Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
28
306
308
0
2
3709

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 306.- meglepően jó -

Roy Café & Restaurant Debrecen

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 14.
Tavaly nyáron jártunk itt utoljára. Még nincs fesztivál,csendes a város,van parkolóhely,és az étteremben is üres asztal bőven. Érkezés 14,05-kor. A személyzet fele (a kettőből) foglalkozik velünk. Étlapot hoz,és mit hozhat inni? Az étlap új,meglepöen bőséges,a pizzákkal egyűtt több mint 70 tétel van!
Megosztom
Étterem teszt 305.- nagyobb a füstje..... -

Almavirág Étterem Derecske

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 7.
. . . mint a lángja,mai ebédünk helyszínének,amit ismerős ajánlása,és az itt olvasott kiváló értékelések alapján választottunk mai ebédünk szinhelyéűl. 18 perc autózás után,jó megközelithetőséggel,kényelmes parkolással érkezünk,foglalt asztalunk már vár bennünket. Tömeg nincs,2 asztalnál ülnek. Érkezés 11,55-kor.
Megosztom
Étterem teszt 304.- inyenceknek -

Leroy Café Debrecen Debrecen

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 6.
Névnapot ünnepelünk,s a családi hagyomány szerint az ünnepelt választ éttermet. Ezért ülünk most a Leroy Cafe éttetemben,ahol 14,30-ra foglalt asztalunk van. Tömeg nincs,aki teheti elmenekült a városból a hőség elől. Érkezés 14,35-kor. Emberünk leteszi az étlapot,és felveszi az italrendelést. Az étlap kifogástalan.
Megosztom
Étterem teszt 303.- pozitiv váltizások -

Don Pedro Pizzéria Debrecen

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 29.
Indulás előtt még enni kellene,ezért a közeli Don Pedrot választjuk. Parkolóhely is van,a teraszon ülnek többen a jó idő miatt. Bent 2 tagu rohamcsapat fogad bennünket. Érkezés 12. 55 -kor. Étlapot,és innivalókat kapunk,kiválasztjuk az ebédet. Az étlap meglepően bőséges. Hat féle levesből,közel 50 féle ételből,ebből, 36 féle frissensültből lehet választani!
Megosztom
Étterem teszt 302.- új versenyző a pályán -

Zoe Restaurant & Lounge Debrecen

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hétig voltunk külföldön,szóval már nagyon esedékesek a hazai izek,ezért egy olyan helyet választok,ahol évek óta kitűnő húslevest kapunk. Kellemes emlék,de az is marad,a helszinen(gyanúsan sok a parkolóhely) derül ki,hogy a hely megszünt,új cég,új dizájn új logó,és sajnos új berendezés. Rendezvény lesz,tehát a terasz üzemel. Lássuk Zoé!
Megosztom
Étterem teszt 301.- gyors és jó -

Duna Döner Debrecen

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 14.
Sűrű a nap,este utazunk,enni kellene valamit. Mivel pont útba esik a Duna dönerhez ugrunk be. Hajdanában nagy reményeket fűztem hozzá,mint az első török étteremhez,remélve a kint megszokott ízeket. Azóta több is van. A lendűlet fél évig tartott,mig Juszuf itt volt,beinditani a boltot. Azután az adagok is csökkentek,a salátaválaszték is,egy lett a sok gyorskajálda közül.
Megosztom
Étterem teszt 300.- jó ebéd féláron -

Fandango Sport Pub Debrecen

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 1.
Szombati ebédünk helyszinén régen jártunk,igy esedékes egy látogatás. Még parkolóhely is van,sőt bent még bőven hely is. Érkezés 14,51-kor. Étlapot kapunk,sőt némi csendet is,mert emberünk lehalkitja a kézilabdameccset. Az étlap nem túl bőséges,de egy pubban elmegy. Zajszint 57-62 decibel,kissé sok. A tv lehalkitása után jobb a helyzet. Leves 15.
Megosztom
Étterem teszt 299.- gyors mentőöv -

Akropolisz Gyros Debrecen

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 1.
Megint rohanunk,fél kettőkor indul a vonat,előtte enni kellene valamit. Az Akropolist választjuk. Telefonon jelezzük,2 giros tál rendel 1/2 1 -re,mert sietünk. Érkezés 12. 29-kor. Az elkészült étel frissen, ott vár a pulton,csak veszünk egy-egy kólát,megrendeljük a kávét és leülhetünk enni. A gyorsétternek közül itt a legnagyobb az adag,látszik a fotón is.
Megosztom
Étterem teszt 298.- a ,,ló,, másik oldala -

Mátyás Pince Debrecen

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 25.
A múlt héten alaposan kimérgeltem magam az ebéd során,a kiglancolt étteremben kapott fél adagokkal. Ma időre megyünk,addig bele kell szoritanunk az ebédet is. Ráadásul tömegnyomor a városban,- Debrecen drive -azaz parkoló sehol. Ezért nem kisérletezünk,irány a biztos pont,a Mátyás pince. Ott nem lőhetünk mellé. . . .
Megosztom
Étterem teszt 297.- -hármas találat -

Reskontó Étterem Debrecen

2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. május 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A rádióbol hallottam az új étteremről,nosza,nézzük meg. A Péterfia utcán némi kinlódás után parkolunk le a zsúfoltságban,bent derül ki,hogy az udvaron van parkoló. A névről mindenkinek beugrik Nyilas Misi,meg Pósalaki úr,akinek nem,a kapu alatt három táblán is szerepel a 2 szereplő,no meg a névadó reskontó.
Megosztom
31 oldalon / 306 találat


TérképX