Útközben étterem értékelései

Értékelései
8
18
174
161
8
0
890

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Útközben értékeléseit!

Olvasd el Útközben étterem értékeléseit!

Útközben értékelései

Régi dicsőségünk... -

Kakukk Vendéglő Budapest

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
Kedves barátunk sokadik születésnapja alkalmából jöttünk össze. A helyszínt az ünnepelt javasolta, aki a közelben lakik, és rendszeresen megfordul itt. Különterem, egyetlen hosszú asztalnál tizenketten. Kicsit szűkös, de sok jó ember…
A terem hangulata értékelhetetlen, de a fő szempont a légkondi volt, ez mindent felülírt. A mi hangulatunk jó volt.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Útba esik jövet-menet a főutcán. Igen népszerű, mindig állnak előtte. A helyiek ismerik, a turisták hamar felfedezik maguknak. Saját készítésű, hagyományos receptek alapján sütött rétest árulnak, naponta 5-6 félét, zárásra el is fogy. A pavilon oldalában állópult, asztal, néhány ülőhely. Most legtöbben elvitelre vásárolnak, jó időben nyilván más a helyzet.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fogadó éttermét csak a reggelihez terített, svédasztalos formájában terveztük igénybe venni. Nem akartunk sokat időzni a házban, inkább kirándultunk volna. Egyik nap azonban visszakergetett az épületbe a hatalmas felhőszakadás. Így itt, a fedett teraszon került sor az elmaradhatatlan pisztrángevésre. Többféle módon készítik, kínálják menüben és különböző köretekkel.
Megosztom
Helyszíneltünk -

Helyszín Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 8.
A Helyszín az egyik az egymásba érő büfék, étkezdék, kajáldák közül, amik a Wesselényi utcában sorakoznak. Kényelmesen enni egyikben sem lehet, hiszen csak egy-két ülőhely fér el, de legalább közlekedni se lehet tőlük, mert legtöbbjük kitelepül az utcára. Ha nem is üldögél és eszeget sok ember a járókelők által lökdösve, tömény kipufogógázban, a keskeny járda felét akkor is elfoglalják az asztalok, székek.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 8.
Az étterem a hotel épületén kívül van, nagy terasz csalogatja a kirándulókat, a vendégkör nem csak a szállóvendégekből áll. A belső tér is tágas, itt ülünk le, mivel szakad az eső. Egy vaskályha mellett foglalunk helyet, ami csak dekoráció, de ebben a pocsék időben még ránézni is jól esik. A pincértől halljuk, hogy nagy csoportot várnak.
Megosztom
Mozi előtt, mozi után -

Gelateria Pichler Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 8. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vadonatúj fagylaltozó a Városház utca sarkán lévő ékszerbolt helyén. Még fúrtak-faragtak, rendezkedtek, mikor először benéztünk. Gyakran járunk a szomszédságában lévő lévő moziba, attól tartok, minden alkalommal elcsábulunk majd el egy hideg nyalatra. Modern, fiatalos berendezés és dekoráció, és ami igazán bizalomgerjesztő, a fagyik legtöbbjénél Damniczki logós kiírás.
Megosztom
Egy hangulatos resti -

Lokomotív Étterem Szilvásvárad

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 6. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az erdei vasút alsó végállomásánál lévő, tágas étterem. Kirándulás előtt, után szívesen időznek itt az utasok. Ügyes vendégcsalogató ötlet, hogy az aznapi, használt vonatjegy fejében 10 % kedvezményt adnak a számla összegéből. Ezt a lehetőséget nem tudtuk kihasználni, mert vonatozás előtt ültünk be egy gyors ebédre. A kiszolgálás … hogy is mondjam, mulatságos volt.
Megosztom
Ínyencfalatok a tengerből -

Shrimpy Street Food Bar Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hónapok óta szerepel a felkeresendők listáján, de valahogy mindig elmaradt. Talán mert a párom nem olyan herkentyű-rajongó, mint én (megeszi, ha nincs más…), és annyira kiesik a szokásos útvonalunkból, hogy nem lehet „véletlenül” betévedni, ha megéhezünk. A helyiségben mindössze két kétszemélyes asztalka és egy magasabb, hosszabb asztal van bárszékekkel.
Megosztom
Vendéglátásból elégtelen -

Feral Cafe Budapest

2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az akció szlogenje: „Állati jó kaják kisállatok között”. Tartalma 1 db Feral burger (szezámmaggal szórt, fekete buciban marhahús pogácsa, saláta, paradicsom, sajt, bacon) és egy adag friss kevert saláta. Ráadásként gyönyörködés az állatokban. Ez utóbbival nem is volt baj. Az állatok szépek, gondozottak, és láthatóan jól érzik magukat a tágas, ragyogóan tiszta helyükön.
Megosztom
2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 27.
Mámorító macaronok, szemet gyönyörködtető sütemények, jópofa elnevezések, változatos alapanyagokból készült fagylaltok. Csupa jó benyomás úgy első pillantásra. Kár, hogy a különlegesebb fagylaltokból nincs cukormentes, így aztán kérek egy gombócnyi epret. 65 Ft dekája, ki van írva. Meg az is, hogy várjuk meg a mérlegelést.
Megosztom
18 oldalon / 174 találat


TérképX