Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szép nyaralás az Imolában

Imola Hostel EgerImola Hostel Eger a térképen

Kiváló 2019. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A B 210- es szobában laktam a lányommal. Egyetlen kifogásom a szoba ellen az volt, hogy ha valaki a dohányzásra kijelölt helyen füstölt, a füst egyenesen a mi szobánkba jött, úgy hogy be kellett csukni az ablakot, ami még melegebbé tette a szobát.
Jó volt viszont, hogy az ablak egyik szárnyán volt szúnyogháló - bár már igen foszladozott - így nem kellett attól tartani, hogy villanygyújtás után megszállják a rovarok a szobát, ha nyitva volt az ablak. A mi szúnyoghálónk azonban kivételes volt, mert a két szomszédos szobában egyáltalán nem volt szúnyogháló. Jó lenne, ha minden szobában legalább az ablak egyik szárnya el lenne látva szúnyoghálóval (persze, nem tudom, hogy ez mennyire nagy kívánság).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Elhelyezkedés:

Imola Hostel további értékelései

2016.07.30barátokkal
Most voltam először Egerben!Régóta kíváncsi voltam rá,barátaim,ismerőseim élményeit hallgatva.Sógornőmmel terveztük a ,,kiruccanást",sajnáltuk,hogy csak 2 napunk volt..A szállás teljesen megfelelt a terveinkhez!!Újra elmegyünk majd!!
2015.08.19gyerekekkel
-Nem volt elegendő wc papír. -Ígért konyhai felszerelés helyett egy szem bögrét találtunk csupán. -Lassú nehézkes probléma megoldás tapasztaltunk az éjszakai személyzettől, mikor jeleztük többször is feléjük, hogy nem tudunk aludni a hangos szlovák énektől (kivéve a szolgálaton kívüli fiatal...
2014.10.25kollégákkal
Kiváló
A szálláshely az elvárásoknak megfelelő felszereltséggel, tisztasággal, viszonylag tágas szobákkal várt minket. A személyzet segítőkész volt a tájékozódással, közlekedéssel és a programválasztással kapcsolatban is. Rugalmasan kezelték a beköltözést. A kilátás nagyon szép, a szállás nagyon közel...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Agria Vintage Apartman Eger - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Agria Vintage Apartman Eger
84.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
146.150 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval