2026. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2026. október 3.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta működő grillcsirkés büfé Érd központjában, a legforgalmasabb főút - Budai út - mellett. Korábban itt volt az érdi buszpályaudvar, ezt már elköltöztették, viszont mellettük épült meg a helyi pláza, a STOP SHOP. Egy nagyon egyszerű, puritán hely ez, az ablak előtti pultnál lehet rendelni, bent látszik, ahogy sülnek a csirkék, pörögnek a grillnyársak. Ha jól vettem le, ez egy családi vállalkozás lehet, középkorú férfi és hölgy, talán az életben házaspár. A kínálat nincs túlbonyolítva, egész vagy fél grillcsirke (4200 Ft/ 2400 Ft). Ha egészet viszel, akkor is szevesen feldarabolják neked. Van még grillezett csülök, csirkecomb, kacsa és csirkefalatok. Szombaton délelőtt kacsa nem volt. Volt viszont májas és véres hurka, kolbász, oldalas, bőrös császárhús. Elvitelre vásároltam csirkecombot, az alsó és felső egyben, szépen pirult bőrrel 900 Ft volt darabja, 5 db-ot vettem. Helyben lehet enni a büfé előtt lévő faasztalnál, két oldalt padokkal, felette Coca Cola napernyővel. Körbe van kerítve, szeparált valamennyire. A hűtőpultban Coca Cola palackozott italok, Szentkirályi vizek, valamint Dreher és Arany Ászok dobozos sör. A csirkecombokat otthon jóízűen fogyasztottuk, 4 pontra taksálom a helyet. Egyébként korábban több alkalommal is ettünk már innen, évekkel ezelőtt, de a korábbi értékelésnek nem találtam itt nyomát. Sebaj.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()