Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
27
281
279
0
2
3390

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 281.- Sever török étterem ! Még csikorog a ,,girószdöner,, ! -

Sever Török Étterem Debrecen

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 19.
A Boszphorusz bezárt! . . Helyette egy másik török étterem nyilt,a Sever (pásztor), a miskolci után,Debrecenben is megnyitva üzletét. A Boszporusz helyén,a Bika oldalában,jól megközelithető helyen,s jó érzékkel,egy dinamikusan növekvő város főterén,ahol a rengeteg külföldi diákból is megélnek. A magyarok majd beszoknak.
Megosztom
Étterem teszt 280.- továbbra is kedvencünk -

Viktória Étterem Debrecen

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 13.
A mai nappal ér véget az évvégi és családi ünnepek soraö,s mivel ma én vagyok az ünnepelt,a Viktóriát választom. Némi kiváncsisággal is,hiszen évtizedek után az egyik tulajdonos visszavonult. A változások abban láthatóak,hogy új arcok is vannak,de a régiek megismernek. Azonnal kapunk asztalt étlapot,s az italokat. Érkezés 14,00-kor.
Megosztom
Étterem teszt 279.- .....a végén csattan ...... -

Pizza Valentino La Caffé Debrecen

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 7.
Hideg van, - végre - esik a hó,ezért nem megyünk messze,vagy kültelki helyszinre. Az olaszos pizzériát választjuk. Gondolván,ilyen időben kong az ürességtől. Nem jött be. Az emberek tornádóban és hóviharban is szeretnek enni,érkezéskor -14,05 perc - pár percet várni kell,mig az éppen felszabaduló asztalt rendbeteszik. De van helyünk.
Megosztom
Étterem teszt 278.- gyöngyszem az udvarban -

Free Gluténmentes Étterem Debrecen

2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. december 30.
Nem jött össze a választott étterem,igy körülnézünk,s tekintetünk a ház falára téved(előtte parkolunk). Gluténmentes étterem. Hm. Már délután van,ennénk,hátha lesz ehető,bevallva,hogy fogalmunk nincs, milyen a gluténmentes étkezés. A főutcán vagyunk,előtte kényelmes parkolás,majdnem a görög templomnál. Kapualj,udvarról lehet bejutni. Kb.
Megosztom
Étterem teszt 277.- megtévesztés -

Minerva Étterem & Kávézó Debrecen

2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. december 29.
Az éttermet én tettem fel az ittjartam. hu oldalára,egy nehéz családi időszakban találtunk rá,a közelben van,megoldotta
étkezési gondjainkat. Ma is ezért jövünk,hogy szombat lévén együtt ebédeljünk. Hát ez nem jön össze. Az étterem üzemel,nyitva van,miután leülünk,a recepciós arról érdeklődik,miben segithet. Ennénk valamit. Hát azt nem lehet!
Megosztom
Étterem teszt 273.- gyors étterem -

Eat Up Ételbár Debrecen

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 23.
Sőtétedik,jó lenne enni valamit,ezért erre alkalmas helyet keresek. Itt van mindjárt az Eat Up ami nem tudom miről kapta a nevét,de ez is azon helyek sorába tartozik,ami előtt minden nap elmegyek,de autóval. Az étlap a kirakaton szerepel,a bazsalikomos csirkétől a gyrosig minden van. Éhes vagyok,mi van gyorsan kész alapon választok egy gyrost,fantával.
Megosztom
Étterem teszt 276.- kávézás kutyával -

Szőke Cukrászda Debrecen

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 22.
Na,csak összejön egy kávé talán. Ráadásul igy Karácsony előtt még nincsenek is sokan a Szőke cukrászdában. Kérek egy erős kávét,meg sütiket. Leülök,mig kihozza a süteményt és a kávét, szétnézek. Kis üzlet,de befér 4 asztal a célnak pont megfelel. A kávé kitünő,a sütemények frissek,elvitelre csomagoltatom,figyelmesen érdeklődik a hölgy,hogy milyen izesitésű lrgyen a 4 db mignon,a 3 féle krémesből melyikből kértem a 4 darabot.
Megosztom
Étterem teszt 275.- átverés -

Turmix bár Debrecen

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 22.
Már nagyon rám férne egy kávé, elég hűvös az időjárás,esik is,mig eláll beülök egy kávéra. Gondoltam én. A Turmix bár elött állok,ahol tényleg jó a kávé,az ajtó zárva. Szombat van,már bezártak volna? Az ajtón ott a nyitvatartási idő, délután 4-kor zárnak szombaton. Most 15,03 van. Kicsit várok,az egyszemélyes boltban néha elmegy pisilni a dolgozó.
Megosztom
Étterem teszt 274.- Roncs hattyúdal -

Roncsbár Debrecen

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 22.
A hattyúdal csak idő kérdése,állitólag még az idén lebontják,mert épül a koncertterem. Kár érte,mert egy roppant hangulatos pont tűnik el a belvárosból. Lézengő vendégek,egy pultos közepes lelkesedéssel. Kihozza a baileys-t és a kólát,mondom fizetném is. Italok hűtése kitűnő,a baileys-t jéggel hozza. Rendkivűl érdekes a berendezés,nagyon rocker hangulatot ad.
Megosztom
Étterem teszt 272.- szmöre ? nem lett jobb -

Szmöre Burger Debrecen

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 22.
A hajdani Bem burger helyén most Szmöre burger van,aminek az a nagy előnye,hogy senkinek nem ugrik be hogy hol lehet,a Bem burgerrel ez tájolható volt. Moslék idő van,addig sem ázok. Egédz tömeg van a 20 m2-es üzletben,hárnan ís mozognak a pult túloldalán. Szép,rend van,esztétikusan ki van alakitva a bolt,csak vendég nincs rajtam kivűl.
Megosztom
29 oldalon / 281 találat


TérképX