Adelaide
Országjáró - 33 városban járt márFelfedező - 41 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Fotói
575 fotó
Itt járt már

Adelaide adatlapja

83Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Ínyenc  •  Borbarát  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Gasztrosznob
Regisztráció2020.07.01
Utoljára itt2023.03.28

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. június 21.a párjával járt itt
Nevét a Galaxis útikalauz stopposoknak című regényből, illetve filmből ismert ikonikus 42-es számról kapta. A történet szerint a tudósok megkérdezik a a szuper számítógépüket - "Bölcs elmét" - az élet értelméről, aki hét és fél millió év alatt kiszámolja és megmondja a választ, ami nem más, mint: 42.
Felhasználó fényképei:
42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom - 42 Restaurant & Bar Esztergom -
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2022. május 22.a párjával járt itt
Ajánlás után, útban a Balaton felé ugrottunk be egy gyors ebédre egy vasárnap délután. Olvastunk a helyről és tudtuk, hogy jó lesz, de nem gondoltuk, hogy ennyire. Fehér paradicsom levest és rakott kelt ettem, minden íz a helyén volt, friss és roppanós volt minden falat. Az árak barátiak, amiért fantasztikus ízélményt kaptunk.
Felhasználó fényképei:
RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs - RUTIN Gasztrolubickoló Budaörs -
Még több kép (13 db) >>
Kiváló 2022. május 22.a párjával járt itt
Rengeteget hallottunk és olvastunk az étteremről, már 1-2 éve terveztük, hogy kipróbáljuk. Most jött el a pillanat, hogy Budapestről elutaztunk Őriszentpéterre. Az étterem csütörtöktől vasárnapig van nyitva, ezt érdemes szem előtt tartani. Minden kifogástalan volt. A 12 fogásos degusztációs menü minden állomása pazar volt.
Felhasználó fényképei:
Pajta Étterem Őriszentpéter - Pajta Étterem Őriszentpéter - Pajta Étterem Őriszentpéter - Pajta Étterem Őriszentpéter - Pajta Étterem Őriszentpéter - Pajta Étterem Őriszentpéter - Pajta Étterem Őriszentpéter - Pajta Étterem Őriszentpéter - Pajta Étterem Őriszentpéter - Pajta Étterem Őriszentpéter - Pajta Étterem Őriszentpéter -
Még több kép (8 db) >>