Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Még egy kis apróság a sódombi élményhez

Hunguest Saliris EgerszalókHunguest Saliris Egerszalók a térképen

Kiváló 2015. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Újdonsült kolléganőm egy beszélgetés alkalmával elmesélte, hogy ők évek óta minden évben pár napot az egerszalóki Saliris Hotelben töltenek és nem is hajlandók máshová menni, mert teljes mértékben meg vannak elégedve a szállodával és szolgáltatásaival.
Bevallom kissé furcsállottam, hogy egy fiatal házaspár, hogy gondolkodhat úgy, mint idős holland ismerőseink, akik évek óta ugyanabba az apartmanba járnak nyaralni a Balatonon és persze nem egy hosszú hétvégét, hanem egy hónapot töltenek ott, mégsem unják.
20. házassági évfordulónkra hát meg is született az ötlet, mivel lepem meg férjemet és főleg magamat. Befizettem egy 2 éjszakás csomagra félpanzióval, had örüljön kedvesem, hogy végre nem az én főztömet kénytelen enni és vacsora után még lubickolhat is egyet a színes fényárban úszó Sódomb aljában. Ráadásul még 20 év után is fittnek és fiatalnak érezheti magát a korán reggel már nyitva tartó fitneszterem kipróbálásával.
A fürdőrészt volt alkalmunk már néhányszor kipróbálni. Tudtam, hogy a széles fürdőválasztékban nem fogok csalódni és végre lesz idő a Szaunavilágot is megismerni.
A szobánk egy standard szoba volt mindenféle felár nélkül. Gondoltam a Sódombot úgysem a szobából, hanem a pezsgőfürdős medencéből fogjuk csodálni. A szállodai erkély viszont roppant különleges módon úgy volt kialakítva, hogy szomszédokat se nem láttunk se nem hallottunk. Ezt a zavartalan pihenést a jól szigetelt szobában is tapasztalhattuk, ahová semmilyen külső zaj nem szűrődött be. Próbáltam hibákat keresni a fürdőszobában, de inkább csak lakberendezési ötleteket fedezhettem föl az átlagosnak nem mondható kialakításon, amit a helyiségek kellemes megvilágítása még tovább fokozott.
A svédasztalos ellátás tényleg minden igényt kielégített, ami egy reggelinél vagy vacsoránál felmerülhet. Folyamatosan olyan érzésünk volt, hogy a lehető legjobbkor érkeztünk, mert minden fel volt töltve és pont akkor valami nagyon különlegeset készített a szakács. Pedig nem, mert másnap újabb finomságok fogadtak.
Ha a bőséges és ízletes vacsora vagy reggeli után mégis megkívántunk egy kávét vagy egy teát a szobában ejtőzés közben, az ott elhelyezett vízforraló és a bekészített instant kávé, tea eme igényünket is kielégítette.
Egy apróságot azonban egy kissé hiányoltam. Annak ellenére, hogy ajánlatkéréskor a megjegyzés rovatban jeleztem, hogy a foglalás meglepetés lesz 20. házassági évfordulónkra, például egy üdvözlő kártya jókívánsággal jól esett volna, ha már a páromnak a meglepetéstől semmi sem jutott eszébe…
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hunguest Saliris további értékelései

2024.04.10a párjával
Átlagos
A fürdőszoba kialakítása elég gyenge. A víz meg áll a zuhanyzó ajtajában mivel a padló rossz felé lejt. Az ágy matraca kifejezetten rossz minőségű, puha! A párna nagyon nagy vagy kicsi a kisebbik. A világítás a fürdőben rosszul van kitalálva!! A mosdó kagyló mélysége nagyon nagy. Távol van a...
2024.04.08a párjával
Kitünő a szálloda és a személyzet munkája. A konyha átlagon felüli , az ételek ízletesek, bő a választék és a személyzet nagyon készséges. A szállásnak vannak negatívumai is ami az összképet beárnyékolja. 1. A szobában nincs semmilyen szárítási lehetőség a fürdőruhák és a köntösök számára, így...
2024.04.02a párjával
A szaunavilág külön térítés mellett vehető csak igénybe, ez nem túl vendégbarát. Nem jól szabályozható a szobai klíma. Folyosókon meleg és állott volt a levegő. A tévén több csatorna, és egy külső adathordozó csatlakozása jó lett volna. A személyzet barátságos, segítőkész. Az ételek finomak...

A Hunguest Saliris legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár (1 éjtől)
Napi ár (1 éjtől)
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók - Sómágia ajánlat (min. 2 éj)
Sómágia ajánlat
156.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval