2023. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
5 Hunguest szálloda vendégei is voltunk az unokáimmal az évek alatt (köztük volt 3*-os is) ahol nagyon jól éreztük magunkat.
Ezért sajnos az idén nagyot csalódtam, ugyan a személyzet nagyon udvarias, a tisztasággal is minden rendben, viszont úgy a reggeli, mint a vacsora kínálata jóindulattal éri el a 3 *-ot.
5 éjszakát töltöttünk az unokáimmal a szállodában és az étkezések alatt elég gyakran többször kellett körbejárni, mire került valami a tányérjukra, annyira azért nem finnyásak, csak Ők is többre számítottak.
Én a vendégvéleményeket, fotókat látva azt ígértem, hogy az előző évekhez hasonlóan lesznek
gyerekeknek való inyencségek is, de
Például a reggeli melegétel kínálata MINDEN reggel :
sima rántotta, virsli, sült kolbász, bacon
egyik nap volt, lecsó, piritott máj és valami "paraszttál" féle csípősen.
Tejbegriz/rizs egyszer, jaa és
amerikai palacsintát is találtunk utolsó nap.
Sorolhatnám még, de a lényegen nem változtat.
Viszont két este is hallottam, hogy ovis kisgyereknek nem talált a nagyi husit, csak rizst talán egy kis szafttal.
Volt, hogy az enyéim is túróscsuszát ettek, ami vadétel körete volt egyébként.
Felnőtt szemmel sem a minőséggel volt a baj.
Szerencsére ez a negatívum nem rontotta el a nyaralást, hiszen mindannyiunk számára Eger egy csoda, Szilvásvárad is a kicsik kedvence is lett.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Hotel Eger & Park további értékelései
2026.04.17a párjával
![]()
Jó pár éve, az unokánkkal voltunk ott. Kedves emlékek. Most sem csalódtunk. Mindennel elégedettek voltunk. Csak egy pici problémám volt, a reggeli és a vacsora. Olyan sokféle finomságot kínáltak, hogy mindet megkóstoltam volna. A nézetem, amit kiszedek, azt el is fogyasztom(koromhoz,...
2026.04.05a párjával
![]()
Nagyon finom és változatos a svédasztal kínálata. Többedszer foglaltunk, mindig jól érezzük magunkat. Egyedüli kényelmetlenség, hogy az ágy fejénél nem voltak olvasólámpák. A mennyezeti lámpák is igen halványak. Az íróasztalon sincs lámpa. Az egyedüli hely, ahol el lehet olvasni valamit, a...
2026.03.29a párjával
![]()
Kedves személyzet, bőséges, sokféle finom étel, gyönyörű étterem. Ami nem tetszett : Túlzsúfolt medencék, a szoba berendezése nagyon komor hangulatot árasztott, de a barokk szárnyhoz éppen passzolt (ez egyéni ízlés persze), a kárpit foltos, koszos volt (amúgy a bársonyt nehéz tisztítani, ide...
A Hotel Eger & Park legnépszerűbb csomagjai
Kedvezményes ajánlat
Pünkösd
Május 1.
Augusztus 20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz
109.650 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással