Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kedvező áron korrekt távol keleti ételek

Arany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill & Wok Étterem ÉrdArany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill & Wok Étterem Érd a térképen

2015. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. július 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A nemrégiben Érden jártam a gyermekekkel, elsősorban azért, hogy a Pataki cukrászdát együtt fedezzük fel. Előre vettük a végét, megettük a desszertet s utána néztük, hogy hol lehetne enni valami komolyat. Az Arany Főnix kínálata magát.
Igen kedvező ebédmenüik vannak, kértem egyet hármunknak, bőven jóllaktunk vele, volt benne sushi (kaptunk volna lazacosat, de a nagyobbik fiam ragaszkodott az uborkáshoz), tavaszi tekercs, tengeri gyümölcsös kukoricaleves, sült hal kínai spagettivel és sült banán. Épp akkor emeltek árat, de nekünk még az utcán hirdetett kedvezőbb árat számolták 1688 forintot ital és jatt nélkül. Ez a menüsor most azt hiszem 2400 forint, de az is megéri. A korlátlan fogyasztás is kedvező áru.
A kiszolgálás kedves, a beltér giccsbe hajló, de szerethető. A kölkök élvezték, hogy aranyhalak szomszédságában ehetnek, az akvárium mellett.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (8)
Arany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill & Wok Étterem Érd - BelsőArany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill & Wok Étterem Érd - Étel/italArany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill & Wok Étterem Érd - Étel/italArany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill & Wok Étterem Érd - Étel/italArany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill & Wok Étterem Érd - Étel/italArany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill & Wok Étterem Érd - Étel/italArany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill & Wok Étterem Érd - Külső képArany Főnix Korlátlan Fogyasztás Grill & Wok Étterem Érd - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval