Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 nap a Bellevue-ban 2014 október eleje.

Hotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue Esztergom a térképen

Átlagos 2014. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. október 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Feleségemmel 5 napot töltöttünk a szállodában, később csatlakoztak hozzánk lányomék a 1,5 éves unokámmal.
Összefoglalva: a Bellevue egy kellemes környezetben lévő, igényesen megálmodott szálloda amit ki kell próbálni és mindenki döntse el, hogy máskor is megszáll-e benne.

A 303 és 306-os szobákat kaptuk, ezért ezekről tudok véleményt mondani.
A 303- as szobában kezdetben kicsit furcsa illat volt, amit a fürdőkád bedugásával, a fürdőajtó zárva tartásával és állandó szellőztetéssel tudtunk megszüntetni. A szobában lévő hűtőszekrény elviselhetetlenül zajos ezért nem is használtuk. Az ágy egyik párnahuzata foltos volt, amit kérésünkre kicseréltek, de a párnán látszott, hogy régen, vagy sohasem mosták ki. A 306-os szoba egyszerűen hideg volt amikor átvettük és csak másnapra melegedett át kissé. A szobák világítása, bár szép de kényelmetlen mivel az asztalok alatt kell bujkálni a kapcsolóért, illetve az ágynál lévők túl magasan vannak. A fürdőszoba nagyon szép, de majdnem használhatatlan. A mosdó csapja alá alig fér a kezem, a wc a fal és a kád közötti kb. 60 cm-es helyre van beszorítva, bár nem vagyunk testesek de így is kényelmetlenül szűknek éreztük. A kád kicsi, benne zuhanyozni nehéz, ráadásul a zuhanyfüggöny leért a kád aljára ami sem nem higiénikus sem nem praktikus.
A fürdőszoba ajtaja szorult, talán a szakszerútlen szerelés miatt, ugyanis a zsanérok csavarjainak fele hiányzik. A fürdő javára kell írni a sok rakodóhelyet, a hajszárítót, és a törölköző szárítót bár ez kevésnek bizonyult.
Az étteremmel és a felszolgált ételekkel meg voltunk elégedve. Talán egy kicsit több saláta, és a vacsorához egy kancsó víz még belefért volna a félpanziós ellátásba.
A wellness részleget mi elsősorban a szaunák miatt kerestük fel, amelyek egészen jók. A medencék vize nem túl klóros, bár manapság már létezik egyéb technológia is a víz tisztítására. A gyermek medencével nagyon nem volta megelégedve: Túl mély, normálméretű lépcsővel van megépítve, a látványelemet a gyerekek nem értékelik, körbe veszi valamiféle várároknak kinéző, kaviccsal beszórt árok. Az unokámat alig tudtuk lebeszélni a kavicsok szétszórásáról. A legnagyobb hibának azt tartom, hogy ez a medence a pihenő közepén van ( sajnos ez nem csak ebben a szállodában van így), a gyerekek hangosak, és zavarják a többieket a pihenésben.
A szálloda több helyén túl sok asztal van kirakva amik akadályozzák a közlekedést ( terasz, étterem előtti bár ) lehet, hogy ezek az asztalok máskor foglaltak, de az ott tartózkodásunk alatt senki nem használta azokat.
Jónak találtuk a játszószobát és a szabadtéri játékokat.
A belsőterek igényesek, bár a lelakottság kezd megmutatkozni pl.: levert fal, szakadt napozóágy, szakadt napernyő, és ezek sokat rontanak az egyébként jó képen.

Tomcsányi László Gyöngyös
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Hotel Bellevue további értékelései

2024.04.12a párjával
Gyenge
Már többször voltunk itt. Sajnos a színvonal csökkent. Már a kezdet is nehézkes volt. A szobát csak 15 óra 30-kor foglalhattuk el, annak ellenére , hogy 12 óra 30 -kor már ott voltunk. Voltak olyan bosszantó apróságok , amelyek a kikapcsolódást nehezítették. PL. A legzavaróbb az volt, hogy a...
2024.04.03a párjával
Átlagos
Tipikus "uti cifra- házi rossz" A szálloda gyonyoru, a szoba már kissé más. Pl. a lámpa ernyoje rongyos, nincs kapaszkodo a kádnál, ures a kèzmoso! Az étreremben a választék kituno, de a fott ételek csak langyosak vagy hidegek. Az alakart étkezés kritikán aluli nincs az étlapon szereplo...
2024.03.04a párjával
Kiváló
Szép helyen van a szálloda ,de a mi szobánk pont a parkolóra nézett.A wifi este kimondottan gyenge volt.Az ételek finomak voltak,bár néha egy-egy hús nem volt rendesen átsütve.Maga a wellness részleg kiváló, sok más szállodához hasonlítva kiemelkedöen jók a medencék.Nagyon ajánlom mindenkinek...

A Hotel Bellevue legnépszerűbb csomagjai

Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció (min. 2 éj)
Tavaszi előfoglalási akció
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom - Pünkösd (min. 2 éj)
Pünkösd
109.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval