Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Volt már jobb is.

Hotel Bellevue EsztergomHotel Bellevue Esztergom a térképen

Átlagos 2021. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2021.09.11 3 nap/2 éjszaka
Negatívumok, jobbító szándékkal: A wellness részlegen (beleértve a külső medencét is) csak ágyak találhatóak, én szeretek széken ülni, úgy olvasni. Ha elfogytak az ágyak, baj van, ugyanis a teljes medence térben nincs egyetlen fogas, akasztó, sík felület, bármi, ahová törölközőt, köntöst, táskát, stb. lerakhatna az ember. A mosdók-öltözők egy szinttel lejjebb vannak, azaz szükség esetén, ki kell menni a medence térből egy ajtókkal szabdalt - huzatos, hideg helyre.
A 8 személyes pezsgőfürdő korlátja olyan alacsony, hogy csak guggolva szabad a kádba csúszni. Volt aki a szemem láttára esett bele hanyatt és ütötte meg rendesen magát. A medencék vize hideg, pár fokkal kellene melegebbnek lenni egy jobb komfort érzethez.
A szobaajtó abszolút nem szigetel. A folyosóról lehetett látni-hallani a más szobákból kiszűrődő fényt, mozgó árnyékokat, beszélgetést, a szobában pedig a folyosó fényeit mozgások árnyékait, s a hangokat oly erősen, mintha odabent történnének a dolgok.
A takarító személyzet szeret hangoskodni, teszik ezt mindaddig, míg az embert ki nem verik az ágyból, aztán hirtelen megérzéssel, el is távoznak.
Az első vacsora alkalmával olyan tömeg volt, hogy az utolsó falat ennivalóval egyidőben érkezett meg az italos pincér az asztalunkhoz. De a gyereket is úgy tanítjuk, hogy ne igya tele magát evés közben.
Az utolsó nap reggelén nem volt víz a szállodában, (vis major), a wc-t megoldottuk ásványvízzel. Ám amikor (egyéb innivaló nem lévén) nem kívántam a reggelihez tejet, mézes mangó szörpöt, s az étterem vezető hölgy " kedvesen " felhívta a figyelmem a kihelyezett szódásballonra, az már fájt. Tőle fájt. Merthogy nem az én éttermemben nincs víz, és nem én vagyok érted hölgyem, amúgy meg a vendégnek mindig igaza van. Biztos tanulnia kellett ezt is valamikor.
A szobában egy hűtőszekrénynek álcázott, termoelektromos hűtési elv alapján működő minihűtő található, mely ételek 15 fokon tartására alkalmazható, de hűtésre nem. De ki is volt húzva a konnektorból, hogy hosszú órák múlva sem tudta betölteni funkcióját. Mi is kihúztuk. Így nyilván minibárról nem is eshet szó.
Nem volt fürdőszobai bekészítés, s a falra szerelt folyékonyszappan adagoló, az első nyomásra kilehelte a lelkét.
Amennyiben szeretnénk tenni egy sétát a hotel körül vacsora után vagy csak úgy, nem fog összejönni, ugyanis gyakorlatilag a parkoló a hotelépületen kívüli egyetlen hasznos terület.

Pozitívumok: Az étterem nagy, tágas, az ételek mennyisége-minősége teljesen elfogadható.
A szoba tágas, a wc zuhanyzó rendben, az ágyak nagyon szélesek, mosolyszünet esetén is ideálisak.
A kilátás a hotelből nagyon szép, jó a levegő, a főút forgalma ellenére is valahogy csendes, békés.
Hozzájárulnak ehhez, a szobajtókkal ellentétben jól záródó és jól szigetelő, jó minőségű ablakok.
Wifi tv működött, ez is kell a komforthoz.
Állatbarát szálloda. Mi ugyan nem hoztuk őket, de símogattuk a másokéit.

Összegzés: Úgy a felsorolt negatívumokkal, mint nyilván a pozitívumokkal együtt lehet élni, lehet élvezni a pihenést a szállóban, ki lehet kapcsolni, el lehet engedni a szürke hétköznapokat, főleg, ha az ember már rutinos hotelista így látott már sokmindent és nem utolsó sorban akkor, ha az ember párja választotta a hotelt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Hotel Bellevue további értékelései

2024.04.12a párjával
Gyenge
Már többször voltunk itt. Sajnos a színvonal csökkent. Már a kezdet is nehézkes volt. A szobát csak 15 óra 30-kor foglalhattuk el, annak ellenére , hogy 12 óra 30 -kor már ott voltunk. Voltak olyan bosszantó apróságok , amelyek a kikapcsolódást nehezítették. PL. A legzavaróbb az volt, hogy a...
2024.04.03a párjával
Átlagos
Tipikus "uti cifra- házi rossz" A szálloda gyonyoru, a szoba már kissé más. Pl. a lámpa ernyoje rongyos, nincs kapaszkodo a kádnál, ures a kèzmoso! Az étreremben a választék kituno, de a fott ételek csak langyosak vagy hidegek. Az alakart étkezés kritikán aluli nincs az étlapon szereplo...
2024.03.04a párjával
Kiváló
Szép helyen van a szálloda ,de a mi szobánk pont a parkolóra nézett.A wifi este kimondottan gyenge volt.Az ételek finomak voltak,bár néha egy-egy hús nem volt rendesen átsütve.Maga a wellness részleg kiváló, sok más szállodához hasonlítva kiemelkedöen jók a medencék.Nagyon ajánlom mindenkinek...

A Hotel Bellevue legnépszerűbb csomagjai

Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció (min. 2 éj)
Tavaszi előfoglalási akció
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom - Dunai Élmény (min. 2 éj)
Dunai Élmény
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.23-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval