Majordomus étterem értékelései

Értékelései
0
20
169
124
0
2
1859

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Majordomus értékeléseit!

Olvasd el Majordomus étterem értékeléseit!

Majordomus értékelései

Étterem teszt 167.- csárdaélmény -

Fenyves Csárda Nyíradony

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A,családtag egykoron naponta járt ki Nyiradonyba,s regélt egy kiváló étteremről,igy,mivel kivételesen ráérünk,kiautózunk a megyehatárra enni. Majd meglátjuk érdemes volt e 27 kilométert autózni egy ebéd miatt(Igen! ). Megközelités könnyű a felujitott 471-es úton,sőt parkolni is,bőven van hely,bent a csárdában sincs tömeg. Érkezünk 14. 10-kor.
Megosztom
Étterem teszt 169.- hibátlan -

Vadász Csárda Nyíregyháza

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 15.
A szomszédvárban tett kirándulás során - enni itt is kell - felkiáltással térünk be. Az ittjartam. hu irói szerint a helyi ezüstérmes,hát lássuk,megérte e kiautózni Sóstóra. (meg! )
A főutvonal mellett van,megközeliteni könnyű,szerencsére parkolni is! Nem sokan vagyunk,rajtunk kivűl még 2 asztal foglalt. Érkezés 13. 40 perc.
Megosztom
Étteremteszt 168.- finom cuki -

Mokka Cukrászda Nyíregyháza

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 15.
Már hazafelé tartunk,és előre megfontolt szándékkal nem kérve desszertet az ebédhez, betérünk a Mokka cukrászdába. Idegen városban mindig az ittjartam. hu olvasótáborára hagyatkozunk. Ezt a cukit ajánlották. Nagy a forgalom,sorba kell állni,látva a pultokon lévő választékot ezen nem is csodálkozom. A sarokban leülünk,kiszolgálás nincs,nem meglepő.
Megosztom
Étterem teszt 166.- rejtett kincs -

Minerva Étterem & Kávézó Debrecen

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szombati ebédünk helyszinén is régen jártunk,a városi káosz - nagyvásár+2 főutca felujitása- miatt a közeli Minervát választjuk. Sok minden változott 1,5 év alatt. A vállalati ebédlő jelleg maradt,de bővűlt, és ezúttal hozzáértő is a személyzet. Az étlap teljesen megujult,ráadásul gyorsinfóként az asztalon,mint tányéralátét is olvasható.
Megosztom
Étterem teszt 165.- ... kocsmaszint -

Lilaakác Kisvendéglő Abádszalók

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még mindig Abádszalók,ezuttal is az ittjartam. hu olvasóira támaszkodunk. A helyi bronzérmest vacsora elkövetése érdekében látogatjuk meg. Érkezés 18. 38 perc. A kezdet nem biztató,a pincér jelzi,hogy az 5 féle levesből kettőt,bográcsgulyást és orjalevest továbbá tócsnit és még valamit, nem tud hozni. Jó,szombat,este van,ilyenkor már nincs forgalom,már fél hét elmult.
Megosztom
Étterem teszt 164.- igazi vendéglátók -

Aquarium Étterem Abádszalók

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tisza tavi túra még mindig,ezuttal Abádszalók. A várostól egy kicsit többet vártam,de ez van! Szállóvendégek vagyunk a vendégházban,igy kipróbáljuk az éttermet is,reggel indulás előtt. Az,az igazság,inkább a szállásértékelésnél kellene irnom,annyira kedves,barátságos a személyzet,maga a hely is kitünő. Az étteremben lévő asztal is egy akvárium!
Megosztom
Étterem teszt 163.- házikoszt -

Aranyosidomb Udvarház Poroszló

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tisza tavi túránkon -Öko centrum után - enni is kellene valamit,ezért megkérdezzük az ittjartam. hu olvasóit,pontosabban iróit,a helyi éttermekről. A vélemények alapján a bronzérmest választjuk. A Fő utcán lehet parkolni,később derűl ki,hogy az udvaron is. A leégett Öreg Pákász vendéglővel szemben van az Udvarház. A szlogen alapján minden alapanyag a saját gazdaságból származik.
Megosztom
Étterem teszt 161.- Gyorsan jó ebéd -

Hatvanas Fogadó Hort

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 24.
Egy év alatt semmi sem változott. A két gyorsétterem változatlanul üzemel,változatlan menűvel,és változatlan áron. Tulajdonképpen nincs rá okuk,mert a bolt megy,szerintem jól,és ez igy van jól! Aki uton van Pestre,még a zsufolt város előtt kényelmesen meg tud állni,s 20 perc alatt degeszre eheti magát. Én nagyon szeretem az itteni babgulyást,a kanál megáll benne.
Megosztom
Étterem teszt 161. Jó hely -

Krúdy Étterem (Villa Hotel) Debrecen

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 23.
Régen jártunk erre,de nem sok minden változott. Parkolni továbbra is művészet,kivéve ha a város felől jössz és nem kancsizod el a behajtásra figyelmeztető táblát a parkoló felé. ! Esik az eső,bent telt ház,csak a lenti teremben van hely. Kiderűl,jobban jártunk,a Szindbád terem nagyon hangulatos,tiszta,és retró stilus. Étlap azonnal jön,14. 10 perc.
Megosztom
Étterem teszt 160.- vendéglő! -

Látóképi Csárda Debrecen

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még mindig ennénk,de már nagyon,nem hiszem el hogy minden étterem tele van mint a déli busz. Mi van ma a városban? Ballagás? A felvetett 4 opcióbol már 2 kiesett, most a csárdánál állunk meg. Kép ugyanaz,parkoló tele,rengeteg ember a teraszon,de bent senki. Hurrá! Viszont minden asztalon ott a foglalt tábla.
Megosztom
17 oldalon / 169 találat


TérképX