Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kemping a hotelben

Szent István Hotel EgerSzent István Hotel Eger a térképen

Szörnyű 2019. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagy várakozással indultunk neki a szabadságunknak ebbe a hotelbe… A képek és az értékelések és a szálloda hirdetése alapján azt gondoltuk ideális lesz számunkra, csend nyugalom kis wellness szép környezet.

Nos a szép környezetben nincs hiány ámde azt sehol nem tüntetik fel, hogy maga a szálloda erős állóképességet igényel mivel kb. 700 lépcső van benne, és akinek gond felmenni a másodikig lépcsőn az ne jöjjön ide mert szenvedni fog.
A szálloda egyáltalán nem akadálymentesített bár a wellnessben van akadálymentesített mosdó melynek funkciójára így nem tudtam rájönni.
Továbbá korrektnek éreztük volna, ha a szálloda felhívja a figyelmet arra, hogy a hotel teraszán napközit tart (6-14 éves gyermekeknek) illetve hogy a szálloda egy részében rendszeresen edző táboroztat külföldi diákokat ( ezt egy helyi taxistól tudtuk meg).

Hiába a szép környezet és a belvárostól való távolság, ha gyerekek visítoznak a fülünkbe…. Ez így azért elég drága táborozás volt nekünk.

Ha mindez nem lenne elég…

A falak papírvékonyak mikor tüsszentettem a szomszéd szobából mondták, hogy egészségemre.
Az ajtók lötyögnek, mozgatja őket a szél, az ablakot ha kinyitod nem lehetett becsukni de igazán rendesen kinyitni sem, a légkondicionáló éppen hogy csak működött és a hűtővel együtt borzalmasan hangos brummogó hangokat adott ki, éjjelre ki kellett kapcsolni. A fürdőszobában a polc csak dísz, mert bármit tettünk rá lecsúszott róla. És a non plusz ultra az éjjeliszekrényen valaki más körmét találtam meg….
A neveletlen kamasz szomszédok rendszeresen kopogtak mikor mi pihenni szerettünk volna és ezt a megfelelő táblával jeleztük... nyilván vicces volt...

De folytatom ha nem lenne elég :
Minden reggel 7:30 kor ébresztő a napközis csoport által vagy éppen a csordaként vonuló németek által….

Reggeli finom de minden reggel ugyanaz. A vacsora nagyjából rendben volt. Az ingyen bor jó fogás a hotel részéről… a kedves vendégnek csak akkor, ha nem iszik többet egy pohárnál, mert másnap durva fejfájása lesz….

A személyzet részéről kicsit kényszerűséget és kelletlenséget éreztem semmiképpen nem azt, hogy örülnének, hogy ott vagy és szórod a pénzed…és neki van munkája. Délutánonként kiültünk a teraszra ami elvileg a étteremhez tartozik. Számomra az lett volna a normális, hogy ha már ott ülök 10 perce, akkor jön valaki és megkérdezi, hogy szeretnénk e valamit… Ehhez képest lepkehálóval kell keresni a személyzetet. Természetesen itt vannak kivételek.

A kisgyermekes családokat valahogy el lehetne különíteni azoktól akik, békében akarnak lenni. Három este hallgattam non stop ahogy üvöltenek a 1-3 éves gyermekek, ami rendben is lenne még el is viselem valahogy vagy oda megyek ahol elvileg nem lehetnének… igen a bárba. Kis naiv… itt is üvöltöttek rendesen, este 10 kor feladtam és azon gondolkodtam, hogy hívom a gyermekvédőket.

Az egyetlen pozitívum a wellness de ez is csak részlegesen. Maga hely a komplexum, méretéhez képest nagyon kicsi. 3 fenőt medence 1 gyermek ( ebbe persze gyerek sose volt, a többiben a felnőttek között) 14-16 óráig zárva tartják ekkor van takarítás és fertőtlenítés ( voltam már pár helyen de ilyet még sehol…) Délután esélytelen normálisan ellenni és „wellness” élményben részesülni mivel mindenki akkor nyomorog ott és a gyerekek miatt ( akik rajcsúroznak minden kontroll nélkül) igazán strand érzete van az egésznek. Én a Wellnesstől nem ezt várom… Délelőttönként viszont a kutya se megy oda így ekkor békében lehet fürdőzni szaunnázni. Nekem nem hiányzott a recepciós a wellnessből de az tény hogy nincs mindig ott ahol kéne.

Ami viszont kiemelkedő volt az a masszázs, ha valaki mégis ide jönne, mindenképpen menjen el az úriemberhez!

Összességében eléggé pénz és időpocsékolásnak éreztem ezt a szűk hetet és fáradtabban jöttem haza, mint ahogy elmentem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Szörnyű

Szent István Hotel további értékelései

2024.04.22a párjával
Kiváló
Kellemes hétvégét töltöttünk a párommal a komplexumban. Nagyon tetszett az alagutrendszer amin megközelithető volt minden. A személyzet kedves figyelmes, az étkezések igazán bőségesek nagyon választékos. Ha tehetjük máskor is meglátogatjuk a szállodát. Köszönjük a hétvégét ajánlani tudom...
2024.04.14a párjával
Kiváló
2 éjszakát (3 napot) töltöttünk a Szent István Hotelben az egyik legszebb magyarországi városban, Egerben. A hotel 5 különálló épületből áll, ami előszörre talán furcsán hangzik. Azonban "Egerhez hűen" az épületek földalatti kazamatákkal vannak összekötve, így a wellnes is elérhető köntösben. A...
2024.04.08a párjával
Kiváló
Húsvétkor töltöttünk a párommal 4 napot a Hotelben és rendkívül pozitívan csalódtunk. A három csillag besorolás miatt voltak fent tartásaink ami az ott tartózkodásunk alatt teljesen eltűnt. Nagyon fiatal de rendkívül kedves segítőkész személyzet gyönyörű rendezett kert jó wellness és bőséges...

A Szent István Hotel legnépszerűbb csomagjai

Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel (min. 2 éj)
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
25.675 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2024.12.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.10.23-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!