Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemes kikapcsolódás a sódomb mellett

Hunguest Saliris EgerszalókHunguest Saliris Egerszalók a térképen

Kiváló 2013. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
4 napot töltöttünk a szállodában. Nagyon szép környezetben van, gyönyörű a sódomb, főleg este kivilágítva, egyedülálló szépségű.
A fürdőben mindenki talál kedvére való medencét, amelyek szép tiszták.
Az ételek választéka kicsi, reggelire minden alkalommal ugyanaz a választék volt. A vacsorák ételkínálata is szegényes volt. Nem volt mindennap kedvünkre való étel.
Érkezéskor a recepciós a reggeli és vacsora időpontján kívül semmilyen tájékoztatást nem adott. Gondoltuk, majd a szobában lesz leírás, hogy mi hol található, milyen lehetőségek vannak, de csak a Tv-n volt egy kevés tájékoztató. Más szállodákban van egy prospektus ami tartalmazza a szálloda szolgáltatásait, a házirendet, stb.
A WC üvegajtaja eléggé szokatlan. Nem is az üveggel van a baj, hanem azzal, hogy csak behajtani lehet, körbe nyitott az egész, így a lég- és zajmentes zárás lehetetlen.
A fürdőbe igaz, hogy elég hosszú lépcső vezet, ami kissé balesetveszélyes is, nagyon oda kell figyelni. De aki nem tud lépcsőn közlekedni, lehetősége van lifttel is lemenni, ami az öltözőn keresztül vezet ki a fürdőtérbe. Mi is ezt vettük igénybe, mivel volt a családunkban egy terhes kismama is.
Hiányoltuk a wifit a szobából, csak a recepción lehetett wifivel internetezni. Szerencsére kábelt vittünk, így laptoppal a szobában tudtuk az internetet használni.
A parkolás is eléggé kényelmetlen, a drága szobaárak mellett még 1500 Ft lett volna naponta. Így mi is az úton lefele a lejtőn álltunk, az autó kerekeit kövekkel ékeltük ki. Egy ilyen színvonalas, drága szállodában meg kellene oldani mindenki számára az ingyenes parkolást.
Mindezek ellenére kellemes 3 éjszakát töltöttünk el, amit a szép környezetnek és a csodás wellness részlegnek köszönhetünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (28)
Hunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - VendéglátásHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - SzobákHunguest Saliris Egerszalók - Külső képHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - WellnessHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kertHunguest Saliris Egerszalók - KörnyékHunguest Saliris Egerszalók - Medence/kert

Hunguest Saliris további értékelései

2024.04.10a párjával
Átlagos
A fürdőszoba kialakítása elég gyenge. A víz meg áll a zuhanyzó ajtajában mivel a padló rossz felé lejt. Az ágy matraca kifejezetten rossz minőségű, puha! A párna nagyon nagy vagy kicsi a kisebbik. A világítás a fürdőben rosszul van kitalálva!! A mosdó kagyló mélysége nagyon nagy. Távol van a...
2024.04.08a párjával
Kitünő a szálloda és a személyzet munkája. A konyha átlagon felüli , az ételek ízletesek, bő a választék és a személyzet nagyon készséges. A szállásnak vannak negatívumai is ami az összképet beárnyékolja. 1. A szobában nincs semmilyen szárítási lehetőség a fürdőruhák és a köntösök számára, így...
2024.04.02a párjával
A szaunavilág külön térítés mellett vehető csak igénybe, ez nem túl vendégbarát. Nem jól szabályozható a szobai klíma. Folyosókon meleg és állott volt a levegő. A tévén több csatorna, és egy külső adathordozó csatlakozása jó lett volna. A személyzet barátságos, segítőkész. Az ételek finomak...

A Hunguest Saliris legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár (1 éjtől)
Napi ár (1 éjtől)
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók - Szerelmes szívek (min. 2 éj)
Szerelmes szívek
136.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval