Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kis kikapcs a Ködmön Hotelben.

Hotel Eger Ködmön EgerHotel Eger Ködmön Eger a térképen

2019. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon tetszett a szálloda, a szoba tiszta volt és a légkondicionáló működött is, nem csak volt. A svédasztalos reggeli bőséges volt mind választékban, mind mennyiségben. A három fogásos vacsora finom volt, elegendő, és nem menű rendszerű, bármit választhattam bármivel az étlapról. Az italokért kellett fizetni de az árak a földön maradtak.
A pincérek udvariasak és gyorsak voltak, a szakács igen jó, bár a leves az én ízlésemnek egy csöppet sós volt, de ez ízlés kérdése. A masszázs medence nagyon kellemes, strand helyett mi ott tartózkodtunk inkább, általában ketten, úgyhogy tömeg nem volt. Sajnos a jakuzzit nem tudták üzembe helyezni, de gondolom ez is megoldódik pár napon belül. Az ágy nagyon kényelmes volt, jó mélyen aludtam (nem a bor miatt).
Nagyon tetszett, hogy nem akartak mindenáron takarítani, megkérdezték, kérjük-e. A hotel jó helyen van, ha valaki rajong a borokért feltétlenül itt vegyen ki szobát, a minőségi pincészetek pár lépésre vannak innen, és a vendég magukkal a termelőkkel tud beszélgetni a legtöbb esetben. Ilyen borok amúgy közértbe ritkán kaphatók, itt az ár is alacsonyabb és végig lehet kóstolgatni decinként (már aki bírja). Mindenkinek tudom ajánlani, aki egy kicsit ki akar kapcsolódni és pár napra elvonulni a nyüzsgéstől.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Eger Ködmön további értékelései

2024.01.17a párjával
Kiváló
Kedves fogadtatás, tiszta, rendezett, csendes szoba. Kellemes kis wellness. Bőséges ételválaszték! Hangulatos csárda étterem, kedves pincérekkel.
2022.06.27a párjával
Átlagos
Májusban tettünk látogatást a hotelben,már a recepción meglepetés várt,közölték hogy a csomagban lévő massage elmarad mivel nincs rá ember,helyette választhatunk egy üveg bort,hát ilyennel még nem találkoztunk,de letudtuk a jelenlegi munkaerő problémával,elfoglaltuk a szobát,kicsit retró,egy...
2022.05.20a párjával
A szállodával annak szolgáltatásaival elégedettek voltunk. A Ködmön csárdában biztosított vacsorai ellátás szinvonala minősíthetetlen. Egy pincér, aki egyben pultos is volt probálta kiszolgálni a szálloda vendégeit, és az étterembe betévedőket ( több mint 10 asztal). Sajnos volt olyan asztal,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Agria Vintage Apartman Eger - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Agria Vintage Apartman Eger
84.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Nyári élmények itthon
Nyári élmények itthon
06.10-09.01.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
125.848 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval