Útközben étterem értékelései

Értékelései
8
21
187
184
12
0
998

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Útközben értékeléseit!

Olvasd el Útközben étterem értékeléseit!

Útközben értékelései

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 4.
Csak egy kis szusizásra ültünk be a Király utca sarkán lévő egységbe. Az Október 6. utcai „nagy testvérnél” már többször jártunk, ezt is ki akartuk próbálni. Ez az üzlet sokkal kisebb, meghittebb és barátságosabb, tetszik. Asztalt foglalni csak a weblapjukon keresztül lehet. A mi foglalásunkat nem találják.
Megosztom
Raklapok, puha párnák -

Beefstro Burger Budapest

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 4.
Modern, fiatalos, raklapokból kialakított berendezés. Meglepően kényelmes ülés esik a székeken. Kedvezményes kuponnal mentem, különleges pulled pork szendvics kovászos uborkával és káposztasalátával állt az ajánlatban. Káposztasaláta helyett egy kanálnyi tejfölös uborkát kaptam, ami mellé egy párszavas magyarázat vagy elnézést kérés illett volna.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 2.
Kedvezményes kuponnal kerestük fel az éttermet, az ajánlat konkrét összeállításra szólt. Pécsi Sör bőségtál: BBQ oldalas, sörkolbász, szezámmagos csirkemell falatok, cigánypecsenye, héjában sült burgonya, párolt rizs. Sör nem járt hozzá, talán hogy tetszés szerint válogassunk, kóstolgathassuk a gyár termékeit.
Megosztom
Olasz temperamentum -

Caffè GianMario Budapest

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hangulatos, igazi olasz étterem az Arany János utcai metrómegállóval szemben. Vidám olasz fickók működtetik. Sokat és hangosan beszélgetnek egymással, miközben az egyik a nyitott ablakú konyhában dolgozik, a másik a vendégtérben nyüzsög. Megvan a filmekből ismert harsány, olaszos alaphangulat. A dekoráció is „olaszos”, képek, mezek, feliratok, mindenféle tárgyak.
Megosztom
Egy remek cukrászda -

Kelemen Cukrászda Nagykáta

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 18. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A strandról hazafelé megálltunk az út szélén egy fagyira. Kincset találtunk. A tágas, tiszta, barátságos helyiség békebeli, szép berendezése bárhol megállná a helyét. Ragyogó vitrinek, szép polcok, tonettszékek és fogasok, jól esik körülnézni. És ez csak a külcsín. A fagylaltos pult lenyűgöző, cukormentes változat is van bőven.
Megosztom
Helyezkedni tudni kell -

Trójai Faló Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Jókor, jó helyen nyílt meg, az egykori pénzverdei ékszerbolt helyén. A metrópótló buszoknak hála nagy tömegek veszik észre. Ha csak a metrófelújítás idején megy a bolt, már megérte. Szeretjük a török konyhát, leszállunk a buszról. Kár volt. Az ilyen helyen megszokott ételeknek, a sokféle padlizsános, zöldséges, borjúhúsos ragunak, joghurtos salátáknak, keleti édességeknek nyomát sem találjuk.
Megosztom
Se olíva, se szusi -

Olive Gyorsétterem Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évek óta működő ázsiai étkezde az Astoriánál. Bár az Itt jártamon reálisan gyorsétteremként szerepel, ők Sushi Restaurantnak titulálják magukat. Ami pont annyira jellemző a helyre, mint a mediterrán konyhát sejtető olíva. Szusi csak előre csomagolt, tálcás kiszerelésben kapható, azt biztosan nem vennék itt. Nem értem, miért ragaszkodnak ahhoz, hogy szerepeljen a cégtáblán.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A KöKi ételudvarában rendszerint lehorgonyzom az ázsiai részlegnél, most egy magyarosat is kipróbáltam. Egy szép nagy szelet Mátrai borzaska nyerte el a tetszésemet nézelődés közben. Nem voltam nagyon éhes, így csak az egyszerű változatát kértem, sajt és tejföl nélkül, és egy kis adag káposztasalátát.
Megosztom
Bármit kérhetsz a hosszú étlapról -

Vendéglő a Három Tölgyfához Tatabánya

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kellemes tér, igényesen, de nem hivalkodóan berendezve. Az asztalokon élő virág, a falakon elismerő oklevelek. 2 óra után érkezünk, meglep, hogy a déli csúcsidő elmúltával is milyen sok a vendég. Jönnek folyamatosan, a véletlenül elcsípett beszélgetésekből úgy tűnik, visszatérő vendégek. Látszik, hogy népszerű a hely. Az első benyomásom az étlapról, hogy túl hosszú.
Megosztom
Kedves hely, kedves kiszolgálás -

Senbazuru Bistro Budapest

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezen a címen működött hajdan a Szusigyár, majd lett belőle Nori Sushi Bar, azt hittük, újabb névváltoztatással állunk szemben. De nem, az ismert keskeny üzlethelyiség bezárva, és mellette nyílt nemrég egy kellemes hangulatú bisztró. Az étterembe lépve virágzó cseresznyefa fogad, a plafonról pedig ötszáz papír darumadár lóg. (Nem számoltuk, megkérdeztük.
Megosztom
19 oldalon / 187 találat


TérképX