Nushi: Kemping a hotelben - Szent István Hotel Eger

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Szent István Hotel Eger értékelése
9. helyezett a 163 egri szállás közül

Értékelést írta:
2 szállásértékelés 2 városban járt
0 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Kemping a hotelben

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy várakozással indultunk neki a szabadságunknak ebbe a hotelbe… A képek és az értékelések és a szálloda hirdetése alapján azt gondoltuk ideális lesz számunkra, csend nyugalom kis wellness szép környezet.

Nos a szép környezetben nincs hiány ámde azt sehol nem tüntetik fel, hogy maga a szálloda erős állóképességet igényel mivel kb. 700 lépcső van benne, és akinek gond felmenni a másodikig lépcsőn az ne jöjjön ide mert szenvedni fog.
A szálloda egyáltalán nem akadálymentesített bár a wellnessben van akadálymentesített mosdó melynek funkciójára így nem tudtam rájönni.
Továbbá korrektnek éreztük volna, ha a szálloda felhívja a figyelmet arra, hogy a hotel teraszán napközit tart (6-14 éves gyermekeknek) illetve hogy a szálloda egy részében rendszeresen edző táboroztat külföldi diákokat ( ezt egy helyi taxistól tudtuk meg).

Hiába a szép környezet és a belvárostól való távolság, ha gyerekek visítoznak a fülünkbe…. Ez így azért elég drága táborozás volt nekünk.

Ha mindez nem lenne elég…

A falak papírvékonyak mikor tüsszentettem a szomszéd szobából mondták, hogy egészségemre.
Az ajtók lötyögnek, mozgatja őket a szél, az ablakot ha kinyitod nem lehetett becsukni de igazán rendesen kinyitni sem, a légkondicionáló éppen hogy csak működött és a hűtővel együtt borzalmasan hangos brummogó hangokat adott ki, éjjelre ki kellett kapcsolni. A fürdőszobában a polc csak dísz, mert bármit tettünk rá lecsúszott róla. És a non plusz ultra az éjjeliszekrényen valaki más körmét találtam meg….
A neveletlen kamasz szomszédok rendszeresen kopogtak mikor mi pihenni szerettünk volna és ezt a megfelelő táblával jeleztük... nyilván vicces volt...

De folytatom ha nem lenne elég :
Minden reggel 7:30 kor ébresztő a napközis csoport által vagy éppen a csordaként vonuló németek által….

Reggeli finom de minden reggel ugyanaz. A vacsora nagyjából rendben volt. Az ingyen bor jó fogás a hotel részéről… a kedves vendégnek csak akkor, ha nem iszik többet egy pohárnál, mert másnap durva fejfájása lesz….

A személyzet részéről kicsit kényszerűséget és kelletlenséget éreztem semmiképpen nem azt, hogy örülnének, hogy ott vagy és szórod a pénzed…és neki van munkája. Délutánonként kiültünk a teraszra ami elvileg a étteremhez tartozik. Számomra az lett volna a normális, hogy ha már ott ülök 10 perce, akkor jön valaki és megkérdezi, hogy szeretnénk e valamit… Ehhez képest lepkehálóval kell keresni a személyzetet. Természetesen itt vannak kivételek.

A kisgyermekes családokat valahogy el lehetne különíteni azoktól akik, békében akarnak lenni. Három este hallgattam non stop ahogy üvöltenek a 1-3 éves gyermekek, ami rendben is lenne még el is viselem valahogy vagy oda megyek ahol elvileg nem lehetnének… igen a bárba. Kis naiv… itt is üvöltöttek rendesen, este 10 kor feladtam és azon gondolkodtam, hogy hívom a gyermekvédőket.

Az egyetlen pozitívum a wellness de ez is csak részlegesen. Maga hely a komplexum, méretéhez képest nagyon kicsi. 3 fenőt medence 1 gyermek ( ebbe persze gyerek sose volt, a többiben a felnőttek között) 14-16 óráig zárva tartják ekkor van takarítás és fertőtlenítés ( voltam már pár helyen de ilyet még sehol…) Délután esélytelen normálisan ellenni és „wellness” élményben részesülni mivel mindenki akkor nyomorog ott és a gyerekek miatt ( akik rajcsúroznak minden kontroll nélkül) igazán strand érzete van az egésznek. Én a Wellnesstől nem ezt várom… Délelőttönként viszont a kutya se megy oda így ekkor békében lehet fürdőzni szaunnázni. Nekem nem hiányzott a recepciós a wellnessből de az tény hogy nincs mindig ott ahol kéne.

Ami viszont kiemelkedő volt az a masszázs, ha valaki mégis ide jönne, mindenképpen menjen el az úriemberhez!

Összességében eléggé pénz és időpocsékolásnak éreztem ezt a szűk hetet és fáradtabban jöttem haza, mint ahogy elmentem.

Ennyire tetszett: Szörnyű
Személyzet: Gyenge
Tisztaság: Szörnyű
Ár / érték arány: Gyenge
Kényelem (szoba): Gyenge
Szolgáltatások: Gyenge
Étkezés: Gyenge
Elhelyezkedés: Szörnyű

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Nushi felhasználót?    Igen

Szent István Hotel Eger
Cím
3300 Eger
Legányi utca 12.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2019. július 21.
Már 2 alkalommal voltunk a hotel vendégei. Azóta másoknak is ajánlom. Felejthetetlen pillanatok, mikor is vártuk, hogy hol és mit választottunk. Minden fantasztikus volt. Megtévesztő, hogy a térkép egy külvárosi részt mutat, de a legjobb helyen van. Az ételek nagyon ízletesek, az alagútrendszer...

2019. június 29.
A wellness részleg nagyon tetszett, kíváló medencék 6 és 7 éves gyerekeknek, tiszta gusztusos környezetben. Az étkezés kicsit egyhangú, másnapos sütemények is voltak felszolgálva. Az egyik szobában a légkondicionáló nem működött tökéletesen.

2019. május 27.
Az alagútrendszer nagyon egyedi, viszont elég hűvös volt. A wellness részlegen az élménymedence elég kicsi, kevés a napozóágy. A második napon délelőtt csak 2 db szauna volt bekapcsolva, a gőzkabin és a finn szauna nem működött. Szerintem a délután 2-4-ig történő zárva tartás nem a legszerencsésebb.Szent István Hotel, Eger kiemelt csomagajánlatai
hirdetés
 - Őszi wellness (min. 2 éj)
3 nap/2 éjszaka 9.997,- Ft/fő/éj ártól: félpanziós ellátással, korlátlan borfogyasztással, desszerttel, wellness használattal, éttermi kedvezménnyel, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2019-09-01 - 2019-12-22
 - Őszi szünet (min. 2 éj)
3 nap/2 éjszaka 13.990,- Ft/fő/éj ártól: félpanziós ellátással, vacsoráknál korlátlan borfogyasztással, wellness-részleg használattal, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2019-10-23 - 2019-10-31
 - Gyertyafényes karácsony (min. 2 éj)
2-4 éjszaka 15.495,- Ft/fő/éj ártól: félpanziós ellátással, szentesti vacsorával és koccintással, ünnepi délutánokkal, kedvezményekkel, koktélkuponnal, wellness-részleg használattal, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel
Érvényes: 2019-12-22 - 2019-12-26