Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Színvonalas szaunabár, nemcsak szaunázóknak

Saliris Szauna Bár EgerszalókSaliris Szauna Bár Egerszalók a térképen

Kiváló 2020. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. november 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A termálfürdőn belül a szaunavilág csak különjegy megváltásával vehető igénybe (2200 Ft/napijegy), azonban az ezen a részen kialakított koktélbár a normál fürdőjeggyel, azaz karszalaggal is látogatható. Elég sok asztal és szék van, ahol le lehet ülni. Napközben 11-től 19.30-ig tartanak nyitva, hétvégén 1 órával később zárnak. A kínálat részben hasonló, mint a másik oldalon található kávézóban, viszont itt pluszban kapható a prémium kategóriás poharas Ben & Jerry jégkrém is többféle ízben: epres sajttorta, vanília keksz chippel, csokoládé brownie... egyik jobb, mint a másik!
Ettől függetlenül a gyerekeim inkább a színesebb, számukra izgalmasabb Cornettot és Calippot választották, annyira én sem bántam, ez pénztárcakímélőbb választás volt a részükről (650, ill. 700 Ft-ért). Egyébként itt sem lehet készpénzzel fizetni, hanem a belépőként szolgáló karszalagot kell odaérinteni a leolvasóhoz.
Széles a koktélok és a kávék választéka, ez utóbbiakat finoman is készítik. A melange 650 Ft-ba került.
Mogyorós, karamellás és kókuszos ízesített lattét, illetve forró csokit is készítenek (650 Ft). Pogácsát és sós-sajtos rudat lehet enni, esetleg chipset, ha valaki arra fanyalodna, meleg ételek nincsenek. Viszont itt is lehet enni a finom pohárkrémekből, amelyeket már a kávézóban is kóstoltunk (az epres panna cotta, amit nagyon ajánlok, 600 Ft volt).
Kedves kiszolgálás.
Szép környezet. Tisztaság.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (15)
Saliris Szauna Bár Egerszalók - EgyébSaliris Szauna Bár Egerszalók - EgyébSaliris Szauna Bár Egerszalók - EgyébSaliris Szauna Bár Egerszalók - EgyébSaliris Szauna Bár Egerszalók - EgyébSaliris Szauna Bár Egerszalók - EgyébSaliris Szauna Bár Egerszalók - EgyébSaliris Szauna Bár Egerszalók - EgyébSaliris Szauna Bár Egerszalók - BelsőSaliris Szauna Bár Egerszalók - Étel/italSaliris Szauna Bár Egerszalók - Étel/italSaliris Szauna Bár Egerszalók - BelsőSaliris Szauna Bár Egerszalók - EgyébSaliris Szauna Bár Egerszalók - Étel/italSaliris Szauna Bár Egerszalók - Egyéb

Saliris Szauna Bár további értékelései

2017.05.08a párjával
Valóban kevés a választék, mi bárba ilyen helyeken a koktélok miatt szeretünk járni, de itt hogy is mondjam: gyenge a választék, az árak azok viszonylag normálisak! Kiszolgálás a pultnál van és az a hölgy szolgált ki aki a reggelinél a nagy étteremben (Pinot Noir Étterem) a szobaszámot egyeztette...
Népszerű szállások a környéken
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.01-ig
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók
22.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
146.150 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval