Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy tökéletesen romantikus nászút helyszíne

Mesés Shiraz Hotel EgerszalókMesés Shiraz Hotel Egerszalók a térképen

Kiváló 2016. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
10. házassági évfordulónkra szántam meglepetésként ezt a gyönyörű hosszú hétvégét a férjemnek. Célunk a pihenés, relaxáció mellett az volt, amit a munka és a gyerekek mellett sok éve nem tehettünk meg, teljes mértékben egymásra figyelni. Őszintén mondom, hogy ennél a szállodánál ehhez jobb helyszínt nem is találhattunk volna. Annyira elvarázsolja a gondolatainkat ez a mesés, minden részletre kiterjedő 1001 éjszakás hangulat, hogy lehetetlen nem kikapcsolódni. :)
A szobák kialakítása, hangulatvilágításai, a medencék rengeteg élményeleme, a sok szauna és gőzfürdő (mind más, ahol mindenki talál neki tetszőt), a kinti tengerparti hangulat (bár a medence szélén, kényelmes napozóágyakkal, külön kis pihenőszigetekkel). Minden, ide sorolva még a személyzet kedvességét, a hatalmas étel és ital kínálatot, minden a vendég maximális feltöltődését és kényelmét szolgálja. Csak gratulálni tudok annak, aki ezt az egészen egyedülálló hangulatot megálmodta és megvalósította. Külön érdem, hogy nemcsak a párok, de a családdal érkezők is megtalálhatnak minden szolgáltatást, ami könnyebbé és szebbé teheti nyaralásukat (gyerekmedencék, gyerekbarát és külön menü illetve felszerelések gyerekeknek, tágas szobák és programok, játszószobák, moziterem az apróságoknak is, amely a bár mellett közvetlen rálátást biztosít a csemetékre, így amíg ők játszanak, a szülők is kikapcsolódhatnak). Csodásak a vízipipa szeánszok, finom aromákkal, a zenés hangulat, a sajtkóstolás és a masszázsunk is profi volt, nem beszélve a kettesben tölthető romantikus, pezsgős, rózsaszirmos fürdőnkről.
A fentieken kívül külön kiemelném, ami számunkra pozitívan szokatlan volt a többi, hasonló kategóriás szállodához képest: az egyik a reggelihez felkínált pezsgőválaszték (gyerekpezsgő is!), illetve az, hogy mivel első éjszaka sajnos lemaradtunk a vacsoráról, voltak olyan kedvesek és készültek nekünk egy laktató hidegtál-bekészítéssel a szobánkban. Mindezek felár nélkül...
Tényleg el lettünk varázsolva és méltó módon ünnepelhettük 10. évfordulós "nászutunkat" Egerszalókon!!! Az egyetlen rossz dolog az egészben csupán annyi, hogy nagyon nehéz az út után visszarázódni a héztköznapokba...
Nagyon köszönünk mindent! :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

Mesés Shiraz Hotel további értékelései

2023.09.26a párjával
Kiváló
Gyönyörű hotel, kedves személyzeti, finom ételek, meghitt, varázslatos hangulat, szuper wellness részleg! Csupa pozitív, biztosan visszatérünk! A környéken rengeteg csodaszépek látnivaló!
2023.09.25a párjával
Kiváló
A hely külsejében,tisztaságában kifogástalan.Ételek minősége is szuper volt.Személyzet is kedves. Wellnes rész NEKÜNK hüvös volt,de jól éreztük magunkat.
2023.09.01a párjával
Kelti hangulatú szálloda, kedves személyzettel.Keleties wellness részleg sokféle szauna kabinnal.Finom választékos ételek, reggeli és vacsora.Kényelmes matrac, tiszta igényes szoba.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.12.21-ig
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók
22.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval