Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az újraálmodott Aladdin

Mesés Shiraz Hotel EgerszalókMesés Shiraz Hotel Egerszalók a térképen

Kiváló 2016. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A történet 2016 február 28.-án kezdődött. Párommal felpattantunk a varázslatos repülő szőnyegre, mely egy titokzatos, meseszép arab birodalom repített minket. A Csodák Barlangjában rátaláltunk a kissé ütött kopott lámpásra, amit megdörzsölve rengeteg Dzsini állt rendelkezésünkre. Mindegyik másért volt felelős, így hiányt semmiben nem szenvedtünk. Elvarázsolt programokban volt részünk. Az ételek, italok beleillettek ebbe a mesés környezetbe, volt minden, mi szem-szájnak ingere. Pihenésünk legvarázslatosabb állomása az Arab Fürdőház volt. A lélegzetelállító látvány mellett, itt igazán kiengedhettük a gőzt. Extra szolgáltatásként igénybe vettük a Páros Massai fürdőt, ahol a külvilág teljes kizárásra került. Ellazulásunkat rózsaillat, masszázsolajak és tea segítette elő. A mesenap lezárásaként sajtot kóstoltunk, vízipipázunk és finom koktélokat ittunk, mindezt kellemes zongoraszó kíséretében. A történet vége most szomorúan végződik, hisz Aladdinnak és Jázmin hercegnőnek vissza kellett térni a színes hétvégéből a szürke hétköznapokba, de remélik, hogy a szőnyeg újra eljön értük és elrepíti őket Meseországba.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (4)
Mesés Shiraz Hotel Egerszalók - WellnessMesés Shiraz Hotel Egerszalók - SzobákMesés Shiraz Hotel Egerszalók - SzobákMesés Shiraz Hotel Egerszalók - Belső

Mesés Shiraz Hotel további értékelései

2023.09.26a párjával
Kiváló
Gyönyörű hotel, kedves személyzeti, finom ételek, meghitt, varázslatos hangulat, szuper wellness részleg! Csupa pozitív, biztosan visszatérünk! A környéken rengeteg csodaszépek látnivaló!
2023.09.25a párjával
Kiváló
A hely külsejében,tisztaságában kifogástalan.Ételek minősége is szuper volt.Személyzet is kedves. Wellnes rész NEKÜNK hüvös volt,de jól éreztük magunkat.
2023.09.01a párjával
Kelti hangulatú szálloda, kedves személyzettel.Keleties wellness részleg sokféle szauna kabinnal.Finom választékos ételek, reggeli és vacsora.Kényelmes matrac, tiszta igényes szoba.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.12.21-ig
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók
22.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval