Útközben étterem értékelései

Értékelései
7
16
151
136
7
0
752

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Útközben értékeléseit!

Olvasd el Útközben étterem értékeléseit!

Útközben értékelései

Csak szusit, csak elvitelre -

Nori Sushi Bar Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 12.
Többféle kedvezményes akciót is hirdetett a cég, aminek a neve nem volt ismerős, azt viszont tudtam, hogy ezen a helyen működött régebben a parányi Sushigyár. Talán megvették a mellettük lévő pici boltok valamelyikét, és bővítettek? Erről lehet szó, ha helyben fogyasztásra ajánlanak kuponokat [moderálva - a szerk.
Megosztom
Kedves hölgyek finom levesei -

Rim Thanonh Thai Food Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hideg szélben, esőben kutyagoltunk a Körút felé, és semmi másra nem vágytunk, csak egy forró levesre. Az éh- és fagyhalál küszöbén vettük észre a Rim Thanonh cégérét. Ha thai, akkor ott lesz forró leves! Majd' sírva fakadtunk, mikor beléptünk a csöpp helyiségbe, ahol az egyetlen asztalnál két thai alkalmazott falatozott.
Megosztom
Nagyétkűeknek -

Firpo Burger & Bar Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem szoktunk túl sokat enni, egy jó hamburger és egy pohár sör nekünk bőséges ebéd. Vettünk hát egy kétszemélyes bónuszt 30 % kedvezménnyel, és ezzel 5000 Ft értékben ehettünk-ihattunk. Nem szoktam bosszankodni a kedvező árak miatt, de a keret túl nagynak bizonyult. Persze nem áremelésre akarom buzdítani a céget, inkább a kuponakció átgondolására.
Megosztom
Villámgyors, mosolygós kiszolgálás -

Kentucky Fried Chicken - KöKi Terminál Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 9.
Nem először hirdeti meg a KFC a 10 db húst tartalmazó, kedvező árú keddi kosarat. Az akció általában egy hónapig tart, már régebben is ki akartuk próbálni, csak rendszerint szerdán jutott eszünkbe, hogy megint elfelejtettük. Most végre időben kapcsoltunk, és elmentünk érte a Köki Terminálban lévő egységbe.
Megosztom
2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Városligetből hazafelé tartva megéheztünk, és elhatároztuk, hogy olyan helyen ebédelünk, ahol még nem jártunk. A Szondi utcai névtelen kínai gyorsbüfé szimpatikusnak tűnt. A pincehelyiség tiszta, a berendezése egyszerű, a viaszos vászon terítőknek köszönhetően kicsit menza jellegű. Viszont „normális” tányérból „rendes” evőeszközzel ehetünk, semmi műanyag.
Megosztom
A szemünknek tetszett -

Kristály Cukrászda Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 4.
Mozi, könnyű ebéd, séta a napsütötte Körúton. E kellemes program megkoronázásaként tértünk be a Kristályba, ami a cégtábla – tehát nem alkalmi kiírás - szerint Fagylaltozó is. Gyakran elmegyünk előtte gyalog és villamossal is, de bent még nem jártunk. Diabetikus készítményeket is árul, így ilyen fagylaltot keresünk. Fagylaltot? ? ? ?
Megosztom
Vásárlás után, vagy csak úgy... -

MrSale Café Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A ruhabolt, amit annyira irigyelek a férfiaktól, újabb kedves meglepetéssel rukkolt elő. Kávézót nyitott az üzlet közelében. Vásárlás után a pénztárnál kapunk egy kártyát, amivel a kedves vevő és (akárhány) kísérője 90 Ft-ért ihat egy tetszés szerinti kávét. Dallmayr kávét főznek, a párom eszpresszót ivott, én cappuccinot, mindkettő kitűnő volt.
Megosztom
2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 21.
Egy pillanatra fennakadt a szemem, mikor megláttam a „képem” mellett a Capri egycsillagos értékelését. Álmomban írtam? Csak most akartam nekikezdeni! Aztán jót nevettem, mikor leesett a tantusz: azonos profilképet használunk az előttem értékelővel, csak még sosem futottunk össze az évek során.
Megosztom
Tízen szorongtunk 130 férőhelyen -

Rajkot Palace Budapest

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 17. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szokásos formát felborítva először is a kiszolgálásra adott kevés pontot indokolom. Budapest új, legnagyobb indiai éttermében vagyunk. Az utcáról tágas, szép terembe lépünk be. Elegáns, stílusosan díszített. 2, 4 és hatszemélyes asztalok, a sarokban pedig egy díszes, kerek asztal. Galéria is van, és az alagsorban is rengeteg a hely.
Megosztom
Meggysör és panoráma -

Halászkert Étterem Vác

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 14.
Ebédünk két erősségét emeltem ki a címben. A sétány őszi színekben pompázik, jól esik üldögélni az étterem teraszán. Meg is fizettetik a látványt, az ételek árát nem indokolja a minőség. A párom filézett harcsából készült halászlét eszik, szerinte ponty is akadt benne. Én dorozsmai harcsát kérek túrós tésztával. A hal jó, a ragu jellegtelen, elbírt volna kicsivel több fűszert.
Megosztom
16 oldalon / 151 találat


TérképX