Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
29
311
319
0
2
3750

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 311.- hangulat csárda -

Kemencés Csárda Hajdúszoboszló

2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 17.
Múltkor bejött a szoboszlói kirándulás,ezért ma ismét ide vezet útunk,ezuttal az ittjartam. hu olvasói által a helyi éllovasnak választott csárdában. Fél háromkor érkezünk,előzőleg telefonon foglaltunk asztalt. Bent ülünk le,a hatalmas terasz nem vonz,a belső rész annál inkább. Nagyon hangulatos a hely,az asztalok mellett a padok úgy vannak kialakitva,mintha a bakon ülnénk egy lovaskocsin.
Megosztom
Étterem teszt 310.- szükségmegoldás -

Holiday Pizza & Bar Debrecen

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 8.
Pestről jövünk,az ebéd kimaradt,s ez lassan feltűnik. Fél hat, együnk valamit alapon a legközelebbi pizzériát választom. Nem sokan vagyunk,a dohányzó házaspár és a kisgyerekes házaspár közül utóbbit választom. Rossz asztalválasztás volt. A teraszon ülünk le a hársfa alatt. Érkezünk 17,30-kor. Étlapot kapunk,elsősorban pizzák,de egyéb ételek is szép számmal,igen dicséretes választék.
Megosztom
Étteremteszt 309.- az admirális ebédje -

Nelson Pub Étterem & Cukrászda Hajdúszoboszló

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 1. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Na,a szabadság után szakadjunk ki és látogassunk ki Szoboszlóra,a családtag javaslatára. . Az étterem a szerény Nelson pub nevet viseli,erről az elefántos vicc jut eszembe,mikor az egérrel átmennek a hídon,s mondja az egér a Jumbónak: hallod hogy dübörgünk? Na,reméljük az önbizalom mögött teljesitmény is lesz! Asztalt foglaltunk s 14. 00 kor be is esünk.
Megosztom
Étteremteszt 308.- Jó ebédhez.... -

Véndiófa Csárda Bocskaikert

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
. . . ajánlott hely. Tegnap vetődött fel,hogy itt kellene a szombati ebédet megejteni. Idejét sem tudtam mikor voltunk itt utoljára,több mint másfél éve,szóval időszerű. Nehezen de leparkolunk az egyetlen helyre. Ebédidő van,az étterem üres,a terasz majdnem tele van,ebben a melegben kellemesebb. Az étlap, ,. mitinnának? ,,protokoll után szétnézünk.
Megosztom
Étterem teszt 307.- nosztalgia ebéd -

Régi Posta Étterem Debrecen

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 21.
Nehezen de bejutunk. rendezvény van,ki kell tolatni,és másik parkolót keresni. Addig én őrzöm a 13,15-re foglalt asztalt. Ezuttal a megszokott pincehelyiségben. Jó hely,csak korlátozott a kapacitás. Étlapot kapunk,emberünk felveszi az italrendelést. Az étlap a régi ,,fatáblás,,
tartalma változott. Több levesből lehet válogatni,ez mindenhol az étterem felkészültségét mutatja.
Megosztom
Étterem teszt 306.- meglepően jó -

Roy Café & Restaurant Debrecen

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 14.
Tavaly nyáron jártunk itt utoljára. Még nincs fesztivál,csendes a város,van parkolóhely,és az étteremben is üres asztal bőven. Érkezés 14,05-kor. A személyzet fele (a kettőből) foglalkozik velünk. Étlapot hoz,és mit hozhat inni? Az étlap új,meglepöen bőséges,a pizzákkal egyűtt több mint 70 tétel van!
Megosztom
Étterem teszt 305.- nagyobb a füstje..... -

Almavirág Étterem Derecske

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 7.
. . . mint a lángja,mai ebédünk helyszínének,amit ismerős ajánlása,és az itt olvasott kiváló értékelések alapján választottunk mai ebédünk szinhelyéűl. 18 perc autózás után,jó megközelithetőséggel,kényelmes parkolással érkezünk,foglalt asztalunk már vár bennünket. Tömeg nincs,2 asztalnál ülnek. Érkezés 11,55-kor.
Megosztom
Étterem teszt 304.- inyenceknek -

Leroy Café Debrecen Debrecen

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 6.
Névnapot ünnepelünk,s a családi hagyomány szerint az ünnepelt választ éttermet. Ezért ülünk most a Leroy Cafe éttetemben,ahol 14,30-ra foglalt asztalunk van. Tömeg nincs,aki teheti elmenekült a városból a hőség elől. Érkezés 14,35-kor. Emberünk leteszi az étlapot,és felveszi az italrendelést. Az étlap kifogástalan.
Megosztom
Étterem teszt 303.- pozitiv váltizások -

Don Pedro Pizzéria Debrecen

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 29.
Indulás előtt még enni kellene,ezért a közeli Don Pedrot választjuk. Parkolóhely is van,a teraszon ülnek többen a jó idő miatt. Bent 2 tagu rohamcsapat fogad bennünket. Érkezés 12. 55 -kor. Étlapot,és innivalókat kapunk,kiválasztjuk az ebédet. Az étlap meglepően bőséges. Hat féle levesből,közel 50 féle ételből,ebből, 36 féle frissensültből lehet választani!
Megosztom
Étterem teszt 302.- új versenyző a pályán -

Zoe Restaurant & Lounge Debrecen

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétig voltunk külföldön,szóval már nagyon esedékesek a hazai izek,ezért egy olyan helyet választok,ahol évek óta kitűnő húslevest kapunk. Kellemes emlék,de az is marad,a helszinen(gyanúsan sok a parkolóhely) derül ki,hogy a hely megszünt,új cég,új dizájn új logó,és sajnos új berendezés. Rendezvény lesz,tehát a terasz üzemel. Lássuk Zoé!
Megosztom
32 oldalon / 311 találat


TérképX