Útközben étterem értékelései

Értékelései
6
13
107
79
1
0
407

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Útközben értékeléseit!

Olvasd el Útközben étterem értékeléseit!

Útközben értékelései

Ahol egy favágó is jól lakik -

Fanyűvő Étterem Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 18.
A metrófelújítás pozitív hozadéka, hogy az ember végre meglátja, mi van a felszínen, mi minden alatt robog el egy alagútban nap mint nap. Mi is a pótlóbusz ablakából vettük észre pár hete a Fanyűvőt, amit a jópofa neve és a portál alapján kocsmának gondoltunk. Persze megkerestük a neten, és kiderült, hogy ez egy étterem. Ma sort kerítettünk a kipróbálására.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 14.
A friss értékeléseket olvasva csodálkoztam rá a Hanoi Xua-ra, s tűnődtem el hosszan azon, milyen apróságokon múlnak az életben a nagy dolgok. :-) Ez a hely ugyanis a kedvenc japán éttermünk szomszédságában van, csak épp egy másik utcán szoktunk elsétálni odáig. Kellő izgalomba jöttünk a felfedezéstől, és a főzés tervét elvetve rögtön el is határoztuk, hogy itt ebédelünk.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az első meglepetést a helyiség mérete jelentette. A neten láttam ugyanis, hogy igen élénk társasági élet folyik itt. Tematikus esteket, különféle programokat szerveznek, de minimum társasjátékozni lehet. Mi viszont egy csöpp bisztróba léptünk be, pár magas bárszék áll a hosszú, keskeny asztalok mellett.
Megosztom
2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. május 5.
A Marché bisztrókra is érvényes a mondás, hogy ha egyet láttál közülük, mindet láttad. De hát ezt elmondhatjuk bármelyik gyorséttermi hálózatról, első ránézésre egyformák az egységek, mégis ég és föld a különbség pl. a tisztaság vagy a személyzet viselkedése között.
Megosztom
Lenyűgöző fagylaltválaszték, szép sütemények -

Damniczki Budapest – Cukrász Manufaktúra Budapest

2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szomszéd utcában sztrapacskáztunk családilag, hogy hol, arról most nem áradozhatok, mert nemrég értékeltem őket. Szóval le kellett sétálni a kiadós ebédet, és így jutottunk el a Damniczkiig. A kedvemért választottuk ezt a sok környékbeli cukrászda közül, mert a fiam tudta, hogy itt cukormentes fagylaltot is árulnak. Volt is háromféle, de hogy mi, arra már nem emlékszem.
Megosztom
A megbízható középszer -

Yong Xing Kínai Gyorsbüfé Budapest

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 23.
Egy közeli, svédasztalos étteremből fordultunk ki étkezés nélkül, mert nem nyerte meg a bizalmunkat. Gyors megoldásként tértünk be ebbe a gyorsétterembe. A kis étkezde két helyiségből áll, az egyikben van a kiszolgálás, a másikban az asztalok. Ez jó megoldás, a sorban állók, nézelődők nem zavarják a már étkező vendégeket.
Megosztom
Valami rossz érzés -

Royal Campus Étterem Budapest

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Napok óta gondolkodom, megírjam-e egyáltalán. De végül is jártunk itt, és szereztünk benyomásokat, miért ne mesélném el. Egy, a postaládánkba dobott szórólapról értesültünk ennek az étteremnek a létezéséről. Svédasztalos rendszerben működik, egy óra hosszat lehet falatozni hétköznap délben 1590, hét végén 2790 Forintért.
Megosztom
Műfajok keveredése -

Teátrum Café & Bistro Budapest

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 17.
A Teátrum Café tulajdonképpen a Kálmán Imre Teátrum színházi büféje. De betérhet bárki, aki arra jár, a színházjegyet csak a nézőtérre lépés előtt kérik. Gyakorlatilag egy szokásos kávézó. Este. Napközben bisztró, még ebédmenüt is kínál. Én az esti formáját ismerem, ilyenkor már színházi büfének néz ki.
Megosztom
Cseh söröző -

KRTEK, a Csehu Budapest

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 15.
Kellemes színfolt a turistáktól hemzsegő környéken egy cseh söröző, hiszen a terepet az olasz és a távol-keleti éttermek uralják. A Krtek sem olyan bátor, hogy kizárólag cseh ételeket kínáljon, zömmel nemzetközi ételek szerepelnek az étlapon, még pizza is. :) A cseh jelleg inkább a sörök és röviditalok széles választékában érvényesül.
Megosztom
"Ez így gömbölyű" -

GomBRO'c Étterem Budapest

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 5.
A gombóc maga a csoda. A kis gömbökben bármit el lehet rejteni. Nem is értem, miért nem mozgatta meg eddig sem a háziasszonyok, sem a hivatásos szakácsok fantáziáját. Egy-két gyümölcs vagy lekvár, mint töltelék, meg a túrógombóc, amit legalább sósan is lehet enni, oszt' annyi. A GomBRO'c két fiatal tulajdonosa jobbnál jobb ötletekkel rukkol elő.
Megosztom
11 oldalon / 107 találat


TérképX