A Fekete ló étteremben és panzióban tartandó esküvői vacsorára voltunk hivatalosak, és mivel a vacsora után nem szerettünk volna hazautazni, szállást foglaltunk a panzióban kb. másfél hónappal az esemény előtt, amiről visszaigazolást is kaptunk. Amikor a rendezvény napján megérkeztünk, közölték, hogy minden szobájuk ki van adva a visszaigazolás ellenére.
Ajánlottak egy másik létesítményükben szállást messzebb, és alacsonyabb komfortfokozattal (WC a folyosón), egyenértékű szállást nem tudtak ajánlani. Ezt nem tudtuk elfogadni, ezért a szomszédos panzióban vettünk ki szállást, mert az idő sürgetett a szertartás miatt. Az illetékes úr azt mondta, hogy a különbözetet állják. Különbözet valóban volt, bár nem sok, de miután a számlát elküldtük, választ nem kaptunk. Ezért azt ajánlom, hogy aki biztos szállást, és tisztességes üzleti magatartást szeretne kapni, az kerülje el az egri Fekete ló panziót, és keressen megbízhatóbb helyet.
Nekünk arra kellett szállás, hogy éjszaka tető legyen a fejünk fölött és nappalra be tudjuk zárni a holminkat - mindezt autó hiján közel a belvároshoz. Erre tökéletes volt. Összesen 8 szoba van, de a vendégek nem zavarták egymást. A folyosón lévő hűtő nagyon régi lehet, mert becsukni nem mindig sikerült és nagyon nem is hűtött.
A szobában a pótágy egy kemény fotelágy volt, amit nem sirunk vissza. csap, poharak voltak a szobában, de minden mást vigyen magával az ember. A legzavaróbb az volt, hogy reggel nem tudtak reggelit adni nekünk (bár van konyha az épületben) - még virslit sem. erre készülni kell. de a lokáció fantasztikus: nagy park, strand nagyon közel van, belváros is csak 5 perc séta.
Valami miatt megfogott a hely. Talán mert "fogadó", pub. . . , mint az angliai pubok. Történettel, étteremmel, hangulattal, szívvel-lélekkel. Így számtalan alkalommal szálltam itt meg, amikor csak szükség volt rá. Bár a szobákban sok minden felújításra szorulna, azt hiszem, ez érezhető az áron, mert nem túl drága a hely.
Mondhatni ennél olcsóbbhoz már vmi eldugott magánházat, vagy kollégiumot kéne keresnem. Továbbá passzol az ár körülményekhez. Ideális turistáknak, kirándulóknak, gyerek csoportoknak. Egy kollégiumnál szerintem jobban megéri. Nagyon pozitív a fekvése, hisz minden könnyen elérhető onnan. Strand/termálfürdő, belváros, vasútállomás, ugyanakkor a park mellett helyezkedik el. Viszonylag csendes. A harmadik pozitívum számomra az ott lévők kedvessége. Mindig van 1-2 jó szavuk az emberhez, lehet velük beszélgetni. Nagyon készségesek. A vezetőség már kevésbé. Sokszor hallottam, mikor velem kapcsolatban beszéltek ;-). A szobákban van csap, de a mosdó közös a szobákon kívül. A folyosón van egy nagy, közös hűtő is. A fogadó köré fedett, zárható terasz van építve, fa asztalokkal, padokkal. Kellemes, nagy hely. Ami leginkább zavart az a nehezen zárható ajtók, lötyögő zárak, benne forgó kulcsok. De meg lehet vele birkózni, csak lassan megy, megy ha sokat járunk ki-be. + A nagyon elhasználódott távirányítók, a rácelluxozott elemmel, nem működő gombokkal. Azt hiszem, nem utoljára szálltam ott meg, és viszek vendégeket is ha lesznek. :)