Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
27
289
293
0
2
3531

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 289.- majdnem tökéletes -

Erdőspuszta Club Hotel - Fenyves Vendéglő Debrecen

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 23.
Javul az idő,tehát kimerészkedünk a városból. Régen jártunk erre,esedékes megnézni a Fenyves vendéglőt. Eldugott hely. ráadásul dél felől nincs is kitéve tábla,de megtaláljuk. Majdnem tele a parkoló. az étterem is de kapunk asztalt. Érkezés 14,10 perc. Első körben feltűnik a pincérek szorgalma. Azonnal ott vannak,a ,,bázisról,, pásztázó megfigyeléssel ellenőrzik hol van jelenés.
Megosztom
Étterem teszt 288,- ebédelő hely -

Calico Jack Pub Debrecen

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 15.
A múlt héten nem jutottunk be,így ma asztalt foglalunk,s be is jutunk 14,15-kor,majdnem telt ház miatt csak az emeleten. A kalózhajónak maszkírozott étterem kétségkívűl egyedi,akár hangulatos hely is lehetne. A sarokban kapunk helyet egy 4-es asztalnál,ami hármunknak is kevés. Régi kifogásom az étteremről a zsúfoltság.
Megosztom
Étterem teszt 287.- a biztos pont -

Aranypatkó Étterem Debrecen

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amilyen pocsék hetem volt,,,jár most nekem egy jó leves,, felkiáltással az Arany Patkót választjuk a szombati ebéd helyszínéül,ami egyuttal a hét lezárása is. Egy parkolóhely van kint,de bent csak 2 asztalnál ülnek. Emberünk felteszi az étlapot,és a mit innának kérdést,majd el. Érkezés 14,15-kor. Étlap egészen jó,választék megfelelő.
Megosztom
Étterem teszt 286.- Ej,mi a phő -

Wasabi Running Sushi & Wok Restaurant Debrecen

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idejét sem tudom mikor voltunk itt,vagy 2 éve talán,de most családi inyencünk javaslatára itt kötünk ki. Foglalt asztalunk van 14 órára,ez indokolt,mert eléggé sokan vannak szombat délután. A leendő Szent István szobor helyén parkolni is tudunk. Két perc alatt megkapjuk asztalunkat,miután kiderül,hogy nem ,,szalagmunkásnak,,hanem á'la carte szerint ennénk.
Megosztom
Étterem teszt 285.- inyencfalat -

Nonna Rosa Debrecen

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Születésnapokon az ünnepelt választja ki az ebéd helyszinét,ezért jövünk ma az olasz étterembe.  

Kb. 1 éve jártunk itt,azóta nem sok minden változott. Örülünk,hogy ez az új szinfolt  megmaradt Debrecen gasztronómiai  palettáján. Asztalt foglaltunk 5 főre, igy nyugodtan érkezünk 13 órára,s az emeleten még asztalt is választhatunk.
Megosztom
Étterem teszt 284.- enni jó... -

Chili Café Étterem & Kávézó Debrecen

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legutóbb nem voltunk elzsibbadva. Rengeteget várakoztunk az ételre. A második esély mindenkinek jár,így ma délután itt parkolunk le. A ház tetején egy óriási tekebábu,ami nem zavar,de miniatürizált ,,változata,, a tűzcsap a parkoló kellős közepén annál inkább. A törött lámpaburadarabokból következtetve másokat is. Tömeg nincs. pár asztalnál ülnek.
Megosztom
Étterem teszt 283.- féloldalas szinvonal -

Melange Kávéház & Étterem Debrecen Debrecen

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jó éve jártunk itt,kellemes emlékekkel,ezért ismét ide jövünk,kissé korábban a megszokott szombati ebédeknél. Csaknem telt ház,a sarokban egy 6-os asztalt foglalunk el 3-an. Alig 100 méterre még parkolóhely is volt. Emberünk futtában leadja az étlapot, ,,majd jövök,, felkiáltással el a csata sűrűjébe.
Megosztom
Étterem teszt 282.- átlagnál jobb -

Pálma Söröző Debrecen

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 2.
A múlt héten terveztük,de hiányos létszámunk miatt mostanra halasztottuk. 100 méterre van parkolóhely,ez nem veszélyes. Telt ház,csak a különteremben van hely. Semmi különös,nincs karnevál,sem ünnep,az embereknek egyre több pénzük van,s egy ebéd egy pub-ban már nem luxus. A pincérek szaladgálnak,sok a vendég. Csak a különteremben kapunk helyet,itt is csak 3 szabad asztal van.
Megosztom
Étterem teszt 281.- Sever török étterem ! Még csikorog a ,,girószdöner,, ! -

Sever Török Étterem Debrecen

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Boszphorusz bezárt! . . Helyette egy másik török étterem nyilt,a Sever (pásztor), a miskolci után,Debrecenben is megnyitva üzletét. A Boszporusz helyén,a Bika oldalában,jól megközelithető helyen,s jó érzékkel,egy dinamikusan növekvő város főterén,ahol a rengeteg külföldi diákból is megélnek. A magyarok majd beszoknak.
Megosztom
Étterem teszt 280.- továbbra is kedvencünk -

Viktória Étterem Debrecen

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A mai nappal ér véget az évvégi és családi ünnepek soraö,s mivel ma én vagyok az ünnepelt,a Viktóriát választom. Némi kiváncsisággal is,hiszen évtizedek után az egyik tulajdonos visszavonult. A változások abban láthatóak,hogy új arcok is vannak,de a régiek megismernek. Azonnal kapunk asztalt étlapot,s az italokat. Érkezés 14,00-kor.
Megosztom
29 oldalon / 289 találat


TérképX