Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A wellness szállók ellenzőinek is ajánlom!

Hotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue Esztergom a térképen

Kiváló 2015. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Párom, aki nem épp a wellness rajongók táborát erősíti, néha megkönyörül rajtam és eljön velem, hogy tudjak hódolni eme szenvedélyemnek.
Mi tagadás a hotel impozáns külseje is a romantikus alkatokat fogja meg elsőre, amit férjem egy egyszerű grimasszal le is tudott. De nem adtam fel könnyen, aminek hála, visszatérő vendégek lettünk :-)
Az első alkalommal azért engem is ért némi meglepetés, mivel a gyönyörű külcsín után, hasonló elvárásaim voltak a szobával kapcsolatban is. Hogy szinte a toronyba kellett felmászni, azzal még megbarátkoztam volna, de a szobába lépve eltűnt a belle és a vue is. A kis ablakok olyan magasan voltak, hogy alig tudtunk kilátni. Ha mégis, akkor egy fának a felső lombozata tárult elénk. A fával persze nincsen bajunk. Sőt! A párom inkább túrázik fák között vagy mászik hegyeket, de most mégsem ezt a lovat akartuk. Szerencsénkre azonban a személyzet készségesen állt mindenben a rendelkezésünkre, úgy is, mint szobacserére. Ennek persze volt némi felára, de megérte. Csodaszép, tágas, erkélyes szobát kaptunk és utána rutinosabbak lettünk szobafoglalás terén is.
Sok helyen megfordultunk már, de mindig megállapítottuk, hogy számunkra ennek a szállodának a legjobb a wellness részlege. Felfrissülésünkről a változatos szaunavilág és a medencék sokfélesége gondoskodott. A masszázs szolgáltatásokkal is teljes mértékben meg voltunk elégedve. Tökéletessé csak az tenné a wellness részleget, ha kültéri medencék is lennének.
Az ételkínálatot és annak minőségét is kiválónak találtuk. A későn kelők (mint mi) és a pihenni vágyok (mint mi) számára azonban sajnos igen nagy kihívással jár órára kelni és nem lekésni a reggelit, de ez nem ennek a hotelnek a specifikuma, hanem gyakorlatilag mindegyiknek.
Később volt szerencsénk azt is tesztelni, hogy mennyire bababarát a szálló. Ebben sem csalódtunk. Semmilyen számunkra szükséges babafelszerelésben nem szenvedtek hiányt, és a felső részen kialakított tágas babaszobából alig tudtuk kiimádkozni a gyereket. Külföldi barátunkat is elvittük a szállóba, aki talán még pozitívabban és szuperlatívuszokban írna, ha tenné.
Így tehát sokunk által és sokadjára lett kipróbálva ez a hely. Számunkra, budapestiek lévén, nem utolsó szempont, hogy közel van a fővároshoz. Ha pedig több napot tölt el ebben a szállóban az ember, és egy kis kultúrára is vágyik, csak átruccan Esztergomba, ahol számos program várja az érdeklődőt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Bellevue további értékelései

2024.04.12a párjával
Gyenge
Már többször voltunk itt. Sajnos a színvonal csökkent. Már a kezdet is nehézkes volt. A szobát csak 15 óra 30-kor foglalhattuk el, annak ellenére , hogy 12 óra 30 -kor már ott voltunk. Voltak olyan bosszantó apróságok , amelyek a kikapcsolódást nehezítették. PL. A legzavaróbb az volt, hogy a...
2024.04.03a párjával
Átlagos
Tipikus "uti cifra- házi rossz" A szálloda gyonyoru, a szoba már kissé más. Pl. a lámpa ernyoje rongyos, nincs kapaszkodo a kádnál, ures a kèzmoso! Az étreremben a választék kituno, de a fott ételek csak langyosak vagy hidegek. Az alakart étkezés kritikán aluli nincs az étlapon szereplo...
2024.03.04a párjával
Kiváló
Szép helyen van a szálloda ,de a mi szobánk pont a parkolóra nézett.A wifi este kimondottan gyenge volt.Az ételek finomak voltak,bár néha egy-egy hús nem volt rendesen átsütve.Maga a wellness részleg kiváló, sok más szállodához hasonlítva kiemelkedöen jók a medencék.Nagyon ajánlom mindenkinek...

A Hotel Bellevue legnépszerűbb csomagjai

Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció (min. 2 éj)
Tavaszi előfoglalási akció
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom - Pünkösd (min. 2 éj)
Pünkösd
109.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval