Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Korrekt reggeli a szállásunkon

Szent Tamás Ház étterme EsztergomSzent Tamás Ház étterme Esztergom a térképen

2023. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. november 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Korrekt és bőséges svédasztalos reggelit fogyaszthattunk el a szállásunkon, az étterem a földszinten balra található. Világos, napfényes, egyszerűen, praktikusan berendezett beltér, skandináv IKEÁ-s hangulat, hasonlóképpen a szálloda többi részének hangulatához, stílusához. Melegételek terén tojásrántotta, virsli, debreceni, bacon sütve, hidegek között felvágottak, sajtok, joghurt, gyümölcsök (banán, narancs, alma, zöldalma), zöldségek (paradicsom, paprika, kígyó uborka felszeletelve), jam, vaj, méz, gyakorlatilag a szokásos felhozatal. Érdekességként sült sütőtök és meggy kompót is volt. Nem silány minőség, minden friss volt és mennyiségre bőséges. Ugyanolyan automata kávégép volt itt is, mint a konferenciaközpontban a másik épületben a Szent István téren, így a használatát, működését onnan már ismertük. Alternatív növényi, illetve laktózmentes tejet is biztosítottak a vendégek számára. Az üdítős automatában narancs, alma, grapefruit lé, sima víz, nyilván minimális gyümölcstartalommal (nem 100%-os juice-ok ezek), de egész kellemes íze volt az italoknak.
Többféle kenyér és péksütemény szerepelt a kínálatban, zsemle, kifli, rozsos, teljes kiőrlésű és barna verziók is a fehér mellett.
Mivel önkiszolgáló rendszerben történt a reggeli, így a személyzettel itt nem volt közvetlen kapcsolat, egy hölgy az "áru-feltöltéssel" volt elfoglalva, illetve a használt tányérokat takarította le az asztalokról.
Teljesen meg voltunk elégedve a reggelivel, senki sem maradt éhes.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Szent Tamás Ház étterme Esztergom - Étel/italSzent Tamás Ház étterme Esztergom - Étel/italSzent Tamás Ház étterme Esztergom - Étel/italSzent Tamás Ház étterme Esztergom - Étel/italSzent Tamás Ház étterme Esztergom - MosdóSzent Tamás Ház étterme Esztergom - Étel/italSzent Tamás Ház étterme Esztergom - BelsőSzent Tamás Ház étterme Esztergom - BelsőSzent Tamás Ház étterme Esztergom - BelsőSzent Tamás Ház étterme Esztergom - BelsőSzent Tamás Ház étterme Esztergom - BelsőSzent Tamás Ház étterme Esztergom - Étel/italSzent Tamás Ház étterme Esztergom - Étel/italSzent Tamás Ház étterme Esztergom - Étel/italSzent Tamás Ház étterme Esztergom - BelsőSzent Tamás Ház étterme Esztergom - Belső
Népszerű szállások a környéken
Bazilika alatti Panzió Esztergom - Esztergomi romantika félpanzióval a csillagok alatt
Esztergomi romantika félpanzióval a csillagok alatt
2024.12.24-ig
Bazilika alatti Panzió Esztergom
113.598 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval