Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rövid nyaralás Egerben

Hotel Eger & Park EgerHotel Eger & Park Eger a térképen

Gyenge 2018. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. július 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A szálloda nem 4 csillagos! A színvonal és a minőség már a fogadtatásnál gyenge - már itt szembesültünk vele, hogy a csomagban meghirdetett programok közül az egyik nem elérhető :( persze pont az, amit a legjobban vártunk. A többi programról később derült ki, hogy gyerekekkel nem ajánlott, ill. hogy elérhetetlen az időpontfoglalás.
Összenyitható szobában laktunk, melyben még így is alig fértünk el, annyira szűk. A fürdő szinte használhatatlan, annyira kicsi - ha nem a kezem, akkor a fejem vertem be valamiben... azon kívül rendkívül elavult mind a burkolat, mind a csapok, mind a szaniterek - egyáltalán nem tükrözik a négy csillagot...
A recepción a kiszolgálás borzasztó: bármit kértünk (pl. egy terítőt az erkélyen lévő asztalra, mert koszos volt), semmiben sem tudtak segíteni. Múlt századi a kiszolgálás, pl. fizetésnél csúnyán néztek, mert nem átadtam a kártyámat, hanem én szerettem volna a terminálba helyezni.
A szálloda wellness részlege viszont jó, szuper az úszómedence és a szaunák is, van napozóterasz stb.
Ugyanígy nagyon jó az étterem is, bőséges és finom a kaja, kedvesek a pincérek, minden este élő zene van, ami növeli a színvonalat. Itt leginkább az evőeszközök elavultak, javaslom a mielőbbi frissítést.
Több programot is a csomagárba soroltak, de ezeket nem tudtuk igénybe venni, városvezetés épp nem volt az ottlétünk 5 napja alatt, a lovaglóhely nem volt elérhető telefonon csak neten, de a weboldaluk meg nem telefonbarát... így nem tudtuk őket elérni.
A szálloda erkélyéről rálátni az Érsek kert szabadtéri színpadára, ahol minden este előadás volt - erről egy szót sem szól a szálloda, mi fedeztük fel, remek program volt.
Eger szép, de azért érződik, hogy úgymond keleten van, a szolgáltatások színvonala, a szolgáltatók hozzáállás még fejlesztendő. Hajrá Eger!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Hotel Eger & Park további értékelései

2024.04.13gyerekekkel
Kiváló
Gondolkoztam, hogy mibe tudnánk belekötni de nem találtam ilyet. Annyira elégedettek voltunk, hogy hosszabbítottunk. A wellness részleg olyan tökéletes volt, hogy a városi strandra csupán egyszer mentünk ki. Kiemelendő még a gyönyörű bútorok, a tágas helységek, a szállás stílusa és a szobánk...
2024.04.09egyedül
2 éjszakát töltöttünk a Park Hotel részben. 2. napra már kiigazodtunk a labirintusszerű folyosókon. A szoba régies stílusú, kicsit zsúfoltan berendezett volt. Alig tudtuk kinyitni az ajtót, mert túl közel volt az asztal meg a szék. A minibár forgó asztala nem célszerű, mert ha nem vigyázunk,...
2024.03.12barátokkal
Baráti társasággal voltunk. A szálloda az előző utazásokhoz képest egy -egy területen gyengébb színvonalú volt. A wellnessben a medencék vizét délután 5-re sikerült úgy felmelegíteni, hogy az kellemes legyen. Egész nap nagyon langyos volt csak. Ugyanez mondható el a wellnessben a levegő...

A Hotel Eger & Park legnépszerűbb csomagjai

Hotel Eger & Park Eger - Egri kikapcsolódás (min. 2 éj)
Egri kikapcsolódás
68.796 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.19-ig
Hotel Eger & Park Eger - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval