Bajajani: Rossz emlék Egerről! - Arany Oroszlán Étterem Eger

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

Arany Oroszlán Étterem Eger értékelése
49. helyezett a 118 egri étterem közül

Értékelést írta:
8 szállásértékelés 12 városban járt
11 étteremértékelés 19 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Rossz emlék Egerről!

2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kassai feledhető kirándulás utáni estén megéhezve, fáradtan ültünk be egy vacsorára. A választás a kiállított étlap miatt esett az Arany Oroszlánra. Lehet, hogy mégis tovább kellett volna menni? A limonádé szörnyen édes volt, a gyerekek étele (paprikás csirke, valami frissen sült borzacska) semmi extra, olyan hagyományos menza! A párom tarjája kissé vastag szörnyen rágós, és ami a legszörnyűbb volt, a csülök! Általában ezt szoktam választani, de! A ropogósra sült csülök nálunk nincs megfőzve! Ez főtt csülök volt, kissé átpirítva (inkább megégetve), a káposzta (bajornak nevezett) főzelékszerűen szétfőzve, odaégetve, az egészet leöntötték az odaégetett pecsenyelével! Szívem szerint visszaküldtem volna, de az éhség nagy úr! A legmegdöbbentőbb meglepetés a fizetésnél várt! 3 ft-ra végződött a számla! Ez hogy lehet? Egyszerű! A számlán szerepelt a 10%-os mértékű szerviz díj, mint a kötelező borravaló! Ezek után ft-ra pontosan kiszámolva fizettem és csalódással eltelve hagytuk magunk után Eger felfordított belvárosát, és ezt a valamikor szebb napokat látott "éttermet" ami valójában még egy útszéli kamionos büfé minőségét sem volt képes aznap a vacsoránknál előállítani!

Ennyire tetszett: Gyenge
Ételek / Italok: Gyenge
Kiszolgálás: Gyenge
Hangulat: Gyenge
Ár / érték arány: Szörnyű
Tisztaság: Átlagos

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Bajajani felhasználót?    Igen

Cím
3300 Eger
Dobó István tér 5.