Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hatalmas nászúti csalódásunk

Mesés Shiraz Hotel EgerszalókMesés Shiraz Hotel Egerszalók a térképen

Szörnyű 2016. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. március 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sokáig tervezgetett nászutunkat szerettük volna egy kellemes nyugodt környezetben eltölteni, de hatalmasat kellett csalódnunk. Két éjszakát töltöttünk ott és nagy megdöbbenésünkre az egyetlen teljes napunkon a wellness részleg ZÁRVA volt (amiért mentünk, ez lett volna a pihenésünk lényege, hisz vacsorázni máshol is tudunk), a kiírás annyit közölt velünk, amikor köntösben lementünk, hogy a mai napon zárva van a wellness, megértésüket kérjük.... de ezt sem a portán sem a wellness recepcióján nem közölték előtte velünk. Reklamáció után, azt az információt kaptuk, hogy Eger másik végén lévő wellness szállodájukban fürödhetünk, ha gondoljuk. Tehát az egyetlen nyugodt napunkon kénytelenek voltunk kocsiba ülni, ennyi erővel maradhattunk volna otthon is és onnan elmehettünk volna egy strandra. Semmilyen kompenzációs hajlamot nem tapasztaltunk a személyzettől, akik csak annyit közöltek, ha mégegyszer kifizetünk több napos wellnesst, akkor hajlandóak lesznek plusz fél nappal meghosszabbítani azt. Ennyi pénzért és egy több csillagos szállodától többet vártunk. Arrogánsnak és inkorrektnek tartjuk! Így az egész út rossz élményé vált, nagyot csalódtunk bennük és SENKINEK NEM AJÁNLJUK, mert az ár érték arány köszönő viszonyban sincs egymással!!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:
Elhelyezkedés:Átlagos

Mesés Shiraz Hotel további értékelései

2023.09.26a párjával
Kiváló
Gyönyörű hotel, kedves személyzeti, finom ételek, meghitt, varázslatos hangulat, szuper wellness részleg! Csupa pozitív, biztosan visszatérünk! A környéken rengeteg csodaszépek látnivaló!
2023.09.25a párjával
Kiváló
A hely külsejében,tisztaságában kifogástalan.Ételek minősége is szuper volt.Személyzet is kedves. Wellnes rész NEKÜNK hüvös volt,de jól éreztük magunkat.
2023.09.01a párjával
Kelti hangulatú szálloda, kedves személyzettel.Keleties wellness részleg sokféle szauna kabinnal.Finom választékos ételek, reggeli és vacsora.Kényelmes matrac, tiszta igényes szoba.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.01-ig
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók
22.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval