Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Este szól a muzsikaszó

Furmint Drinkbár EgerszalókFurmint Drinkbár Egerszalók a térképen

2020. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. november 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Saliris Hotel legfelső, 7. emeletén található kávézó és bár elegáns, de mégis barátságos, tágas, a teraszról csodálatos panoráma nyílik az alatta fekvő fürdő kinti medencéire, a környék hegyes-dombos tájaira és a sódombra. A bár a recepcióval a szemben található, így akkor kellemes időtöltést nyújthat arra az időre, amíg érkezéskor a szobánk elkészül és elfoglalható.
Esténként élőzenével szórakoztatják a vendégeket, bár ez a zenei stílus nem éppen az én világom, azért ennek is van egy hangulata. Szombaton este, vacsora után gyerekdiszkót is szerveztek.
Kitűnő a kávé, széles a bor- és a koktélkínálat. Minden hónapban más-más borászatot mutatnak be a vendégeknek. Pálinkák közül a Panyolai, a Rézangyal, a Nobilis, a Zsindelyes és a Bükkaranyosi pálinkafőzdék (a ház pálinkái) italait kínálják. Néhány egyszerűbb melegétel is kapható, ezeket a Pinot Noir étterem konyháján készítik.
Szendvicsek, saláták és néhány desszert is szerepel az étlapon.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (26)
Furmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - Étlap/itallapFurmint Drinkbár Egerszalók - Étlap/itallapFurmint Drinkbár Egerszalók - Étlap/itallapFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - Étlap/itallapFurmint Drinkbár Egerszalók - MosdóFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - BelsőFurmint Drinkbár Egerszalók - Étlap/itallapFurmint Drinkbár Egerszalók - Étlap/itallapFurmint Drinkbár Egerszalók - Étlap/itallapFurmint Drinkbár Egerszalók - Étlap/itallapFurmint Drinkbár Egerszalók - Étlap/itallapFurmint Drinkbár Egerszalók - Étlap/itallapFurmint Drinkbár Egerszalók - Étlap/itallap

Furmint Drinkbár további értékelései

2017.05.08a párjával
Kiváló
A kilátás innen fantasztikus ha az ember az ablak mellé a fotelekbe telepedik le. A Bár a legfelső emeleten található, a völgyre innen a legtökéletesebb a rálátás. Ez a része is a hotelnak bőséges terekkel rendelkezik! Élő zene szólt ami kellemes hangulatot adott a helynek! Lehetőség van...
Népszerű szállások a környéken
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.10.01-ig
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók
16.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 3 éjszakától kedvezménnyel
2025.01.05-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
132.816 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval