2018. májusban, a párjával járt itt

Értékelt: 2018. június 6. -
1 látogató hasznosnak vélte
A szálloda épülete nagyon impozáns, domboldalon áll (lehet, hogy a természetet egy kicsit elcsúfítja) pazar kilátással a sódombokra. Legalábbis a superior plus szobákból. Egyszerű a szobák berendezése, de praktikus, tágas, nagy terasz, sok hely van a pakolásra.
Itt sem tetszett, hogy a mosdó egy légtér a szobával, mert korábban kelek, mint a párom, és a mosakodás, borotválkozás, fogmosás biztos felébresztette volna, de mostanában úgy látszik ez az építészeti divat, ilyen volt a más hotelben [moderálva - a szerk. ] is. A fürdő terület hatalmas, belső és külső medencék mind tökéletesek, élmény elemek folyamatosan működtek zárásig. Egy hétig is ellettünk volna itt. Az étkezések nagy választékkal, finom ételekkel nem hagy kívánnivalót, szinte tökéletes. De itt van a hiányosság, amiért nem értékeltem kiválóra. A sajtkínálat, amire kényes vagyok, nagyon szegényes volt. Két fajta szeletelt sajt, trappista és ementáli, semmi lágy sajt, még egy szerencsétlen hazai Mackó kocka sajt sem. Szerintem, ha ezen változtatnak, akkor csúcson lesznek. A személyzet nagyon kedves, mindenben segítenek, mosolygósak. de a fürdő mindent visz, nem lehet megunni, igaz sok lépcső vezet le és fel, de ennyi mozgás nem árt. A sódombok látványa pedig csodálatos. ja, és a legfontosabb, nagyon kényelmesek voltak az ágyak.
Személyzet: |
Tisztaság: |
Ár / érték arány: |
Kényelem (szoba): |
Szolgáltatások: |
Étkezés: |
Elhelyezkedés: |
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni Mufti felhasználót?
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.