2023. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
5 Hunguest szálloda vendégei is voltunk az unokáimmal az évek alatt (köztük volt 3*-os is) ahol nagyon jól éreztük magunkat.
Ezért sajnos az idén nagyot csalódtam, ugyan a személyzet nagyon udvarias, a tisztasággal is minden rendben, viszont úgy a reggeli, mint a vacsora kínálata jóindulattal éri el a 3 *-ot.
5 éjszakát töltöttünk az unokáimmal a szállodában és az étkezések alatt elég gyakran többször kellett körbejárni, mire került valami a tányérjukra, annyira azért nem finnyásak, csak Ők is többre számítottak.
Én a vendégvéleményeket, fotókat látva azt ígértem, hogy az előző évekhez hasonlóan lesznek
gyerekeknek való inyencségek is, de
Például a reggeli melegétel kínálata MINDEN reggel :
sima rántotta, virsli, sült kolbász, bacon
egyik nap volt, lecsó, piritott máj és valami "paraszttál" féle csípősen.
Tejbegriz/rizs egyszer, jaa és
amerikai palacsintát is találtunk utolsó nap.
Sorolhatnám még, de a lényegen nem változtat.
Viszont két este is hallottam, hogy ovis kisgyereknek nem talált a nagyi husit, csak rizst talán egy kis szafttal.
Volt, hogy az enyéim is túróscsuszát ettek, ami vadétel körete volt egyébként.
Felnőtt szemmel sem a minőséggel volt a baj.
Szerencsére ez a negatívum nem rontotta el a nyaralást, hiszen mindannyiunk számára Eger egy csoda, Szilvásvárad is a kicsik kedvence is lett.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Hotel Eger & Park további értékelései
2025.06.01gyerekekkel
![]()
A neten található vélemények alapján kicsit féltem a szállodától mert szélsőséges leírásokat olvastam, de mi nagyon jól éreztük magunkat! Kedvesek voltak a recepción, minden info-t megkaptunk, a svédasztalos reggeli és vacsora kiemelkedő volt. A wellness részleget a gyerekeim (6 és 16 év) nagyon...
2025.05.29a párjával
![]()
Szeretném rögtön az elején leírni, hogy teljes mértékben meg voltunk elégedve a párommal mindennel. 30 éves házassági évfordulónkat ünnepeltük pont az egyik napon itt, de ezt nem tudta senki. Ennek ellenére nagyon figyelmes, szolgálatkész volt mindenki. Olvastam itt néhány negatív kommentet az...
2025.04.17a párjával
![]()
Nagyon jó a szálloda elhelyezkedèse. Minden közel van, nagyon sok látnivaló gyalog elèrhető. Hangulatos sèták tehetők. Nagyon jó volt az ellátás. Minden nagyon finom volt. Ami esetleg kicsit rosszabb volt , hogy legközelebb nem a Park szárny tetőtèri szobáiját választanám,...
A Hotel Eger & Park legnépszerűbb csomagjai
Kedvezményes ajánlat
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
66.880 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval