Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Átlagos ebéd olcsón.

Dorner Étterem EgerDorner Étterem Eger a térképen

Átlagos 2015. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ami a konyhát illeti, hagyományos magyaros ételek, sem az étlapon sem a kihozott tányérokon nincs semmi meglepetés. A gombafejek rántva ehető, bár a gömbökbe formázott rizs szélei itt-ott keménykés/száraz részeket tartalmaztak, ami utólagos felmelegítés gyanúját veti fel. Tartár öntettel ez a kisebb probléma fogyasztás közben azonban enyhíthető volt.
A hortobágyi palacsintában a hús - egészen sajátos módon - nemhogy nem volt ledarálva, de még csak apróra sem volt vagdalva, ami nem tett jót az ételnek. Tovább rontotta a tányért, hogy az öntettel meglehetősen szűkmarkúan bántak, így az összhatás elég fullasztóra sikerült. Úgyhogy a hortobágyit itt nem ajánlom senkinek.
A milánói makaróni viszont rendben volt, a húsadagot is bőkezűen mérték rá.
A sok vendég ellenére a pincér és a konyha is próbálta tartani a frontot; figyelembe véve a vendégek számát, a fél órai várakozás az első fogásra végül is tűrhető volt (a pincér még a rendelés felvételekor szólt, hogy ennyit kell majd várni).
A boxok hiánya és a zsúfolt belső tér miatt a hely nem igazából alkalmas meghitt, diszkrét étkezésre, különös tekintettel arra, hogy az étterem főszezonban meglehetősen tele van. Akinek viszont nincs igénye speciális gasztronómiai élvezetekre és nem zavarják a sűrűn egymás mellett lévő asztalok, az nyugodtan betérhet ide egy ebédre.
Az árak visszafogottak, meglehet talán Egerben ez a legolcsóbb étterem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:

Dorner Étterem további értékelései

2021.07.10barátokkal
Szörnyű
Egy szóval...katasztrófa! 15 fővel mentünk , rajtunk kívül kb 5 asztal volt foglalt még a kb 30-ból, ennek ellenére teljesen rugalmatlan volt a személyzet.Elvezettek egy 12 fős asztalhoz, magunknak kellett pótolni másik asztalokról a székeket, evőeszközöket, poharakat, ahogy hozták ki a...
2020.09.30barátokkal
Barátnőm éhes volt, ezért megnéztük a kinti étlapot. A kiszolgáló hölgy már a kinti étlapnál megkérdezte tud e segíteni. Mindkettőnknek találtunk megfelelő ételt, így beüóltünk. Kicsit sötét a hely, mert talán nincs ablak? ebben nem vagyok biztos. Ennek ellenére csak jót tudok mondani. A pincér...
2020.01.13a párjával
Kiváló
Egy nagyon kedves, családias hely. A pincérek, a tulajdonosok, de a többi alkalmazott is aki épp arra járt, nagyon kedvesen köszöntek nekünk és külön jó étvágyat kívántak. Volt is mihez, az ételek nagyon ízletesek, frissek, nagy adagok voltak. Vissza fogunk még térni ide!
Népszerű szállások a környéken
Agria Vintage Apartman Eger - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Agria Vintage Apartman Eger
84.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Nyári élmények itthon
Nyári élmények itthon
06.10-09.01.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
125.848 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval