelmet kér,végül kapunk két kávét.
Megosztom
Étterem teszt 178.- beugrás -

Patkós Csárda Tiszafüred

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 26.
Régi kedvenc helyünk,nemrég is voltunk itt,a pincérhölgy megismer bennünket. Talán ennek köszönhető, hogy helyet kapunk,mert tömve van az étterem,ennyi embert én még itt nem láttam. A halottak napjára útra kel a fél ország,ahogy mi is. Nem férünk be,de mint kiderűlt,van egy különterem,, ,ott már van egy csapat,, de maguk még beférnek felkiáltással helyet kapunk.
Megosztom
Étterem teszt 177.- banánhéj....... -

Barabás Étterem Debrecen

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . . . . . amin elcsúszik egy kiváló értékelés! Délután van,nincs kedvünk keresgélni új helyeket,a legközelebbi éttermet választjuk,már nagyon ennénk valamit. A Barabás étteremben jó régen jártunk,jó lesz. Érkezünk 14. 45-kor. Kivételesen könnyű parkolni,nincs munkaidő. Jól indul az ebéd,csak mi vagyunk,azonnal fogadnak,jön az étlap és Mit innának?
Megosztom
Étterem teszt 176.- drága Márton -

Rózsás Csárda Debrecen

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régen jártunk erre,de jó emlékek fűznek a csárdához,ezért a szombati ebédre ide jövünk. Társam figyelmeztet a Márton napra,ezért asztalt foglalunk,s jól tettük. Parkolni még lehet,de sokan vannak. A személyzet tartja a frontot,azonnal étlap jön,,italt
mit hozhatok? ,, kérdéssel. Étlap külön a Márton napra készült,bőséges,egy csárdában több mint választékos.
Megosztom
Étterem teszt 175.- családi ebéd -

Panoráma Étterem Debrecen Debrecen

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még mindig ünnepelünk,ezúttal a családdal itthon. Tavaly nagyon elégedetten távoztunk innen,ezért választom most a családi ebéd szinhelyének. Kimegyünk a városból,de itt már lehet parkolni bár sok autó áll az udvaron. Bent jó pár asztalnál ülnek,ezért a teraszon ülünk le. Itt nincs tömeg. De pincér sem nagyon,igaz étlapot hamar hoznak.
Megosztom
Étterem teszt 174.- Mezőkövesdi ,,boglár,, -

Boglárka Étterem Mezőkövesd

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 1.
Még mindig Mezőkövesd,a hotel vendégei vagyunk,de kis családi ünnepségünkre kevésbé zsufolt,meghittebb helyet keresünk. A Turul nem tetszett,a Kis Pipából kifordultunk,nézzük a helyi éllovast az ittjartam. hu oldalán. Csendes kis utca,megközeliteni és parkolni is könnyű. Tegnap foglaltunk asztalt óvatosságból,de rajtunk kivűl senki sincs,vége a szezonnak,holnap már november.
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hotel vendégei vagyunk,igy megnézzük az éttermet is. Tavaly több hasonló kaliberű hotelban voltunk,igy van összehasonlitási alapunk. Háát nagyon nem azonos súlycsoport. Nagyon szép az étterem,a bárpult,elegánsak a pincérek. Az első asztalhoz ülünk le,ez hiba volt. Tőlünk 4 méterre biliárdoznak,a gyerekek bujócskáznak,hátunk mögött 20 méterrel torna folyik.
Megosztom
Étterem teszt 171.- kocsmaétterem -

Turul Vendéglő Mezőkövesd

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 29.
Idegen város,tehát az ittjartam. hu táborára hagyatkozunk,és a helyi ezüstérmest a Turult választjuk ebédünk elkövetésére. Délidő,telt ház,éppen ebédkihordás van,sorban állnak a helyiek. Mi választunk egy asztalt és leülünk,majd jön valaki. Jött. Étlap,mit iszunk,el. A hely II. osztályu,ez csak a feliratból derül ki.
Megosztom
19 oldalon / 181 találat


TérképX