Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Erdei nyaralás

Erdőfénye Kastély Szálló ErdőbényeErdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye a térképen

Kiváló 2021. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. július 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Honvédségi igényjogosultként töltött itt el egy hetet a családunk, első alkalommal jártunk itt, mármint a szálláshelyen, én a faluban már megfordultam pár évvel ezelőtt egy zempléni kirándulás részeként.
Gyönyörű békés, zöld, erdős vidék, csendes, nagyon jó a levegő, igazán pazar a környék. A főépület egy vadászkastélyban került kialakításra, a kertben további 6 különálló villa található.
Az 5 fős családunkat a 4. számú, belső kétszintes villában helyezték el, de igazából még 6-7 fő is kényelmesen elfért volna.
A ház mellett közvetlenül parkolóhely is található.
A házban van légkondi, zuhanyzós fürdőszoba, valamint kiülős terasz. A főépületben nincs klíma a szobákban. A kertben kinti medence, sok napozóággyal, trambulin, grillező hely, tűzrakóhely.
A szálláson teljes ellátás volt biztosított, reggeli, ebéd, vacsora, 3 féle menü közül lehetett választani. Ha valaki kirándulni ment, lehetett kérni hidegcsomagot a kimaradó étkezés helyett. Hatalmas, kiadós adagokat adtak. A büfében elképesztően barátságos árak, beleértve az italárakat, amelyeket a főételek mellé is ilyen árakon lehetett beszerezni (pl. jégkása 19 Ft/dl / 2 féle volt, citromos és narancsos, Jéger 5 cl 330 Ft-ért, tokaji borok decije 100 Ft alatt, tokaji száraz furmint 1 dl 109 Ft, őszilé 1 dl 66 Ft, Ice Tea 0,5 l-es palack 206 Ft, aszútörköly pálinka 1 cl 51 Ft, presszókávé 42 Ft).
Az ételkínálat egyszerű, jól ismert, magyaros ételekből, népszerű fogásokból áll.
A benti wellness részben is van egy kisebb medence, a kertben külön szaunaház, valamint jaccuzzi, amit személyre/családra lehetett kibérelni.
Sokféle sportolási lehetőség adott: pingpong, tekepálya (előre bérelhető, 2 db pálya van), léghoki, csocsó, biliárdasztal.
Az egyik este grillvacsorát szerveztek a kertben.
A covid miatti higiénés előírásokra kiemelt figyelmet szenteltek, gyakorlatileg túlteljesítve a kormányzati előírásokat.
A vendégeknek többféle programot szerveztek, pl. kirándulást Vizsolyra, Sárospatakra, borkóstolást az Illés Pincébe.
Negatívum: elég sok szúnyog volt, erre érdemes felkészülni.
SZÉP kártyával, bankkártyával is lehetett fizetni.
Szezonon kívül "külsős" - nem honvédségi - vendégeket is fogadnak, ha van szabad hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (6)
Erdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - VendéglátásErdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - VendéglátásErdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - VendéglátásErdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - VendéglátásErdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - VendéglátásErdőfénye Kastély Szálló Erdőbénye - Vendéglátás

Erdőfénye Kastély Szálló további értékelései

2018.12.24gyerekekkel
A családi, 6 fős pihenéshez az ár -érték arány döntött és az, hogy már háromszor jártunk itt. Az adminisztráció kicsit megnőtt a korábbiakhoz képest. Év közben úgy tűnik, hogy a vasárnap-hétfő, ami a nem honvédelmi dolgozóknak is szabad, mert egyébként folyamatos a képzés és így a foglaltság a...
2018.04.22a párjával
Kiváló
Osztály találkozóra mentünk Erdőbényére. A kastély szálló a nyugalom és a béke szigete az erdő közepén. Minden reggel madárcsicsergésre ébredtünk. A tisztaság makulátlan mindenhol.Az ételek íze finom volt, A büfé árai nagyon barátiak.A személyzet kedves.Sok a kirándulási lehetőség az autóval...
2015.10.29barátokkal
Szörnyű
A szálláson nem a visszaigazolt áron számláztak (4 fő felnőtt 2éj esetén 9000 Ft-tal volt több, mint a visszaigazolt ár. (15%) Barátainknál a 12-éves gyerek kedvezményt sem tudták a számlán érvényesíteni mert nem jeleztük az étkezésnél, hogy gyerek van velünk. Így csak óvatosan mert nem lehet...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Bényei Fogadó és Étterem Erdőbénye - Napi ár önellátással
Napi ár önellátással
2024.08.02-ig
Bényei Fogadó és Étterem Erdőbénye
18.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó - Legjobb ár fürdőbelépővel
Legjobb ár fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - Sóstó
110.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
87.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval