Mérgezés

A Bárány EdelényA Bárány Edelény a térképen

Szörnyű 2026. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. június 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy csoportomban olvastam. EZ nagyon durva! Gyakorlatilag megmérgeztek egy embert!
"hétvégi rémálmomat, hogy senki más ne járjon így.. Itt szeretném leírni, hogy 20 éve vagyok cöliákiás, soha nem bűnözök. Futóversenyre készültem,
Edelényi Futók Egyesülete által szervezett verseny, a szervezés, mint mindig csodás, fantasztikus egyesület remek versenyeikkel, több éve visszajáró vagyok. A verseny helyszínén volt egy étterem, a "Bárány", ahol kérdésemre, hogy van-e gluténmentes étkezésre lehetőség, azt a választ kaptam, hogy igen. Örültem, így rendeltem is egy szendvicset, kár volt.. Verseny csak 2 órával később kezdődött, gondoltam ez még jól fog esni. Eltel az idő, rajtoltunk 2 óra valóban eltelt, 7 körös volt a futamon, a 6. körnél már jeleztem futótársamnak, hogy rosszul kezdek lenni, mert dagadt az arcom, szájpadlásom, torkom, beértünk és szinte azonnal mentünk is az orvosi pontra. Anaflexiás sokkot kaptam, mentőt is kellett hívni hozzám, akik rohantak velem a kórházba. Később kiderült, hogy a szendvics nem volt gluténmentes, amire sajnos csak azt a választ kaptam ,hogy kommunikációs hiba történhetett. Aki ismer, az tudja, hogy néha már kötekedésnek gondolják, olyan szájbarágósan kérem az ételeket, ha idegen helyen vagyok. Szóval, hála egy angyalnak túléltem"
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű
Hotel Pannonia Miskolc - Legjobb ár reggelivel
Hotel Pannonia Miskolc
Kérd ajánlatunkat!
Hajnal Hotel Mezőkövesd - Október 23.
Hajnal Hotel Mezőkövesd
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat