Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hova ne menj, ha nem muszáj!

Hotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue Esztergom a térképen

Szörnyű 2014. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Mondhatni, hogy visszajáró vendég (voltam). Másodjára voltunk ebben a szállodában, mert mikor először voltunk tökéletesen meg voltunk elégedve a szolgáltatással. De azóta eltelt 4 év…
Az első probléma már a szobánkba történő „behatolásnál” kezdődött, amikor is kiderült, hogy nem nyitja a kártyánk az ajtót. A takarító személyzet kissé idegesen konstatálta, hogy az ő kártyájuk sem nyitja. Kissé idegesen a türelmünket kérték, majd visszajöttek egy kulccsal, amit a kezünkbe adtak, hogy: - Ezzel lehet bemenni! Itt már fenntartásaim voltak, hiszen ilyen esetben egy jó vendéglátós azonnal felajánl egy másik szobát a vendégeknek…. Túléltük.
A következő probléma ott volt, hogy a szoba olyan jelleget öltött, mintha szuterén lakásban lennék, egy darab tetőtéri ablakkal ellátva. Hozzátartozik még, hogy a szoba hőmérséklete a Hűtő-fűtő berendezés használatával sem érte el a kívánt hőmérsékletet, fáztunk (ezt már nem tettük szóvá a recepción).
A 231-es szobában voltunk elszállásolva, ami egybenyitható a 230-sal, így gyakorlatilag tökéletesen együtt éltünk a szomszédainkkal, hiszen egy darab préselt lemez ajtó választott el minket egymástól (hangszigetelés egyenlő volt a nullával)!
Ezek voltak az apróbb, még talán elviselhetőbb dolgok. Most viszont szeretnék beszámolni arról, ami tényleg bosszantó volt és ezzel elvetette a szállodába fektetett bizalmunkat, illetve komfortérzetünket is!
Félpanziós ellátással voltunk 2014.08.20-24. között a szálloda vendégei. Amikor bementünk ebédelni gyakorlatilag 30 percig nem jött oda senki sem (jelzem úgy, hogy csak egy anyuka volt a kislányával, illetve két német srác volt az étteremben). A végén, én magam mentem oda és hoztam oda az asztalunkhoz az étlapot, majd mikor választottunk a párom odament a konyhához és kulturáltan jelezte, hogy mi ugyan készén állunk a rendelésre! Ekkor kegyesen odajöttek és felvették a rendelést.
Kétszer ebédeltünk náluk, kétszer rendeltük ugyanazt, érdekes a második napon történő rendelésnél ugyanazon ételhez most járt tartás mártás, előtte való nap nem. Ki érti ezt?
Viszont, ami tényleg bicskanyitogató volt, hogy a csomagunkhoz járt egy 1x25 perces relaxációs masszázs (két főnek 1x25 perc), amit nem tudtunk igénybe venni, hiszen az ottartózkodásunk ideje alatt, nem volt a szállodában masszőr! Itt már nyílt a bicska a zsebben, de még mindig tartottuk magunkat ahhoz, hogy valamilyen módon megpróbáltunk „egyezkedni” a vezetéssel, hogy kompenzálják ezen hiányosságokat! Ami viszont tényleg kiborító volt, hogy nekem, mint vendégnek kellett a wellness részleg recepciója és a szálloda recepciója között vinni a híreket… jobb helyeken, már régen elsüllyedt volna a személyzet minden tagja, hogy a vendéget ilyen körülmények fogadják, nem még nekem rohangálni a két recepció között…
Mentségükre legyen szólva, hogy a kicsekkolásnál a masszázs árát nem kellett kifizetni, viszont úgy gondolom, hogy a szálloda színvonala ár-érték arányban meg sem közelítette annak az összegnek az értékét, amit ki kellett fizetnünk.
A legnagyobb baj az volt, hogy ezen rövid ott tartózkodásunk ideje alatt sorra érkeztek panaszok a szálloda egyéb szolgáltatásaira is. Továbbá egy család előbb el is hagyta a szállodát ezen problémák miatt.
Végül, de nem utolsó sorban pár szót ejtenék a wellness szálloda konditerméről:
Sportember vagyok, több éve edzem és sportolok rendszeresen. A szálloda által üzemeltetett „kondicionáló termet” a legnagyobb jó indulattal sem lehetett koonditeremnek nevezni. Felszereltségét, eszközeit tekintve (egy futópad – az tényleg profi volt, egy darab elektronikus szobakerékpár, egy darab kombinált fittnessgép, valamint egy darab törött hasizompad és egy 3kg-os homokkal tölthető súlyzó) minősíthetetlen.
Végeredményében az, hogy jól tudtuk érezni magunkat, nem a szállodai alkalmazottakon múlott, hanem kizárólag saját magunkon.
Senkinek nem fogom ajánlani a szállodát és mélységesen csalódtam/csalódtunk egy olyan szolgáltatásban, ami már egyszer pár évvel ezelőtt tökéletesen működött.
Nem leszünk visszajáró vendégek!

Ajánlanám, hogy mindenki figyelmesen olvassa el a visszajelzéseket, véleményeket és kommenteket, mielőtt szállodát választ, hogy ne essenek bele hasonló hibába, mint mi és sorstársaink.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Bellevue további értékelései

2024.04.12a párjával
Gyenge
Már többször voltunk itt. Sajnos a színvonal csökkent. Már a kezdet is nehézkes volt. A szobát csak 15 óra 30-kor foglalhattuk el, annak ellenére , hogy 12 óra 30 -kor már ott voltunk. Voltak olyan bosszantó apróságok , amelyek a kikapcsolódást nehezítették. PL. A legzavaróbb az volt, hogy a...
2024.04.03a párjával
Átlagos
Tipikus "uti cifra- házi rossz" A szálloda gyonyoru, a szoba már kissé más. Pl. a lámpa ernyoje rongyos, nincs kapaszkodo a kádnál, ures a kèzmoso! Az étreremben a választék kituno, de a fott ételek csak langyosak vagy hidegek. Az alakart étkezés kritikán aluli nincs az étlapon szereplo...
2024.03.04a párjával
Kiváló
Szép helyen van a szálloda ,de a mi szobánk pont a parkolóra nézett.A wifi este kimondottan gyenge volt.Az ételek finomak voltak,bár néha egy-egy hús nem volt rendesen átsütve.Maga a wellness részleg kiváló, sok más szállodához hasonlítva kiemelkedöen jók a medencék.Nagyon ajánlom mindenkinek...

A Hotel Bellevue legnépszerűbb csomagjai

Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció (min. 2 éj)
Tavaszi előfoglalási akció
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
42.450 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.12.24-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
61.485 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
09.01-12.20.
Hotel Kapitány Sümeg
107.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval