Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

4 napos utazás 2 főre

Park Hotel Minaret EgerPark Hotel Minaret Eger a térképen

Átlagos 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. július 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ahogy az előttem hozzászólókat olvasom, teljesen egyetértek.
Mi a párommal 4 napot töltöttünk ott, ebből 2 nap kuponos volt, és kértünk meghosszabbítást. Sem ezzel sem a szoba foglalással nem volt gond.
Viszont a szoba nagyon kicsi volt még két ember számára is, arról nem is beszélve, hogy a fürdőszoba még az én 160 cm-nek is kevés volt. A wc-n alig lehetett elférni. A fürdőszoba tisztaságáról csak annyit, hogy lehet, hogy felmosták az előttünk levők után, de szerintem max ennyi lehetett a takarítás. Sem a wc, sem a zuhanyzó nem nézett ki tisztának, azon felül, hogy már ráférne a fürdőre a felújítás, kopott csapok, elszíneződött műanyag zuhanykabin, ami koszosnak is tűnt..
A szoba amúgy aranyos volt, próbálták a szép tapétával feldobni, de kicsike volt. Alvásra megfelelt, azonban mivel tetőtéri szoba volt, és nagyon meleg volt a napokban nem lehetett meglenni csak légkondival ami pluszban fizetős. Legalább ez jól működött.
Az étterem már nagyon nem úgy néz ki, mint amit itt az oldalon felraktak az üzemeltetők. Alapvetően ehető volt az étel, a legnagyobb problémám az volt, hogy a reggeli mind a 4 nap kb ugyanaz volt, rántotta-virsli-debreceni és pár felvágott, zöldség. A vacsora 2 leves, 3 főétel és 1 desszert. Ezek ízre elég jók voltak, nem egy gasztró élmény, éhes nem marad az ember. Viszont!!! amit kifejezetten nehezményeztem, hogy a vacsoránál még egy pohár víz sincs kitéve, amit esetleg megértek, mert abból élnek, hogy vásároljál üdítőt, de hogy egyik "pincér" sem jött oda soha, hogy kérünk-e valamit inni, hát ez nagyon fura volt. Én próbáltam elkapni néha-néha az egyiket (összesen 2-en voltak), hogy kaphatnánk-e inni valamit. + reggelinél is csak egy kis almalé volt minden reggel a tej, kávé mellé.
A vacsorával kapcsolatban még amit kifogásolok, hogy szerintem az alap, hogy ha látom, hogy már a kirakott ételek fele elfogyott akkor szólok, hogy készítsék a többit. Nem tudom, hogy ez itt hogy működik, de több nap is volt olyan, hogy 15 percig üresek voltak az edények, mire hoztak újabb ételt, és előfordult olyan is, hogy mást hoztak, mint előzőleg.. gondolom elfogyott és gyorsan csináltak helyette valamit. A felszolgálók nem valami motiváltak, csinálják a dolgukat, de semmi plusz. Lassúak, valahogy nincs megszervezve az egész. Az étkészlet csorba- ezeket már nem kéne használni szerintem- de a legtöbb bögre, müzlis tál hibás, a villa-kanál pléhből van. Összességében nem kell éhen halni, de sokkal több kell ahhoz, hogy ez ember jót és jól egyen.
Az egyik nap 3/4 8-kor porszívóztak a folyóson, amivel az egész szállodát felkeltették szerintem, nem is értem, hogy ilyen korán miért kell takarítani. Az ember pihenni megy oda. Amúgy az egész szálloda nagyon "hangos" főleg a fürdőszobai hangok jönnek át a szobákból -mosdó- zuhany- wc.
Ha feleennyi szoba lenne, talán jobb lenne a szobák elosztása, és jobban el lehetne férni.
Amit még megemlítenék, hogy a recepciós hölgy aki fogadott minket és akinél fizettünk (ugyanaz az ember) kedves volt, értelmes és elmondott mindent, akár többször is. Emiatt 3 pontot adtam és nem kettőt. Nem ajánlanám ismerősöknek. Sokat kell még fejlődniük, tervezniük ahhoz, hogy jó szállás legyen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló

Park Hotel Minaret további értékelései

2024.04.06gyerekekkel
Három napot töltöttünk Egerben egy kisfiúval. Nagyon jó helyen van a hotel, ez azért volt fontos számunkra, hogy minden nevezetességet gyorsan tudtunk elérni, volt idő a megtekintésükre, és a kisgyermek napi rendszerét be tudtuk tartani (délutáni alvás), utána kipihenten még kellő idő volt más...
2024.04.02egyedül
Tetszett a szálló elhelyezkedése és a labirintusszerű folyosói rendszer/patinás/.Kiváló választék a reggelinél!kiváló a szálló elhelyezkedése! Sajnos a Petrényi pincészethez kupont nem fogadták el pedig vendég sem volt!!!/hivatkoztak az asztalokon lévő foglalt cédulákra!!(egyedül voltam).Egy óra...
2024.01.09a párjával
Átlagos
A vifit nem használtam, ezért nem tudom milyen! A szoba megfelel a padlasszoba minőségnek. Az ételek nagyon jók voltak. Viszont, mivel szilveszteri mulatságra fizettem be, rendes zenét szerettem volna hallani, de ezt csak a fellépő Dancs Annamaritamitól kaptuk meg, az egyszemélyes zenekartól...

A Park Hotel Minaret legnépszerűbb csomagjai

Park Hotel Minaret Eger - Napi ár reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi ár reggelis ellátással (1 éjtől)
13.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.10.16-ig
Park Hotel Minaret Eger - Belvárosi Barangolás (min. 2 éj)
Belvárosi Barangolás
83.940 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
2025.03.13-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
61.485 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval