Szovjet hősi temető Ercsi

100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Mártoni Csárda Szigetszentmárton - Napi árak reggelivel
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!

Szovjet hősi temető Ercsi vélemények

1919
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3218 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65417 feltöltött kép
Átlagos 2025. december 9.egyedül járt itt
A szovjet katonai temetőt a térképen néztem ki magamnak, aztán mégsem én mentem csak úgy oda, hanem az a kedves idős tanár is velem jött, aki az Eötvös múzeumot mutatta meg. De tényleg, nincs messze egymástól a két hely, rövid séta. Addig beszélgettünk. Ez egy kissé elhanyagolt emlékmű, meg a temető is, kicsit gondozatlan benyomást kelt, valahol a gazos vidék végén.
Szovjet hősi temető Ercsi - EgyébSzovjet hősi temető Ercsi - EgyébSzovjet hősi temető Ercsi - EgyébSzovjet hősi temető Ercsi - EgyébSzovjet hősi temető Ercsi - EgyébSzovjet hősi temető Ercsi - EgyébSzovjet hősi temető Ercsi - EgyébSzovjet hősi temető Ercsi - EgyébSzovjet hősi temető Ercsi - Külső képSzovjet hősi temető Ercsi - Külső kép
Még több kép (7 db) >>