K.Marcsi: Szülinapi ebéd a családdal ! - Centrál Borház Étterem Érd

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Centrál Borház Étterem Érd értékelése
6. helyezett a 35 érdi étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 1 városban járt
1 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Szülinapi ebéd a családdal !

2017. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 26.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családi ebéd volt vasárnap a szülinapomra.
Remek volt a kinálat, mindenki megtalálta a kedvére valót. Majdnem mindent megkóstoltunk, nagyon izletes finom volt minden.A saláták nagyon jól voltak elkészitve, a húsokról nem beszélve az isteni volt.
Egy kisebb galiba volt, hogy hideg volt a burgonyapüré és a rántott csirkemell, de jelezve azonnal intézkedtek sűrű elnézés közepette.
A felszolgálók készségesek, nagyon kedvesek. A házi limonádé nagyon finom volt, de egy kicsit kevesebb jégkocka is elég lenne bele, legközelebb úgy fogom kérni, hogy csak fele jégkocka legyen benne.
A szakácsoknak külön köszönet az istenien elkészitett ételekhez, a rántott húsihoz, a a bugaci pecsenyéhez, a rántott csirkemellhez és a köretekhez. Ja és a hal is nagyon finom volt.
Köszönjük szépen, legközelebb is meglátogatjuk ezt a helyet, ajánljuk másoknak is.

Ennyire tetszett:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni K.Marcsi felhasználót?    Igen

Cím
2030 Érd
Diósdi út 3–5.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. szeptember 1.
A Centrum borház, mint a hely felszolgálójával közösen megállapítottuk, nem borház, borkínálata nem átlag feletti. A kellemes teraszon ültünk le, reggeli órában, így csak tükörtojást kértünk, ami korrekt volt, az egyiknek kifolyt a sárgája, amikor beleütötték a serpenyőbe. A mellé adott kenyér...