Barátokkal

Hotel Eger & Park EgerHotel Eger & Park Eger a térképen

2024. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. március 12.
Baráti társasággal voltunk.
A szálloda az előző utazásokhoz képest egy -egy területen gyengébb színvonalú volt.
A wellnessben a medencék vizét délután 5-re sikerült úgy felmelegíteni, hogy az kellemes legyen.
Egész nap nagyon langyos volt csak.
Ugyanez mondható el a wellnessben a levegő hőfokára.
Nagyon jó lenne hétközben is szaunaszeánsz legalább napi 1-2 alkalommal. Lenne rá igény.
Az élményelemekből sok nem működik.
A foglalás tartalmazott egy 10 %os kedvezményt a masszázs árából, amit nem tudtunk felhasználni, mert éppen volt egy másik akció is, és a két akciót nem lehetett összevonni. Ez egyébként nem volt leírva sehol sem. Így ezt nem éreztük korrektnek.
A wellness törölközőt nem lehetett szárazra, cserélni-egész napra 1 db volt, ami egy-két medencézés után már nagyon vizes volt, így törölközésre alkalmatlan. Eddig ez ebben a szállodában nem így működött, így nem voltunk erre felkészülve. Nem hoztunk saját törölközőt.
A wellness wc-je nincs rendesen takarítva egész nap.
A szobát takarító hölgytől kértünk egy köntös cserét, mert az egyik személy túl nagy méretet kapott. Ezért az igényért jó nagy letolást kaptunk tőle, és csak száj húzogatva tett eleget a kérésünknek.
A szobát nem takarították, pedig takarítást kértünk.
A foglaláshoz járt 1-1 óra bowling használat mindkét estére, de csak az egyik este tudtunk élni ezzel a lehetőséggel, mert a2.este zárva volt a bowling.
A bárban a koktél inkább jég volt, s ettől a koktél ízetlen. /A bowling pályánál viszont isteni finoman készítik.
És akkor a pozitívumok.
A legelső. Csúcs volt a masszőr hölgy. Kovács Tímea a neve. Kedves, barátságos ,udvarias, és ami a legfontosabb nagyon PROFI!!!!!
A másik nagyon klassz a szállodában: az ételek. Ízletes, gusztusos, kifogástalan.
A pincérek furák. Volt, hogy már alig fértünk el a használt tányéroktól -hiszen nyolcan ültünk egy asztalnál- és lehet, hogy éppen ezért, de mégsem pakolták le tőlünk-csak másoktól.
Tervezzük, hogy máskor is eljövünk, mert már nagyon sokszor voltunk itt így együtt. Bízunk abban, hogy a színvonal tovább nem fog romlani.
Személyzet:
Fényképek (1)
Hotel Eger & Park Eger - Egyéb

Hotel Eger & Park további értékelései

2025.06.01gyerekekkel
A neten található vélemények alapján kicsit féltem a szállodától mert szélsőséges leírásokat olvastam, de mi nagyon jól éreztük magunkat! Kedvesek voltak a recepción, minden info-t megkaptunk, a svédasztalos reggeli és vacsora kiemelkedő volt. A wellness részleget a gyerekeim (6 és 16 év) nagyon...
2025.05.29a párjával
Szeretném rögtön az elején leírni, hogy teljes mértékben meg voltunk elégedve a párommal mindennel. 30 éves házassági évfordulónkat ünnepeltük pont az egyik napon itt, de ezt nem tudta senki. Ennek ellenére nagyon figyelmes, szolgálatkész volt mindenki. Olvastam itt néhány negatív kommentet az...
2025.04.17a párjával
Nagyon jó a szálloda elhelyezkedèse. Minden közel van, nagyon sok látnivaló gyalog elèrhető. Hangulatos sèták tehetők. Nagyon jó volt az ellátás. Minden nagyon finom volt. Ami esetleg kicsit rosszabb volt , hogy legközelebb nem a Park szárny tetőtèri szobáiját választanám,...

A Hotel Eger & Park legnépszerűbb csomagjai

Eger - Kedvezményes ajánlat (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Két ünnep között
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló
106.646 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?