Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
23
197
155
0
2
2336

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 197.- Olasz meló ! -

Nonna Rosa Debrecen

2018. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. február 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A ,73-as olasz film - A nagy zabálás - egy jelenete lóg a falon,miután feljutunk a galériára ahol az asztalok vannak. A Piac utcán tavaly nyilt étterem,a Bikával szemben van,csak gyalog közelithető meg,a Dósa nádor téren lehet parkolni. Már éppen ideje tesztelni. Érkezés 14. 30-kor. Nem nagy hely, 12 asztal van, velünk együtt 4 foglalt.
Megosztom
Étterem tesz 196.- gasztro ékszer -

Aranypatkó Étterem Debrecen

2018. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. február 12.

Az étterem tesztek (mármint éttermeknek nevezhető helyek tesztjei ) befejeződtek, nincs olyan hely, néhány giroszost leszámitva,amít még nem teszteltünk,

Ezért néhány jó emlékü helyet keresünk fel szokásos ,,Szombati Ebédünkre,,. Ma, az Arany Patkót. Parkolóhely rengeteg,csak mi vagyunk,mint kiderült,az étteremben is! Érkezés 14,50-kor.
Megosztom
Türelem - jó ételt terem..... -

Chili Café Étterem & Kávézó Debrecen

2018. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. február 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . . nem csak rózsát! A családtag kedvenc helye,igy hosszu idő után ismlt ellátogatunk ide. Kissé kiesik a belvárostól,itt mindig van parkolóhely is. Tény,hogy mindig jókat ettünk itt,csak nem tudok szabadulni a vállalati ebédlőre emlékeztető hangulattól. Érkezünk 13,45-kor . A farsangra készülnek a diszekkel,kissé döcögősen indul az ügy,a család szerint tanulófiuk dolgoznak.
Megosztom
Étterem teszt 195.- nosztalgia -

Melange Kávéház & Étterem Debrecen Debrecen

2018. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. január 29.
Egyik legjobb éttermi emlékünk, ezért ma a Melange kávéházban ebédelünk. Még parkolni is sikerült előtte. . Jó fél ház van,de előkerül egy pincér,majd a reszortfelelős hozza az étlapot és felveszi az italrendelést. Érkeztünk 14,40-kor. Jó hely,mi is szeretjük,kissé zajos,mindjárt a bárpult mellett ülünk, 65 decibelt mérünk.
Megosztom
Étterem teszt 194.- átlag étterem -

Pálma Söröző Debrecen

2018. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. január 22.
Családi ünnepek vannak,mindjárt igy ünnepek után, ezért összeülünk egy vacsorára. Mindig az ünnepelt választ,igy ma a Pálmában kötünk ki. Foglalt asztalunk van,óvatosságból,de nincs tömeg kb. negyed ház. Érkezünk fél hétre. Étlap jön s a kérdés ,,addig mit innánk,, ? Az étlap nem tetszik. A választék egy sörözőben azért több mint jó.
Megosztom
Étterem teszt 193.- ajándék lónak............ -

Belenus Restaurant & Cafe Zalakaros

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . . . . . . . . ne nézd a fogát! A hotel vendégei vagyunk,és nem is akárhogyan. Az ittjártam. hu novemberi játékán,egy étteremértékeléssel mi nyertük a fődijat! Apró nüansz,hogy a nyeremény Zalakarosra szól,ami nem a szomszédban van. Végül úgy döntünk,hogy már brahiból is elindulunk,végül is nem sűrűn nyerünk fődijakat.
Megosztom
Étterem teszt 192.- hazai pálya -

Viktória Étterem Debrecen

2018. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. január 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mai nappal véget érnek az ünnepek,ismét itthoni étterem,családi ünnep révén a megszokott magas szinvonalat választjuk,tehát ismét Viktória. Havazik,nincs tömeg,de lesz,mert rendezvényre teritenek,igy a kisteremben eszünk. Érkezés; 14. 25-kor. Családi ebédeinknek -itt ! - koreográfiája van. Tudjuk,hogy a kapacitásunk véges,de itt a tatárt nem szabad kihagyni.
Megosztom
Éttetem teszt 191.- , ,a szomszéd rétje... -

La'Mar Restaurant & Pizzéria Zalakaros

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . . mindig zöldebb,mint tudjuk. Tény azonban hogy csak pozitiv tapasztalataim vannak eddig a zalakarosi éttermekről. Mármint ahová bejutunk. Téli üzemmód van,ezért sok hely bezár. Ma a Friskó vendéglőt néztük ki,a ház előtt derült ki,hogy zárva van. Sebaj,irány a Kisrigó ! Kopp. Felujtás miatt zárva. ! A bazársor végén találunk egy éttermet,az ittjartam.
Megosztom
Étterem teszt 189.- talált kincs -

Friskó Panzió étterme Zalakaros

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zalakarosra érkezünk,a hotelben csak vacsora lesz,ezért ebédelni megyünk. A helyi rangelső zárva van,ezért választunk másik helyet,mint kiderűlt jól. A Friskó étterme szinte üres,csak egy hangos német házaspár van. Az egyszemélyes mindenes étlapot italokat hoz,felveszi a rendelést,15,21-kor. Az étlap megdöbbentő ! 15 oldal,sűrűn teleirva,csak levesből 8 féle van!
Megosztom
Olasz ebéd............... -

Pizza Valentino La Caffé Debrecen

2018. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. január 6.
. . . . . . . és ebben minden benne van. Gyakorlatilag végigettük városunk éttermeit,nehéz új helyszineket találni,ezért jól bevált helyre megyünk elkövetni szombati ebédünket. Még parkoló is van 100 méteren belül igy sikerűl fél négykor asztalhoz ülni. Innen a nagykönyv szerint haladunk,étlap és kérdés jön, ,,mit innánk,,.
Megosztom
20 oldalon / 197 találat


TérképX