Bajajani étterem értékelései

Értékelései
8
12
11
19
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bajajani értékeléseit!

Olvasd el Bajajani étterem értékeléseit!

Első kuponos étkezés -

Hotel Pólus Étterme Budapest

2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. november 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kuponnal mentünk ebédelni, máskor nem fogunk. Az ételek minősége olyan menzás jellegű, vagy egy kicsit rosszabb. Az ár ehhez kissé túl erős, de ezt inkább hagyjuk. A 2 féle levesből választottról kiderült, hogy a névtáblák fordítva voltak kirakva. A pulykaragúról nem mondtam volna meg, hogy az mi. A jó az volt az egészben, hogy a gyerekek legalább ettek levest és főételt is.
Megosztom
Buborékház -

Fontana Cafe Budapest

2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. november 1.
A kissé futurisztikus kinézetű "étterem" könnyen megközelíthető helyen van. Az étlap nem valami bőséges, de a két oldal választék pont elég! (Gordon Ramsay állította biztos össze) Az ételek finomak voltak, nagyon jó ötlet, hogy kaptunk rágcsálni valót, amíg az ételek elkészültek. Kár, hogy pont az első számú étel már elfogyott!
Megosztom
2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A csárdára az ittjartam. hu oldalon találtam. Villányban jártunk, kerestünk egy jó éttermet. Nagyon jól választottunk! Az esti vacsora után másnap ebédre is visszatértünk! A vacsorára felszolgált 1 személyre szóló csülkös bableves füstölt oldalassal kettőnknek is bőséges volt. Utána a csülök az CSÜLÖK volt! Majdnem olyan jó, mint a feleségem által készített!
Megosztom
Rossz emlék Egerről! -

Arany Oroszlán Étterem Eger

2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kassai feledhető kirándulás utáni estén megéhezve, fáradtan ültünk be egy vacsorára. A választás a kiállított étlap miatt esett az Arany Oroszlánra. Lehet, hogy mégis tovább kellett volna menni? A limonádé szörnyen édes volt, a gyerekek étele (paprikás csirke, valami frissen sült borzacska) semmi extra, olyan hagyományos menza!
Megosztom
2014. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. július 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyors, finom, olcsó! Hangulatos finom menüebéd olcsón! Ennél több nem kell! Átutazóknak ideális! A kiszolgálás korrekt, családias hangulat! A leves menza jellegű, a dagadó viszont igen finom volt! Utána a desszert nagyon jó volt. A kávé semmi különöst nem mutatott, de nem lehet semmi panaszunk rá. Mindenki jóllakott, a hangulatra sem panaszkodhattunk.
Megosztom
Világbajnok halászlé! -

Halászcsárda Étterem Szolnok

2013. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. június 25. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A világ legjobb halászlevét itt ettem! 20 év után tértem be párommal a Halászcsárdába! Nem csalódtam! Jó érzés volt, hogy a pincér emlékezett rám (20 éve még tanuló volt! ), és ilyen kiszolgálásban részesültünk. Csodás halétkekkel kínáltak, a halléhez kértem erős paprikát nem "csak" Erős Pistát hoztak, hanem száraz fűzött "macskapöcse paprikát" és friss erős zöldpaprikát is letettek az asztalra a friss kenyér mellé!
Megosztom
2014. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. június 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Májusban tértünk be az étterembe egy vasárnapi napon. Ebédelni szerettünk volna. A felszolgáló kedvesen kérdezte: van asztalfoglalásuk? (A terem üres volt! )Miután válaszunk nemleges volt, mondta: mindjárt megnézem van-e szabad hely! 2-3 perc múlva visszatért (addig álltunk az üres teremben) majd mutatta, hogy a bejárat mellé üljünk le.
Megosztom
Fáradt vándor, ha ide betérsz máskor is fogsz! -

Pál Csárda Tihany

2014. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. június 25.
Áprilisban jártunk az étteremben, mint visszatérő vendégek. A kiszolgálás, az ételek semmi kívánni valót nem hagynak maguk után! A halászlé csodás, már-már súrolja a szolnoki Halászcsárda halléjének minőségét! (Annál jobbat még sehol nem ettem!) Mindenkinek ajánlom, aki a tihanyi kiruccanásban megéhezik, vagy a túra közben elfárad!
Megosztom
2014. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. június 21. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családdal tértünk be a költözés után ismét a megújult étterembe! A kiszolgálás átlagos, az ételek 12 egy tucat. Igazából semmi különleges. Meglepetés a következő alkalommal ért, amikor egyik eset csak úgy az "utcáról" tértünk volna be, de az ajtónál beljebb nem jutottunk, az utunkat elállta egy fiatalember és ránk ripakodott: foglaltatok asztalt?
Megosztom
Szörnyű csalódás! -

Turul Étterem Kaposvár

2013. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. június 21.
Többször jártunk itt! Eleinte nagyon jó volt, még céges bulinak is javasoltam! Aztán kezdett a minőség elmaradozni! Kedvencem a csülök volt, amit egészen kiválóan készítettek! A biztosítékot az verte ki, hogy egyik alkalommal (valószínűleg nem volt itthon a tulajdonos pár) nagyon lazák voltak a felszolgálok! Sokat kellett várni rájuk, egymással beszélgettek stb.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX