László Kovács: Szuper apartman - Mini Apartman Eger

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Mini Apartman Eger értékelése
49. helyezett a 161 egri szállás közül

Értékelést írta:
2 szállásértékelés 2 városban járt
0 étteremértékelés 8 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Szuper apartman

   Mobilról küldte. | 2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 16.
Párommal töltöttünk 3 éjszakát és bármikor visszamennénk. A hölgy nagyon kedves volt, teljes körű felvilágosítást kaptunk az apartmanról és a városról is. Kaptunk ajándék csokit, cukrot :-) . Garázs is teljesen rendben volt nagyon örültem neki. A lakás teljesen felszerelet minden volt ami kellhet... sőt! Ódákat lehetne zengeni az apartmanról és a tulajdonosról egyaránt. Nagyon jó helyen van, minden percek alatt elérhető gyalogszerrel. Ezúton is meg szeretnénk köszönni még egyszer, hogy itt szállhattunk meg!

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni László Kovács felhasználót?    Igen

Mini Apartman Eger
Cím
3300 Eger
Almagyar u. 12.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2018. június 21.
Másodszora voltunk itt. Mi nem ajáljuk mert beleszerettünk a panzióba a tulajdonos pedig, egy tünemény.Szóval ne gyertek mert nem lesz nekünk szabad hely!

2017. augusztus 9.
Rendkívül szép helyen fekszik az apartman,minden fontos hely pár perces sétával elérhető. A kocsi is parkolóban pihen. Rendezett, tiszta az apartman, kedves fogadtatásban részesültünk. Tökéletes kikapcsolódásban volt részünk.

2017. július 3.
Megtaláltuk az igazit. 5 éve járunk rendszeresen Egerbe, de a Mini Apartman minden tekintetben felülmúlhatatlan. Tiszta és kényelmes. A berendezés minden igénynek megfelel. Az ágy kényelmes, van klíma és wifi, valamint garázs is. (Meg még ezer apróság, amit máshol soha nem tapasztaltunk.) A...