Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Eger egyik legjobbja

Depresso Étterem & Kávéház EgerDepresso Étterem & Kávéház Eger a térképen

Kiváló 2021. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. november 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A boltíves beltér rendkívül hangulatos, a dizájnelemek ötletesek. Hajópadló, perzsa szőnyeg, a falakon berámázott képek, továbbá Csernus doktor arcképe. Ötletes világító testek, pácolt fából készült pohárszéken kiváló töményitalok, az asztalon élő virág, borsdaráló.
Magyar gyökerű új hullámos konyhát visznek, ötletes alapanyagtársításokkal, ügyes tálalási csavarokkal. A kreatív séf Segal Viktor.
A remek konyhát kivételes itallap kíséri. Mintegy huszonöt jól összeválogatott bort kínálnak, a töményválaszték a kommersz tételeket teljességgel mellőzi, öröm ilyen válogatást látni, csupa különlegességet kínálnak, legyen szó whiskyről, rumról, tequiláról, ginről.
A kávék nyilvánvaló módon a speciality kategóriába tartoznak, miként a honlapon is olvasható, minőségi szempontból a világ felső 5%-ának terméséből származnak.
A Budaprés cidereit és a Horizont söreit tartják.
A kiszolgálás kifogástalan. Felszolgálónk kedves, szívélyes, udvarias, motivált, segítőkész és felkészült. Annyira meggyőző a fellépése, hogy meg is kérdeztem, hogy netán ő-e az üzletvezető. Az volt a válasz, hogy nem, de már mások is kérdezték. Felajánlotta, hogy a séfet is kihívja, éltem a lehetőséggel, Kreácsik Ádám executive séfben is ugyanolyan motivált, törekvő, felkészült szakembert ismertem meg, mint felszolgálónkban.
Rendeltünk hízott kacsamájat aszalt füge chutney-val, céklahabbal és füsttel. Látványos, impresszív kompozíciót kaptunk. A májat kíméletesen hőkezelték, dizájnos, fedeles befőttesüvegben tálalták, amiből kinyitáskor épp annyi füst száll felfelé, amennyi izgalmas és nem zavaró. Ötletes fogás a gombóc formájú, panírban kisütött kacsahurka is, amit lilakáposztás burgonyával és remek, selymes birskrémmel körítettek. A lúdlábnak csokis tarte formát adtak, amit csokimousse-szal, meggykrémmel és meggyzselével körítettek. Utóbbiban jócskán vissza kellene fogni a zselatint, de összességében látványos, ízletes desszertet kaptunk.
Csillagos ötös.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Depresso Étterem & Kávéház Eger - EgyébDepresso Étterem & Kávéház Eger - EgyébDepresso Étterem & Kávéház Eger - EgyébDepresso Étterem & Kávéház Eger - EgyébDepresso Étterem & Kávéház Eger - EgyébDepresso Étterem & Kávéház Eger - BelsőDepresso Étterem & Kávéház Eger - BelsőDepresso Étterem & Kávéház Eger - BelsőDepresso Étterem & Kávéház Eger - BelsőDepresso Étterem & Kávéház Eger - Étlap/itallapDepresso Étterem & Kávéház Eger - Étel/italDepresso Étterem & Kávéház Eger - BelsőDepresso Étterem & Kávéház Eger - EgyébDepresso Étterem & Kávéház Eger - BelsőDepresso Étterem & Kávéház Eger - BelsőDepresso Étterem & Kávéház Eger - Külső képDepresso Étterem & Kávéház Eger - Külső képDepresso Étterem & Kávéház Eger - Külső képDepresso Étterem & Kávéház Eger - Külső kép

Depresso Étterem & Kávéház további értékelései

2023.01.04barátokkal
Kiváló
Délutáni hangulat Eger belvárosában, egy hangulatos kávézóban.. Tele fiatallal, jó látni .. Rendelés - azonnal történik, csak egy forró csokit szeretnénk.. Érkezik a bögrés, forró csoki ,a mit jól esik kavargatni és közben beszélgetni... Egy óra után a kávézóból búcsúzunk. Minden kifogástalan és...
2022.10.05barátokkal
Kiváló
Sok jót hallottunk már a Depressóról, Csernus Imre kávézójáról, régóta terveztük már, hogy ha sikerül elutaznunk Egerbe, akkor ide biztosan benézünk. A szállásunkra való megérkezést követően így is tettünk. A kávézó a belváros szívében, a Dobó tér délnyugati csücskében egy csinos saroképületben...
2016.01.11barátokkal
Kiváló
A Depresso az egyik kávézó, mely bekerült az országos szinten számon tartott 40 kiemelkedő egység közé a Gault Millau kalauz 2016-os kiadásában. (Egerben egyébként három kávézó is örvendhet e megtiszteltetésnek.) Egerben járva nyilván nem hagytuk ki e jeles műintézményt, annál is inkább, hogy...
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Agria Vintage Apartman Eger
84.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
146.150 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval