Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
25
223
223
0
2
2744

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 223 .- ..esztendő múltával ..... -

Roy Café & Restaurant Debrecen

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 14.
. . . . ismét visszatérünk,kellemes emlékekkel,mert ilyen pocsék hét után jár nekünk egy jó ebéd. Étlap az asztalon vár,5 perc múlva felveszik az italrendelést is. Érkezés 14,40-kor. Étlap,több mint jó egy kávéházhoz. Különösen tetszik a ,,sírni fogsz,, tétel,ami csipős pizza hagymával. Asztalt foglaltam reggel,mert tavaly tömeg volt,most nincs,csak mi vagyunk de asztalunk vár.
Megosztom
Étterem teszt 222.- gyorsan jót enni...... -

Gilbert Pizzéria Debrecen

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 7.
. . . erre a célra alkalmas mai ebédünk szinhelye a Gilbert pizzéria. Nagyon régi hely a belváros szivében. Érkezünk 15,05 -kor,tömeg nincs de 3 asztalnál is ülnek. Étlap és italkinálat azonnal jön,ami meglepő,hogy az étel is. A leves,rendeléstől számitva a 10. percben az asztalon van. Az étlap teljesen új,egy pizzériához bőséges.
Megosztom
Étterem teszt 221.- jó munkához.... -

Leroy Café Debrecen Debrecen

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . . . . idő kell. Ez szombati ebédünk mottója. Szoros a program,ezért reggel asztalt foglalunk. A sarokban kapunk helyet,kiváló helyen,a hely klimatizált,nagyon hangulatos. Étlap dekorativ,van 8 féle leves,többféle főétel,lehet választani. Meg is tesszük,miután emberünk felveszi a rendelést 13. 00 órakor. Italok hűtése jó,nagyon meleg van kint.
Megosztom
Étterem teszt 220.- jó középszer -

Garda Étterem & Pizzéria Debrecen

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szokásos szombati ebéd nem jó hangulatban,csak ketten. Van hely,de átültetnek,mert 14 fős csoportot várnak. Étlap azonnal jön,és mit hozhatok inni kérdés szintén. Érkezés 14,21-kor. A személyzet pörög,az tény,vendégek folyamatosan érkeznek. Az étlap hátrányára változott,de lehet választani,piros pont,hogy fel van tüntetve a tulajdonos neve is.
Megosztom
Etteremteszt 219.- az idők változnak... -

Régi Posta Étterem Debrecen

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . . a Régi Posta étterem szerencsére nem sokat. Az elmúlt 200 évben folyamatosan fogadja,elszállásolja és eteti az erre tévedő vándorokat. Okulva az elmult hetekből,asztalt foglaltunk,s jól tettük,mert vannak jócskán. A pincében most nincs felszolgálás,az udvaron épitett uj helyen müködnek,azért,meséli pincérünk mig leteszi az étlapot és felveszi az italrendelést,mert nyáron nagyon meleg van ott.
Megosztom
Étterem teszt 218.- ......... kiütés... -

Flaska Vendéglő Debrecen

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 9. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idősebb családtagot is viszünk ebédelni,igy jól bevált helyet keresünk,nem kisérletezünk. Régen jártunk a Flaskában,asztalt kell foglalni,nagy a tömeg,igaz klasszikus ebédidő van. Érkezünk 13. 15-kor. Kétfős személyzet küzd a pályán,futtában leadja az étlapot,1 kivételével minden asztalnál ülnek,amiből leszűröm az örök igazságot.
Megosztom
Étterem teszt 217.- létszámhiány..... -

Don Pedro Pizzéria Debrecen

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
. . . . a vendéglátóipar legújabb rákfenéje,ez mai ebédünkön is kiderült. Szokásos szombati ebédünk helyszinét tavalyi kedvező tesztünk alapján választjuk ki. A teraszon és bent is ülnek,de telt ház nincs. Összesen kéttagu személyzet fogad,pultos és felszolgáló,utóbbi azonnal étel és itallapot hoz,amelyet egy A3-as lap testesit meg,egyuttal asztalteritőként is funkcionál.
Megosztom
Étterem teszt 216.- (el) tolódás -

Holiday Pizza & Bar Debrecen

2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mai ebédünk ismét a pizza holiday,jó régen voltunk itt,lássuk mi változott. Terasz épült a bejárat előtt,ami messziről csábitja az éhes,és leginkább szomjas vendégeket,ezért van 50 % kedvezmény a Csíki sörre . A sör 190 ft,a boltban sem veszem meg ennyiért,ezt horgásznyelven csalinak hivják. Bent ülünk le,itt csak mi vagyunk,azonnal kapunk étlapot és légkondicionálást,odakint 28 fok van.
Megosztom
Étterem teszt 215.- kifogástalan -

San Toro Étterem - Bambara Hotel Felsőtárkány

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 23. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még mindig a hotel vendégei vagyunk,ma este a másik éttermet teszteljük,ahol a svédasztalos vacsora és reggeli zajlik. Már nem követem el azt a hibát,hogy első este írok tesztet,megvártuk a mai reggelit és vacsorát,de az első benyomásaim nem változtak. Remek hely,választékos kínálat,kiválóan elkészített ételek.
Megosztom
Étterem teszt 214.- éhenkórásznak nem ajánlott -

Csillag Étterem - Bambara Hotel Felsőtárkány

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hotel vendégei vagyunk,s bár szállásteszteket továbbra sem írok,ezt a hotelt javaslom felkeresni mindenkinek. Kora délután futunk be,némi zötykölődés után,a gps miatt. a vacsora még odébb van. Szóval ennénk valamit. Kiderül,nem csak ételt,még éttermet is választhatunk,mert kettő is van. Nekem a Csillag szimpatikusabb,itt lehet á' la carte rendelni.
Megosztom
23 oldalon / 223 találat


TérképX