Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pöndörödő lecsókolbász

Csirkefaló Ételbár EgerCsirkefaló Ételbár Eger a térképen

Gyenge 2020. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A reménytelenül zuhogó eső miatt a tervezett egri városnézésből semmi sem lett, így, mivel az Agria Park Bevásárlóközpontban parkoltunk le, jobb híján itt ebédeltünk. Nem voltak nagy várakozásaim a helyet gyorsan végigpásztázva, de az legalább be is igazolódott. Az étkezde sziget az emeleten, a mozgólépcső tetején található, az ismert franchise láncok mellett ez a csirkés önkiszolgáló étterem található, ami a várakozó, sorban állók száma alapján a legnépszerűbbnek tűnt.
A kiszolgálás lassú, vontatott, unott, rosszul szervezett. Bár 3 hölgy is álldogált a pult mögött, csak 1 volt, aki foglalkozott a vendégekkel, viszont meglehetősen sok időt töltöttek az egymással való beszélgetéssel. Mindezt ebédidőben, a legnagyobb forgalom idején.
A pultban előre elkészített ilyen-olyan sültek, menzás jellegű ételek sorakoztak nagy mennyiségben felhalmozva, dömpingszerűen. Az ételeket automatikusan mikrózták. Az ebédmenü olcsó, de a többi ételhez hasonlóan olcsó, teszkós alapanyagokból főznek.
A képeken is reklámozott hotdog nem volt, pontosabban 30 percet kellett volna rá várni.
Az olcsó sült lecsókolbász borzasztóan nézett ki, nyelvszerűen felpöndörödve, ez volt a menü feltétje a főzelékre.
Őszibarackos csirkemellet vettünk rizibizivel (930 + 294 Ft/kis adag), valamint sült csirkeszárnyat burgonyachips-szel (440 Ft + 294 Ft/kis adag). Egy adag mustárért 150 Ft-ot kértek el, amit egy nagy tartályból nyomtak ki. Alacsony színvonalon, amatőr szakács-tudással elkészített ételeket kaptunk.
Kiszolgálás műanyag tálcán, a legolcsóbb vékony műanyag tányéron és húsvágásra alkalmatlan műanyag evőeszközökkel. Igaz, nem volt drága, de nem is volt jó. Nem ajánlom. Nem jó hely.
A bevásárlóközpont közös asztalainál lehetett leülni, a távozó vendégek után nem takarította le az asztalokat a takarító személyzet, én nem is láttam takarítókat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (10)
Csirkefaló Ételbár Eger - BelsőCsirkefaló Ételbár Eger - Külső képCsirkefaló Ételbár Eger - Étel/italCsirkefaló Ételbár Eger - Külső képCsirkefaló Ételbár Eger - Étel/italCsirkefaló Ételbár Eger - Étel/italCsirkefaló Ételbár Eger - Étel/italCsirkefaló Ételbár Eger - Étel/italCsirkefaló Ételbár Eger - Étel/italCsirkefaló Ételbár Eger - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - Egri kikapcsolódás
Egri kikapcsolódás
2024.09.01-ig
Agria Vintage Apartman Eger
56.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
62.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval