Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kritikus visszajáró

Hunguest Hotel Flóra EgerHunguest Hotel Flóra Eger a térképen

2020. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. február 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Visszajáró vendégek vagyunk, ebből következik, hogy alapvetően elégedettek vagyunk, szeretjük. a helyet.
A recepciósok korrektek, segítőkészek. Ugyanez igaz a személyzet többi tagjára is. Az éttermi alkalmazottakra különösen.
A helynek a konyhája különlegesen jó. Ízletesen főznek, szinte háziasan. A választék jó, a "húsosak" és az édesszájúak is megtalálják a maguknak valót, mindig van a gyerekek ízlésének megfelelő étel is. A levesek közül egynéhány egyszerűen "fogalom".
Személyes emlékem is leírom. Egyszer Benke Laci bácsival jártam körbe a kínálatot. Ő úgy kezdte, hogy a kezébe kapott néhány evőeszközt, minden fogást megkóstolt. "Laci bácsi, milyen a kaja?" - kérdeztem. "Mindegyiket ízleld meg, eddig mind jó volt!" - mondta. Ehhez szoktam tartani magam. Nem csalódtam.
Sajnos a szállodára ráférne egy komolyabb felújítás.
A napi karbantartás igényesebb is lehetne. Ottlétünkkor a szoba előterében néhány polc használhatatlan volt a hiányzó polctartó kapcsok okán. A wellness részlegben a szauna előterében lévő egyik zuhany használhatatlan volt, a másik rózsája pedig mindenhol folyt, csak ott nem, ahol kellett volna. A wellness öltözőjében a szekrényekben nem lehet a ruhát felakasztani. A wellness medencéiben túlklórozták a vizet, a vendégeknek csípte a szemét, szellőztetést nem végeztek. Az itt leírtak alapvetően nem költségigényesek, csak egy kis gondosságot, odafigyelést igényelnek.
A szálloda előnye a közvetlen átjárás a strandfürdőbe. (Apropó: a karórák szíjai szakadtak, sürgősen ki kellene cserélni őket!).
Ami nem megoldott, az a parkolás. A fizető parkoló szinte tele volt, a nem fizető pedig káosz.
Összességében: a negatív vélemény-részek ellenére: visszajárók maradunk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hunguest Hotel Flóra további értékelései

2021.08.18családjával
Kiváló
Nagyon jo helyen levo szalloda volt kozvetlen atjarassal a strandra kar,hogy bezart.Kituno volt a etkezes is.Kirandulasokhoz is kituno kiindulo pont.Egr gyonyoru varos.Egyetlen hartrany,hogy meleg volt a szobaban hianyzott a legkondi.A belso parkolo is jo otlet illetve,hogy orzott .aűA...
2020.03.02gyerekekkel
Gyenge
A hotelt elsősorban a kiváló elhelyezkedése miatt választottam, nem is csalódtam benne. Minden nevezetesség sétálva bejárható, a strandra közvetlen az átjárás, jó a saját wellness részlege is. A hotel állapota, berendezése, stílusa korszerűtlen. Az étkeztetés viszont elég jó.
2020.02.29a párjával
Gyenge
Fáradságos, bosszúsággal tele utazás után (vonat késés, ezért a csatlakozást nem értük el, másik vonatra újból hely és pótjegy vásárlás), megérkezvén, bőröndök mellé a kezünkbe nyomták a fürdőköpenyt-amit béreltünk-, így hurcolkodtunk fel a szobába.A szoba rég volt kifestve, zsíros a fal az ágy...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Agria Vintage Apartman Eger - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Agria Vintage Apartman Eger
84.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Nyári élmények itthon
Nyári élmények itthon
06.10-09.01.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
125.848 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval