Útközben étterem értékelései

Értékelései
7
17
161
146
7
0
800

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Útközben értékeléseit!

Olvasd el Útközben étterem értékeléseit!

Útközben értékelései

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kávét akartunk inni délutáni séta közben, így hát a Kávézó feliratra ugrott a túloldalról a szemünk. Közelebb érve láttuk, hogy nem sokan kávéznak, inkább falatoznak a teraszon, melegszendvics, hamburger, tészta volt a legtöbb vendég előtt. A belső térben ültünk le, a helyiség tágas és szépen berendezett. Nagy volt a sürgés-forgás, úgy tűnt, a hely igen népszerű.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elismerésem a „hamburgéria” szó megalkotójának. Beírtam a Google-ba, és nem találtam belőle többet, csak a ceglédit. Védessék le gyorsan! :)

Kellemes étterem a város közepén, minden látnivalóhoz közel. A berendezés és a dekoráció „vadnyugati”, már ahogy azt az erről szóló filmek és könyvek ábrázolják.
Megosztom
A Márton utca sarkán -

Kínai Büfé - Üllői út Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 13.
Egy másik, már kipróbált étkezdébe akartunk menni a Természettudományi Múzeumból jövet, de a zebra pont ide vezetett. :)
Névtelen és jellegtelen. A szokásosnál nagyobb helyiség, inkább iskolai menza, mint étterem hangulatú, talán a magasan csempézett falak miatt. Példás tisztaság. Jelképes díszítés, magyar zászló, néhány kép a falon.
Megosztom
Az Év Levese és a félkilós Burrito -

Mucho Burrito - WestEnd City Center Budapest

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedvezményes, kétszemélyes menüt vásároltunk: tortilla leves, tetszés szerint összeállított Burrito, macaron és dobozos üdítő volt az ajánlatban. Mivel ismerjük a befogadóképességünket, úgy terveztük, hogy helyben megesszük a levest, az egyik burritot elfelezzük, a másikat hazavisszük. Kezdjük a levessel.
Megosztom
2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csinos kis kávézó a Bazilika közelében. A kirakatban mérik a fagylaltot, 330 Ft egy adag, tizenhatféléből kettő cukormentes. Mogyorót kérek, nagyon jó ízű, és tele van durvára darált mogyoróval. Jó idő lévén a vendégek többsége a teraszon ül, bent nincsenek sokan. A süteményes vitrinben „modern” tortaszeletek, pl.
Megosztom
Meglepően finom falatok -

Ring Café & Gourmet Burger Bar Budapest

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 13.
Kellemes hely az Andrássy úton, az Oktogon közelében. Jó étlappal, a környéken megszokott árfekvéssel. Ebédidőben járunk, a hangulat családias, úgy tűnik, sok a törzsvendég. Tatárbifszteket eszem vajas pirítóssal, zöldségekkel. Nagyon jól van fűszerezve. A párom egy csudajó összeállítású hamburgert választ. A buci házi sütésű, vagy legalábbis nem a megszokott pékáru, kicsit rusztikusabb.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 13.
A weblapjuk szerint 17, a szalvéta szerint 15 éve működik ezen a helyen és néven. :) Időközben hálózattá fejlődött, két másik étterem is viseli ezt a nevet. Régebben többször is jártunk itt. Úgy látom, a vendégsereg főleg pizzát rendel, persze a név is ezt sugallja, főleg az jön be, aki pizzát akar enni, pedig más olasz ételeket is vannak az étlapon.
Megosztom
Névtelenségbe burkolózva -

Sugar Free Monkey Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. április 13.
Sokszor elmentem előtte, de sosem figyeltem fel rá. Talán a mellette működő remek fagylaltozó vonta el a figyelmemet. Most is a bőséges fagyikínálatra figyelek fel, mert hogy inkább fagyis vagyok, mint sütis. Elolvasom a dús feliratot az utolsó betűig, de a cukrászda nevét nem látom sehol. A nyugtán aztán ott egy név, valamint egy péceli és egy Kálvin téri cím, amin elindulhatok.
Megosztom
Tökéletes -

Buda Gourmet Budapest

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 13.
Az Országos Étterem Hét fővárosi résztvevői közül idén kategóriájában ezüstérmes lett a Buda Gourmet Bistro. A győztesek „extra hetére” választottuk ki a fantáziadús, érdekes fogásokból álló menüajánlatot. Először jártunk itt. Maga a helyiség a neten látott képeken nem nagyon tetszett, egy nagy hodálynak tűnt. A valóságban sokkal szebb és hangulatosabb.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 13.
A Dining City Országos Étterem Héten általában olyan éttermet választunk, ahol még nem jártunk. Most a Grey Goose mellett döntöttünk, az élmény vegyes volt. Francia hallevest ettem, többféle kagylóval hallal és rákkal, tartalmas volt és jóízű. Kifogástalan volt a kacsamell is, a zellerből, cukkiniből és gombából álló grillezett zöldségágy pedig egyenesen pompás.
Megosztom
17 oldalon / 161 találat


TérképX