Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családias

Katica Apartmanok EgerszalókKatica Apartmanok Egerszalók a térképen

2016. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A kétszemélyes (pótágyazható) apartmanok egyszerűek, de kényelmesek, minden szükséges felszereléssel. Bele értve a kellő mennyiségű vállfát és a ruhacsipeszekkel ellátott szárítókötelet, ami apróságnak tűnik, de a komfortérzetet erősen növeli.
A csöppnyi konyharészben hűtőszekrény, kétlapos villanyrezsó, néhány edény, mikro, kávéfőző található, és három vendég számára elegendő tányér, pohár, evőeszköz. Tiszta és jó állapotú minden.
Nagyon jó ötlet az ajtók elé tett kisasztal székekkel, ahová ki lehet ülni vacsorázni, kártyázni, és így este, fáradtan sem kényszerül a vendég a négy fal közé. A kert végében lévő hangulatos grillezőt nem volt időnk igénybe venni, de ha hosszabb időre megyünk, biztosan kipróbáljuk.

Egyetlen problémánk a fürdőszoba volt, ahol a zuhanyozó jelképesen, egy függönnyel van elkerítve. Tálca, küszöb, perem, semmi sem állja a víz útját. Egy része a lefolyóba kerül, de a zömét beszívja a fürdőszobaszőnyeg. Ami persze egy nap alatt sem szárad ki a zárt helyiségben. Így ahányszor a mosdót használjuk, rálépünk az átitatott, cuppogós szőnyegre, és hordjuk ki a vizet a szoba közepéig. Még jó, hogy a felmosó oda van készítve, így lehetőségünk volt többször is felmosni a szobát. Ezért második nap úgy döntöttünk, inkább a termálfürdőben oldjuk meg a tisztálkodást. :)

A háziak udvarias, barátságos emberek, itt a vendégszeretet nem üres szónak tűnik.
Bejelentkezéskor egy-egy helyi kedvezménykártyát kapunk, amit több étteremben, a termálfürdőben és a barlanglakások helyén kialakított skanzenben használhatunk fel. Minden látnivaló rövid sétára van a panziótól.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (5)
Katica Apartmanok Egerszalók - Medence/kertKatica Apartmanok Egerszalók - Medence/kertKatica Apartmanok Egerszalók - SzobákKatica Apartmanok Egerszalók - SzobákKatica Apartmanok Egerszalók - Szobák

Katica Apartmanok további értékelései

2015.07.31a párjával
Párommal 3 éjszakát töltöttünk el itt. Az udvar szépen parkosított, van grillezési lehetőség. Szoba kényelmes, tiszta. Konyha jól felszerelt.A tulajdonos segítőkész, barátságos. Parkolás jól megoldott. Nyugodt, csendes környéken van. Árban nagyon kedvező. A fürdők és a barlanglakások kb. 1km-re...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.12.21-ig
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók
16.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
62.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval