2024. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. május 10.Nem ajánlom a helyet másoknak!
A recepciós kollegák kivalóak, kedvesek, szolgálatkészek.
A szoba terasza elött talalható rész ápolatlan méhlegelö, egy gazos terület. Nem ezt várnánk egy ilyen hotelben.
A WC tisztasaga kívánnivalót hagyott maga után, a vízköves mosdócsap sem volt gusztusos. Az egyszeri “takarítás” a szemetes ürítéséből állt, a vizes helyiségeket fel sem mosták.
Az étkek finomak voltak, de más Hungest hotelben nagyobb választékkal találkoztunk és tágasabb, kényelmesebb étteremmel.
A felszolgálással nem volt semmi gond.
Nekünk nagyon hiányzott, hogy nem volt egy úszómedence, de ez mondjuk egyéni probléma.
A liftek müködése ill. nem müködése jelentős bosszúságot okozott. A lábam miatt nehezen tudok lépcsőzni, nevetséges, hogy a szobából nagy nehezen, egy labirintusnak tűnő épületben három lifttel lehet eljutni a medencékhez.
Kedvezményes árat fizettünk, de azt hittük, h ez az előszezon miatt van, nem pedig a gyenge, igénytelen ( tisztaság, lift, wellnes részleg) szolgáltatasok miatt.
Javasolnánk még, h ha lehet szereljenek fel több órát, hogy a kül- és beltéri medencék több pontjáról meg lehessen nézni, mennyi az idő.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Hunguest Saliris további értékelései
2025.09.03a párjával
![]()
A szálloda belülről nagyon tágas, kellemes hangulatú színekkel rendelkezik. Tetszett, hogy több lift is van, így nem kellett egymásra várni. A szobák tiszták, a takarítás egyáltalán nem zavarta meg a pihenésünket. Szép tiszta volt minden. Az étterem is rendkívül nagy, az ételek pedig szuper...
2025.09.01gyerekekkel
![]()
Ahhoz képest,hogy Hunguest hotel tele volt parlagfűvel. Mivel allergiás vagyok, ez megkeserítette az ott létemet. Azonkívül a medencéktől nem messze voltak kövek rozsdás vassal, ami igencsak balesetveszélyes. Az étteremben az egyik pincér elég bunkón válaszolt a kérdésemre, hogy a birkapörkölthöz...
2025.08.31egyedül
![]()
A szoba erkélyes volt ugyan, de csak kőfalat láttuk amikor bent tartózkodtunk. A látvány a másik oldalon volt de arról lemaradtuunk, pedig 1,5 hónappal előbb foglaltam szobát, figyelembe lehetett volna venni. A 7-ik emeleti szoba az nagyon jó volt, mivel közvetlen a szabadtérre lehetett...
A Hunguest Saliris legnépszerűbb csomagjai
Szerelmes szívek
Sómágia ajánlat
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Flóra Eger
90.100 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval