Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kipróbáltuk

Mesés Shiraz Hotel EgerszalókMesés Shiraz Hotel Egerszalók a térképen

2019. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. január 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Január első napjaiban jártunk a Shirazban, meghosszabbítandó az Ünnepek miatti szabadságot. A szoba megfelelő volt, tisztaság rendben. Mind a reggeli, mind a vacsora választékát ki kell emelnem, érdemes félpanziót fizetni. Minden ízletes, a széleskörű választék arra inspirált, hogy eddig nem preferált ételeket is megkóstoljak. A pincérek kedvesek, segítőkészek voltak.
A wellness részleg némileg csalódás volt. A vendégek számához képest kicsi területen egy-egy medence. A stílus hangulatos, rattan hatású kerek ágyakkal, melyen két személy kényelmesen el tud heverészni. Viszont sajnos ezek száma is alul van tervezve a vendégek számához képest, nem mindig jutott ilyen ágy. A szaunavilág és a hammam tetszett, mindig be tudtunk úgy ülni/feküdni valahová, hogy ne kelljen nyomorogni. Részt vettünk hammam szeánszon is, szimpatikus volt a srác, aki tartotta, örülök, hogy nem hagytuk ki. Masszázsra sajnos nem tudtunk bejelentkezni. Pedig szinte rögtön ezzel kezdtünk érkezés után, de már csak a kicsekkolásunk napjának délutánjára lett volna hely. Ezt annyira nem bánom, mert magasnak találtam az árakat.
Az esti program kicsit lagymatag volt, illetve attól függ, mire van szüksége az embernek. Ez olyan hely, ahol nem szabad pörgő éjszakai programra és pezsgésre számítani. Leülsz a bárba, vízipipázol, iszol egy pohár bort és hallgatod az élő vagy dj által szolgáltatott zenét. A zene 11-kor véget ér, utána lecsendesül a hotel, szerintem mi voltunk az utolsók, akik éjfél után kiosontunk a külön teremből, ahol biliárdozni és xboxozni lehet.
2 éjszakát töltöttünk a hotelben, még egyet, kettőt ellettem volna, pihenéssel, relaxálással, szundikkal. Szerintem ez a hotel pároknak megfelelő, elbújni pár napra a világ szeme elől.
Mi alapvetően kellemesen töltöttük el itt a napokat, de vissza nem vágyok, kipróbáltuk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Mesés Shiraz Hotel további értékelései

2023.09.26a párjával
Kiváló
Gyönyörű hotel, kedves személyzeti, finom ételek, meghitt, varázslatos hangulat, szuper wellness részleg! Csupa pozitív, biztosan visszatérünk! A környéken rengeteg csodaszépek látnivaló!
2023.09.25a párjával
Kiváló
A hely külsejében,tisztaságában kifogástalan.Ételek minősége is szuper volt.Személyzet is kedves. Wellnes rész NEKÜNK hüvös volt,de jól éreztük magunkat.
2023.09.01a párjával
Kelti hangulatú szálloda, kedves személyzettel.Keleties wellness részleg sokféle szauna kabinnal.Finom választékos ételek, reggeli és vacsora.Kényelmes matrac, tiszta igényes szoba.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.01-ig
Kék Laguna Wellness Apartmanok Egerszalók
22.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval