Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pöttyös Guru akcióban

Burger King ÉrdBurger King Érd a térképen

2020. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az érdi Burger King - 1 db egység van a városban - a Budai út és Balatoni út nagy kereszteződésnél, a körforgalom előtt található. Előtte, utána benzinkutak, a szembe oldalon bevásárlóközpont: Tesco, JYSK, Fressnapf, a parkoló mellett Penny Market. Hétvégi vagy délutáni nagy bevásárlás praktikus kiegészítése egy gyorskaja a gyorsétteremben.
Főleg, ha az embernek nincs érkezése egy komolyabb helyen "normális" ételt enni a junk food helyett.
Nyilván én sem ezt eszem napi szinten, de havi 1-2 alkalommal azért van az a helyzet, amikor megteszi. Ez számomra már így is jelentős előrelépés, mert a 20-as éveim elején heti egyszer, ha nem többször biztosan ilyesmiket ettem főétkezés gyanánt (helyett), de ezt sikerült egy számomra elfogadható szintre leredukálni.
A rendelés előtt mindig rá szoktam kattintani a BK alkalmazáson az aktuális kuponokra és onnan választok valamit. Ezúttal Whopper szendvics, közepes üdítő - Zero Cola, ezúttal is, bár néha jöhet barackos Ice Tea is - kis sült krumpli és karamellás Pöttyös Guru King Fusion, voltaképpen egy fagyikehely. Ez most az aktuális ajánlat. Önmagában 790 Ft, ha jól emlékszem, de így "csomagban" azért sokkal jobban megéri. Az egész menüre 1490 Ft-ot fizettem.
Van drive-in autós elviteles lehetőség is, de én inkább helyben benyomtam. Bankkártyás fizetés alap, szerintem én még készpénzzel talán soha nem is fizettem Burger Kingben, ezúttal sem.
Gyors, udvarias kiszolgálás. Jobb, mint Pesten a belvárosban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (5)
Burger King Érd - EgyébBurger King Érd - EgyébBurger King Érd - Étel/italBurger King Érd - Étel/italBurger King Érd - Étel/ital

Burger King további értékelései

2021.02.07családjával
Gyenge
A csirkeszárnyak az olajban úsztak, még kéztörlőben kinyomogatva is alig lehetett megenni! És szinte feketére voltak megégetve, szörnyű volt! Sajnos csak itthon vettem észre, drive- ban vásároltunk.Biztos, hogy soha nem megyek oda vásárolni! Hatalmas csalódás!
2020.09.15egyedül
A Burger Kingben egy Whopper Juniort kértem, friss élmény volt még Mc., ha annak adtam 3 pontot, ennek muszáj négyet adnom, annyival jobb, meggyőzőbb. Persze ez is nagy távolságban van egy tisztes kézműves burgertől. Az is tény, hogy a minőségi burgerek mind 1000 forint felett vannak, inkább...
Népszerű szállások a környéken
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.01-ig
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval