Evangélikus templom Edve

Evangélikus templom EdveEvangélikus templom Edve
Evangélikus templom EdveEvangélikus templom Edve
17 fotó

Evangélikus templom Edve bemutatkozása

A templom falán látható a falu szülöttjének, Edvy Illés Gergely református prédikátornak az emléktáblája, aki 1675-ben a protestánsüldözések (a gályarab-perek) áldozatává vált. Az épület belső terében helyezték el a világháború helyi áldozatainak emléktábláját is.

1 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Pihenés a Vulkán Fürdő Resort mobilházaiban - önellátással, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
43.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Ensana Thermal Sárvár - Augusztus 20.
Ensana Thermal Sárvár
113.400 Ft / 2 fő / 2 éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Írottkő Kőszeg - Találkozzunk Kőszegen!
Hotel Írottkő Kőszeg

Evangélikus templom Edve vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1094 városban járt márFelfedező - 3449 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 71897 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2026. szeptember 25.egyedül járt itt
Döngettem dél felé a hazán, hogy végre lássak is valamit Magyarországból, aztán csak úgy magamtól hülyénke gyerekdalokat farigcsáltam, hogy bárki látja, itt egy medve, akinek most jó a kedve stb. És akkor ott termett Edve. Ezt nem láttam jönni, meg is lepett. Nem vicc? Nem ám!
Evangélikus templom Edve - Külső képEvangélikus templom Edve - Külső képEvangélikus templom Edve - Külső képEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - BelsőEvangélikus templom Edve - Külső képEvangélikus templom Edve - Külső kép
Még több kép (14 db) >>