Útközben étterem értékelései

Értékelései
6
14
122
94
5
0
519

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Útközben értékeléseit!

Olvasd el Útközben étterem értékeléseit!

Útközben értékelései

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vagy egy éve képeslapot akartam vásárolni abban a szép írószerboltban, ami itt állt, és bosszúsan konstatáltam, hogy palacsintázó működik a helyén. Pedig bosszúságra csak most volt igazán okom, mikor be is mentem. A látvány kellemes. A terem tágas, tiszta, a bútorok szépek és kényelmesek. Ezzel a pozitívumok végére értem.
Megosztom
Egyszer ki kell próbálni! -

Hedon Budapest

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 8.
A belvárosi aszfalt még este is ontja a meleget, ezért úgy látszik, az igazi hedonisták ki se mozdulnak, inkább neglizsében üldögélnek otthon. Legalább is a balatonvilágosi illetőségű Hedon sörfőzde pesti referencia üzletében rajtunk kívül csak két pár tartózkodik. Kényelmes kanapé, babzsákfotelek, nézhetünk sportműsorokat, még társasjátékozhatnánk is.
Megosztom
Kávéimádóknak kihagyhatatlan -

Kávétársaság Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7.
A Társaság reggel ½ 8-kor nyit, a kávéra vágyó környékbeliek és a nem délig alvó turisták nagy örömére. Az Itt jártam profilját tekintve kezdjük azzal, hogy hangulatos és színvonalas reggelizőhely. A frissen pörkölt és főzött, finom kávén kívül saját készítésű süteményeket és szendvicseket is ehetünk.
Megosztom
2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha már a cégcsaládhoz tartozó divatos étterem alulmúlta várakozásainkat, gondoltuk, vigasztalódunk a túloldalon lévő cukrászdával. Ennek még az ittjártamon is jobb a híre, mint az étteremnek. Bár az is igaz, hogy a legutóbbi bejegyzés is több mint egy éves. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és sok jó fagylaltozó nyílt a környéken, van összehasonlítási alap.
Megosztom
A mellékutcában -

Andreas Bistro Budapest

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hömpölyög a tömeg a Váci utcai turistacsapáson, a teraszokon egymás hegyén-hátán ülnek az emberek és eszik a magyarosch turistamenüt. Pedig csak pár lépést kellene tenni oldalra, hogy észrevegyék a rövidke mellékutca elején ezt a hangulatos kis éttermet. Hivatalosan bisztró, a bejáratnál hatalmas betűk hirdetik, hogy pizzéria, de apró betűkkel azért a vendéglő is ki van írva.
Megosztom
„Imádjuk a marháskodást” (idézet a tálcapapírról) -

Bamba Marha Burger - Október 6. utca Budapest

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Deák térit láttam meg először. Tetszett a neve, de különösebb figyelmet nem fordítottam rá. Nem tudtam, hogy egy hálózat része, míg el nem sétáltunk az Október 6. utcai üzlet előtt. A kirakott étlap szerint igen fantáziadús összeállításokat kínálnak, így aztán bementünk vacsorázni, négy felnőtt, két gyerek.
Megosztom
2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 27.
Felkapott, divatos hely, mióta egy értékelő oldalon kikiáltották a legjobb pesti olasz étteremnek. A külföldi vendég nem is keresgél tovább, rábízza magát a régebbi véleményekre, összehasonlítási alapja nincs. Ennek megfelelően mindig telt ház van, előzetes foglalás nélkül nem érdemes próbálkozni, főleg nagyobb társaságnak.
Megosztom
Újdonságok, meglepetések -

Fragola - Károly körút Budapest

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 27.
Jártam már itt régebben is, itt ettem először sós mogyoró fagyit. Azóta többször, több helyen is kóstoltam, de olyan finomat, mint itt, sehol sem találtam. Most csak mozi előtt ugrottunk be egy gombócra. Volt vagy húszféle jobbnál jobb, köztük hatféle diabetikus, hát ez a világ csodája.
Megosztom
2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Itt van a világ legjobb fagyija! - ütötte meg a fülemet egy boldog gyerekhang, amint gondolataimba merülve ballagtam az utcán. A kijelentést ugyan némi kétkedéssel fogadtam, de arra jó volt, hogy felkapjam a fejem, és jobban megnézzem azt a kis pavilont, ami előtt hetenként többször elmegyek.
Megosztom
A futószalag mellett -

Wasabi Extra Budapest

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 10.
A Wasabi running konstrukciót régóta ismerem látásból. Jópofa dolognak tartottam, de az árait látva úgy gondoltam, nem nekem való. Nem vagyok túlságosan nagyétkű, és nem fogok pukkadásig enni csak azért, mert "ki van fizetve". Jobban járok, ha egy-egy kedvemre való fogást rendelek valahol.
Megosztom
13 oldalon / 122 találat


TérképX