Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rendkívül hangulatos kocsma

Maláta Bár EsztergomMaláta Bár Esztergom a térképen

2020. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. november 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Maláta bár egy rendkívül hangulatos söröző Esztergomban, egyike a leghangulatosabb egységeknek, ahol jártam. Faburkolat mindenütt, remek dizájnelemek.
Az itallap hordoz némi izgalmat, persze a kommersz tételek vannak többségen. De akadnak jó pálinkák, van néhány kifejezetten jó boruk meglepően olcsón, s a sörök között is van pár magasabb tétel a nagyiparon belül (Delirium, Kilkenny).
Végül egy soproni IPAt kértem, látom, a pultos kislány nyomja a pohárba a sima Sopronit. Mondom neki, IPA-t kértem, mire ő: sopronit mondott. Igen, soproni IPAt, azt mondtam. Ezek után ő volt ingerült, ahelyett, hogy azt mondja, hogy bocs, nem figyeltem. Pedig nem volt nagy tumultus, nem sorakoztak tömegek a pult előtt senki nem volt bent rajtam kívül. Ezek után a köszönömre sem mondott semmit, amikor átvettem a söröm. Kiszolgálás 1 pont.
A sör 400 forint volt.
Összességében nem rontotta el az élményemet ez a kis intermezzo, megadom a helynek 4 pontot, a dizájn meg a korrekt italválaszték miatt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Maláta Bár Esztergom - EgyébMaláta Bár Esztergom - Külső képMaláta Bár Esztergom - Étlap/itallapMaláta Bár Esztergom - BelsőMaláta Bár Esztergom - BelsőMaláta Bár Esztergom - EgyébMaláta Bár Esztergom - Étel/italMaláta Bár Esztergom - BelsőMaláta Bár Esztergom - EgyébMaláta Bár Esztergom - BelsőMaláta Bár Esztergom - Külső képMaláta Bár Esztergom - Belső

Maláta Bár további értékelései

2024.01.27kollégákkal
Már feladtuk a reményt, hogy találjunk még nyitva sörözőt hétköznap este, amit találtunk, igaz egyet találtunk mégis, de azt nagyon drágállotta a társaság, késdobáló akadt még egy útközben jobb híján, így üdítő élményként ért bennünket a Maláta Bár felbukkanása. Be is tértünk. Nagyon jó hangulat,...
Népszerű szállások a környéken
Bazilika alatti Panzió Esztergom - Felhőtlen kikapcsolódás teljes ellátással a Next étteremben!
Felhőtlen kikapcsolódás teljes ellátással a Next étteremben!
2024.12.24-ig
Bazilika alatti Panzió Esztergom
124.844 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval