A Hotel Eger & Park, Eger patinás szállodakomplexuma a belvárosban, Eger történelmi központjától, a Dobó tértől 500 méterre, a kulturális élet központja - a Gárdonyi Géza Színház mellett található.
Mind egyénileg utazó Vendégei, mind a konferenciákra érkező Vendégek részére előny, hogy a szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei könnyűszerrel, gyalogosan megközelíthetők. A pihenni, sportolni vágyóknak a szomszédos közeli Érsekkert, Eger legnagyobb parkja kínál kikapcsolódási lehetőséget. Közvetlenül a park mellett található a város népszerű strandja, és a gyógyvizéről híres, patinás Török Fürdő.
Már negyedszer voltunk a hotelban, és ugyanolyan jól éreztük magunkat mint első alkalommal. Voltunk már mind a két részében a hotelnak de mind a két rész nagyon jó volt. Egyszer voltunk a gyerekekkel,háromszor barátokkal,mindig pozitiv élményekkel jöttünk haza. Még soha nem mentünk vissza egy szállodába sem , csak ide.
Nagyon jó helyen van közel van a belváros Eger nagyon szép,a szálloda wellness részlege sem okoz csalódást voltunk már nyáron és késő összel is. Könnyü megtalálni,jò a parkolás(saját parkoló). Nagyon vendégszeretö az egész város!
Belvároshoz közeli, Park Hotel rész ódon hangulatú szobával, nem túl kényelmes ülő alkalmatossággal, rosszul elhelyezett TV-vel. Összességében kellemes, jó ár/érték arány, sok hasznos szolgáltatással. A wellness rész lassacskán felújításra vár, a gőzfürdő erősen kellemetlen szagú volt, egyik reggel nem is működött.
A Jacuzzi és a medencék is erős fertőtlenítő szaggal bírtak, ami főleg csobogáskor zavaróan keveredett a levegőben, szinte csípte a szemet. A hidromasszázs erősen ajánlott, nagyon kellemes!
Már többször jártunk itt, nagyon meg vagyunk elégedve mindennel. A finom ételek, a wellness részleg kiváló, nagyon jókat csobbantunk. Tehát összességében imádunk az unokámmal ebbe a szállodába jönni. Eger városa egyébként is gyönyörű szép, érdemes ide jönni, máskor isbiztosan megyünk majd.
Nagyon szép helyen voltunk az ételek finomak voltak, mindig sürögtek körülöttünk a pincérek és nagyon kedvesek voltak. Az ajándék masszázs inkább csak egy relaxációs átsimogatásnak felelt meg, és hiányoltuk a gyógymedencét. Ezen kívül minden szuper volt.
Hotel Eger & Park válasza
Köszönjük Önnek, hogy értékelte szállodánkat, visszajelzése fontos számunkra. Mi is hiányolunk egy gyógymedencét, de sajnos ennek "nem mi vagyunk az okai". Viszont a szomszédunkban, mindössze 850 m-re Tőlünk található a csodálatos Török fürdő valamint Termál- és Standfürdő is. Próbálják ki, ha erre járnak!
2017. december 13., Vendégkapcsolat, Hotel Eger & Park
A szoba nagyon meleg volt, a klíma túl hangos, a második napon du. fél órán keresztül fúrtak a felettünk lévő szobában. Az árban foglalt "masszázs" nulla volt egy beteg, krákogó masszőrnővel. Éttermi szolgáltatás kiváló.
Alapjában kellemesen éreztük magunkat.Érkezéskor kicsit meglepődtünk mert a recepciótól a legtávolabbi szobába kerültünk a Park Hotel részbe,de a személyzet felajánlotta, hogy másnap átköltözhetünk egy 3 ágyasba.Az ételek finomak voltak, a személyzet nagyon kedves. A wellness részleg is tiszta és rendezett volt.
Mindenki nagyon kedves, mosolygós! A pincérek figyelmessége, gyorsasága nem mindennapi! Pár pillanat alatt bármelyik asztalt rendelkezésre bocsájtják! Az ételeknél nem fordul elő, hogy"kifogy", hamarabb töltik fel mint ahogyan az edény kiürül. Este 1/2 9-kor is bármiből lehet választani! Nagyon finom minden, bőséges választék! A sütik is nagyon jók!
Nagyon kedves volt a személyzet. A wellness is jó bár jó lenne egy két fogas ,mert kevés helyre lehet lerakni a köntöst. Az ételek finomak és mindig volt mindenből.
Először látogattunk a szállodába, de nem utoljára. Két éjszakát töltöttünk itt, és pozitív élményekkel tértünk haza. A szálloda tökéletes kikapcsolódást biztosított mind a felnőttek, mind a gyerekek számára. A wellness részleg szuper, bár kicsit zsúfolt volt az ünnepi hétvége miatt.
Az étteremben az ételek finomak és bőségesek, mind a reggeli, mind a vacsora alkalmával. A személyzet előtt le a kalappal, nagyon figyelmesek és segítőkészek. A legolcsóbb szobában laktunk, de panaszra itt is maximum annyi okunk lehetett, hogy a fürdőszoba sarokkádját kényelmetlen és nehéz volt használni. Szeretnénk máskor is itt pihenni.
6 napot töltöttünk Egerben a "Hotel Eger Parkban". Mindennel meg voltunk elégedve, az étterem, a személyzet, a wellness, a szoba, talán egy kis hibát tudnék megjegyezni, a fürdőszobában a masszázsfal nem működött.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: 580 Forint / óra (Foglalás nem szükséges) • Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár