Útközben étterem értékelései

Értékelései
7
16
143
107
7
0
692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Útközben értékeléseit!

Olvasd el Útközben étterem értékeléseit!

Útközben értékelései

Tízen szorongtunk 130 férőhelyen -

Rajkot Palace Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szokásos formát felborítva először is a kiszolgálásra adott kevés pontot indokolom. Budapest új, legnagyobb indiai éttermében vagyunk. Az utcáról tágas, szép terembe lépünk be. Elegáns, stílusosan díszített. 2, 4 és hatszemélyes asztalok, a sarokban pedig egy díszes, kerek asztal. Galéria is van, és az alagsorban is rengeteg a hely.
Megosztom
Meggysör és panoráma -

Halászkert Étterem Vác

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
Ebédünk két erősségét emeltem ki a címben. A sétány őszi színekben pompázik, jól esik üldögélni az étterem teraszán. Meg is fizettetik a látványt, az ételek árát nem indokolja a minőség. A párom filézett harcsából készült halászlét eszik, szerinte ponty is akadt benne. Én dorozsmai harcsát kérek túrós tésztával. A hal jó, a ragu jellegtelen, elbírt volna kicsivel több fűszert.
Megosztom
2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 13.
Nem tudom, érdemes-e megjegyezni ezt a hangzatos nevet arra a kis időre… Én legalábbis nem jósolok nagy jövőt a vendéglátóhelyektől hemzsegő Király utcától néhány méterre ennek a kis … boltnak, vagy nem is tudom, minek nevezzem. Egyetlen asztal, két szék. Az egyikkel kitámasztva az ajtó, a másik félretolva.
Megosztom
2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 13.
Szép vénasszonyok nyara, délelőtt. A Napocska még csak próbálgatja az erejét, még nincs igazán meleg, mégis mindenki fagyit nyal, aki szembe jön, mikor a vasútállomástól a belváros felé sétálunk. Így aztán figyelünk, nehogy elmenjünk a fagyizó mellett, ami biztosan okkal népszerű. Guszta, tiszta kis üzlet, nem cukrászda, csak fagylaltot árulnak.
Megosztom
2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 12.
A Gulliverről írtam az első értékelést, több mint három évvel ezelőtt. Már nem emlékszem, hogyan bukkantam az ittjártam oldalára, de hamar kedves hobbimmá vált a beszámolók írása. Még soha nem írtam kétszer ugyanarról a helyről, tele van felfedezendő helyekkel a világ. :) De a régebben minősítettek közül jó néhányról megváltozott a véleményem azóta.
Megosztom
Amit egy gyorsétteremtől elvárhatsz -

Ruyi Asia - KöKi Terminál Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 3.
Gyakran vásárolunk a Köki Terminál üzleteiben, leginkább délelőtt, de sosem megyünk föl az éttermekhez. Most úgy alakult, hogy dél körül jártunk arra, hát kipróbáltuk. Éppen átalakítás folyik, az ételudvar fele le van zárva, elkerítve, talán a padokat, asztalokat cserélik. Még sincs rumli, a terep tiszta és a körülményekhez képest rendezett.
Megosztom
Csibe a tölcsérben -

Tölcsibe Budapest

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 2.
Jó játék a szójáték, azt is szeretem, meg az újdonságokat is. Bár néha befürdök a kipróbálásukkal, kalandvágyó kedvem nem hagy el. Most egy remek újdonságba botlottam: a Tölcsibe – a hely és az étel neve is ez – igazi telitalálat. Fűszeres íróban (más források szerint kefirben) pácolt, pirított csirkedarabkákkal és salátával töltik meg a sós waffelből tekert tölcséreket, majd választható szósszal öntik nyakon.
Megosztom
Útba esett, jól esett -

Flakon Bar & Restaurant Budapest

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 2.
A cím egy kicsit megtévesztő, az étterem a Nagy Lajos király útján van, majdnem az Örs vezér terénél. Csak szólok, hogy ne keressék hiába a nagy közlekedési csomópont útvesztőjében. :)
Arra volt dolgunk, és úgy gondoltuk, majd ebédelünk valahol valamit. Útba esett, szerencsés találkozás volt. Tágas belső tér és hosszú, keskeny terasz.
Megosztom
Százéves banános és más hagyományok -

Rétesbolt Anno 1926 - Vas utca Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Vas utca elején mindig működött néhány „evőhely”, nevük és jellegük gyakran változott. Nem tudom, a Rétesbolt mióta van itt, én csak most fedeztem fel. Sokféle rétest készítenek, a kiszolgáló hölgy szerint százéves receptúra alapján, és a hagyományokon nem szándékoznak változtatni. Ez úgy kerül szóba, hogy megkérdezem, a kapros túróst csak édes változatban sütik-e.
Megosztom
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 28.
Meg akartam nézni, értékelték-e már, de egy másik címen találtam ilyen nevű üzletet. Aztán a Google keresőjéből kiderült, hogy ez egy egész hálózat, sok bolttal. Úgy tűnik, a Kőrösi Csoma sétányon lévő az üdítő kivétel, mert a többi egységről nem sok dicsérő szó esik. A friss péksütemény illata csábított be, édesek és sósak sorakoztak a pultban, egyik szebb, mint a másik.
Megosztom
15 oldalon / 143 találat


TérképX