Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Páduai Szent Antal-templom Eger

Így is ismerheted: Minorita-tepmlom Eger
4,4
8
értékelés
29. helyezett
városi Templom közül
Kategória
Templom
Páduai Szent Antal-templom Eger
Páduai Szent Antal-templom EgerPáduai Szent Antal-templom Eger
Páduai Szent Antal-templom EgerPáduai Szent Antal-templom Eger
17 fotó

Páduai Szent Antal-templom Eger bemutatkozása

A Páduai Szent Antal, azaz más néven a Minorita templom a barokk egyházi építészet egyik legimpozánsabb épülete. A templomot Szent Antal tiszteletére szentelték fel 1771-ben. A templom tervezője a bécsi hercegérsek építésze, Kilian Ignaz Dientzenhofer volt. Hivatalosan 1771-ben építették a templomot, azonban a belsőt még egészen 1792-ig szépítgették.
Tovább olvasom >>

8 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
38%
Érdekes
63%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Érdekes

8 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Romantik Hotel Eger - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2023.06.16-ig
Romantik Hotel Eger
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2023.12.23-ig
Hotel Eger Park
73.440 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Romantika a város felett
Romantika a város felett
2023.05.30-ig
Szent István Hotel Eger
74.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Páduai Szent Antal-templom Eger vélemények

20
1052
1305
25934
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 494 városban járt márFelfedező - 1484 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 25934 feltöltött kép
Érdekes 2023. február 4.egyedül járt itt
Azt hiszem, az egy négyzetkilométerre eső templom, mint mértékegységében Eger jócskán vezet, de én meg nem tudok ellenállni a templomoknak, legyen az akármilyen vallású, felekezetű, harmadulatú vagy bármi. Mindegyikben lapul valami isten, vagy valami hasonló szándék.
Itt fényképeztem:
Páduai Szent Antal-templom Eger - Külső képPáduai Szent Antal-templom Eger - EgyébPáduai Szent Antal-templom Eger - EgyébPáduai Szent Antal-templom Eger - EgyébPáduai Szent Antal-templom Eger - BelsőPáduai Szent Antal-templom Eger - BelsőPáduai Szent Antal-templom Eger - EgyébPáduai Szent Antal-templom Eger - EgyébPáduai Szent Antal-templom Eger - EgyébPáduai Szent Antal-templom Eger - EgyébPáduai Szent Antal-templom Eger - BelsőPáduai Szent Antal-templom Eger - BelsőPáduai Szent Antal-templom Eger - BelsőPáduai Szent Antal-templom Eger - BelsőPáduai Szent Antal-templom Eger - BelsőPáduai Szent Antal-templom Eger - BelsőPáduai Szent Antal-templom Eger - Külső kép
Még több kép (14 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 7 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.