Útközben étterem értékelései

Értékelései
8
20
181
175
9
0
955

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Útközben értékeléseit!

Olvasd el Útközben étterem értékeléseit!

Útközben értékelései

Se olíva, se szusi -

Olive Gyorsétterem Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 31.
Évek óta működő ázsiai étkezde az Astoriánál. Bár az Itt jártamon reálisan gyorsétteremként szerepel, ők Sushi Restaurantnak titulálják magukat. Ami pont annyira jellemző a helyre, mint a mediterrán konyhát sejtető olíva. Szusi csak előre csomagolt, tálcás kiszerelésben kapható, azt biztosan nem vennék itt. Nem értem, miért ragaszkodnak ahhoz, hogy szerepeljen a cégtáblán.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A KöKi ételudvarában rendszerint lehorgonyzom az ázsiai részlegnél, most egy magyarosat is kipróbáltam. Egy szép nagy szelet Mátrai borzaska nyerte el a tetszésemet nézelődés közben. Nem voltam nagyon éhes, így csak az egyszerű változatát kértem, sajt és tejföl nélkül, és egy kis adag káposztasalátát.
Megosztom
Bármit kérhetsz a hosszú étlapról -

Vendéglő a Három Tölgyfához Tatabánya

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kellemes tér, igényesen, de nem hivalkodóan berendezve. Az asztalokon élő virág, a falakon elismerő oklevelek. 2 óra után érkezünk, meglep, hogy a déli csúcsidő elmúltával is milyen sok a vendég. Jönnek folyamatosan, a véletlenül elcsípett beszélgetésekből úgy tűnik, visszatérő vendégek. Látszik, hogy népszerű a hely. Az első benyomásom az étlapról, hogy túl hosszú.
Megosztom
Kedves hely, kedves kiszolgálás -

Senbazuru Bistro Budapest

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezen a címen működött hajdan a Szusigyár, majd lett belőle Nori Sushi Bar, azt hittük, újabb névváltoztatással állunk szemben. De nem, az ismert keskeny üzlethelyiség bezárva, és mellette nyílt nemrég egy kellemes hangulatú bisztró. Az étterembe lépve virágzó cseresznyefa fogad, a plafonról pedig ötszáz papír darumadár lóg. (Nem számoltuk, megkérdeztük.
Megosztom
Egy jó kávé út közben -

Fresh Corner - Rekettyés pihenő Kál

2019. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2019. június 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Erdélyi kirándulásra menet álltunk meg a Rekettyésnél lévő Fresh Cornernél. Ritkán autózom, és az országúti pihenők közül eddig csak a Marché hálózatával találkoztam. A Fresh Corner más jellegű, meleg ételek nincsenek, viszont a szendvics választék gazdag és gusztusos. Ezen kívül kekszekből és egyéb útra való rágcsákból, italokból kínálnak sokfélét.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Háromfogásos menüvel mutatkozott be a szerényen Újbuda új gyöngyszemeként ajánlott étterem, ami egy irodaház földszintjén „terül el”. Ahogy belépünk, meglepnek a méretek. A belmagasság érthetetlen és indokolatlan, hiszen új építésű házról beszélünk, nem egy átalakított raktár- vagy malomépületről, annak megfelelő adottságokkal.
Megosztom
Válogatás a japán konyha gyöngyszemeből -

Fuji Japán Étterem Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először csapunk le a Fuji Étterem akciójára, amikor a japán konyha kevésbé ismert oldalát is bemutatja, és változatos ételsort állít össze. Akciósan sem olcsó mulatság, de időnként megengedjük magunknak. Ürügy mindig akad, most az Apák Napját ünnepeltük. ;)

A különféle halak és rákok mellett csirke, bélszín, sertéshússal töltött gyoza és különféle, ízletes saláták is kerültek a menüsorba.
Megosztom
Régi dicsőségünk... -

Kakukk Vendéglő Budapest

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
Kedves barátunk sokadik születésnapja alkalmából jöttünk össze. A helyszínt az ünnepelt javasolta, aki a közelben lakik, és rendszeresen megfordul itt. Különterem, egyetlen hosszú asztalnál tizenketten. Kicsit szűkös, de sok jó ember…
A terem hangulata értékelhetetlen, de a fő szempont a légkondi volt, ez mindent felülírt. A mi hangulatunk jó volt.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 9. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Útba esik jövet-menet a főutcán. Igen népszerű, mindig állnak előtte. A helyiek ismerik, a turisták hamar felfedezik maguknak. Saját készítésű, hagyományos receptek alapján sütött rétest árulnak, naponta 5-6 félét, zárásra el is fogy. A pavilon oldalában állópult, asztal, néhány ülőhely. Most legtöbben elvitelre vásárolnak, jó időben nyilván más a helyzet.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fogadó éttermét csak a reggelihez terített, svédasztalos formájában terveztük igénybe venni. Nem akartunk sokat időzni a házban, inkább kirándultunk volna. Egyik nap azonban visszakergetett az épületbe a hatalmas felhőszakadás. Így itt, a fedett teraszon került sor az elmaradhatatlan pisztrángevésre. Többféle módon készítik, kínálják menüben és különböző köretekkel.
Megosztom
19 oldalon / 181 találat


TérképX