Hangulatos vendégház

Préselő Pincészet és Vendégház ErdőbényePréselő Pincészet és Vendégház Erdőbénye a térképen

Kiváló 2021. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. augusztus 25.
A Préselő vendégházban szálltunk meg (a szomszédban van egy Csillagfogadó nevű épület is) egy 2 fős szobában, ami tágas volt, tiszta, kényelmes, és szinte tökéletesen felszerelt - azért csak szinte, mert picit hiányzott a ruháknak egy polc/szekrény - akasztós ruhaállvány volt vállfával -, illetve talán egy kisebb hűtőszekrény is, de egyik hiányát sem nevezném óriási drámának.
A vendégház udvara hangulatos, előzetes egyeztetés után sütögetni és lehet akár. Kényelmes kerti asztalokat és székeket, illetve pihenőágyakat készítenek ki a vendégeknek. A szálláshely vendégház és borászat is egyben, aminek sok előnye és egy hátránya is van. Az előnye, hogy helyben is lehet finom borokat kóstolni. Péntekenként maga a borász házigazda tart borkóstolót, egyéb napokon pedig becsületkassza-alapon, önkiszolgáló jelleggel meg lehet kóstolni az összes borukat.
Az egyetlen hátránya, hogy hétközben reggel fél 7-7-kor már tevékenykednek az udvaron, így egy földszinti kétágyas, udvarra néző szobában, amilyenben mi is megszálltunk, nem garantált a reggeli alvás.
A házigazda egyébként kedves és informatív, a reggeli finom, a környék pedig nagyon szép, és már-már fülsüketítően csendes.
Mindenkinek szívből ajánlom, aki szállást keres a könyéken, mi bármikor visszamennénk ide.
Személyzet:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Préselő Pincészet és Vendégház további értékelései

2026.07.03a párjával
Tokaj-Hegyalja tele van tüneményes településekkel, nekünk is van néhány kedvencünk. Nehéz lenne rangsorolni, nem is kell, de az egyik hely, ahová már többször visszamentünk, az Erdőbénye. Most csak egy éjszakát tudtunk ott tölteni, igyekeztünk hát olyan szállást találni, amely maga is hozza a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Szarvas Panzió Erdőbénye - Legjobb ár
Szarvas Panzió Erdőbénye