szentkuti11: Másodszorra is megállta a helyét - Mini Apartman Eger

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Balaton >>  |  Nyugdíjasoknak >>

Mini Apartman Eger értékelése
49. helyezett a 161 egri szállás közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 1 városban járt
0 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Másodszorra is megállta a helyét

2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 16.
Másodszor jártunk a Mini Apartmanban a párommal, nagyon kulturált környezetben teljesen korrekt apartman, tiszta, két embernek nagyon kényelmes is, klíma, alapfokú konyhai eszközök adottak, külön WC, zuhanykabin is megvan, bár ez utóbbi nem túl nagy. Az étkezés könnyen megoldható, néhány perc sétára rengeteg kis étterem-bisztró-faloda-pizzéria található, az árazás is nagyon barátságos az esetek túlnyomó többségében, de az ételrendelés is tökéletesen működik. Autóval érkeztünk, a zárható garázs benne foglaltatik az árban, ez szintén dicséretes. A tulajdonos hölgy ezúttal is nagyon kedves és segítőkész volt. A párom nevében is mondhatom, hogy mindenkinek csak ajánlani tudjuk az egri Mini Apartmant!

Ennyire tetszett: Kiváló
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Kényelem (szoba):
Szolgáltatások: Kiváló
Étkezés: Kiváló
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni szentkuti11 felhasználót?    Igen

2015. július 27. - Mini Apartman válasza szentkuti11 értékelésére:
Kedves Vendégeink!
Örömmel olvassuk kedves, elégedett, dicsérő szavaikat. Megtisztelő, hogy közzétették pozitív véleményüket így másoknak is segítséget jelenthet a szálláshely megválasztásánál. Továbbra is szeretettel várjuk régi és új vendégeinket.
Mini Apartman, tulajdonos
A választ a hely vezetőségének egy képviselője írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.
Mini Apartman Eger
Cím
3300 Eger
Almagyar u. 12.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2018. június 21.
Másodszora voltunk itt. Mi nem ajáljuk mert beleszerettünk a panzióba a tulajdonos pedig, egy tünemény.Szóval ne gyertek mert nem lesz nekünk szabad hely!

2017. augusztus 9.
Rendkívül szép helyen fekszik az apartman,minden fontos hely pár perces sétával elérhető. A kocsi is parkolóban pihen. Rendezett, tiszta az apartman, kedves fogadtatásban részesültünk. Tökéletes kikapcsolódásban volt részünk.

2017. július 3.
Megtaláltuk az igazit. 5 éve járunk rendszeresen Egerbe, de a Mini Apartman minden tekintetben felülmúlhatatlan. Tiszta és kényelmes. A berendezés minden igénynek megfelel. Az ágy kényelmes, van klíma és wifi, valamint garázs is. (Meg még ezer apróság, amit máshol soha nem tapasztaltunk.) A...